27-05-2015, 03:02 PM
با تشکر از سرعت پاسخگویی شما
من چگونه باید هزینه سفارت رو پرداخت کنم در حالیکه در ایران هستم ؟
0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)
|
27-05-2015, 03:02 PM
با تشکر از سرعت پاسخگویی شما
27-05-2015, 03:05 PM
(27-05-2015, 03:02 PM)'yadestan' نوشته: با تشکر از سرعت پاسخگویی شما بسیاری از شرکتها در ایران هستند که با تعرفه های مختلف این انتقال وجه (پرداخت) رو انجام میدن. از این تاپیک بازدید کنید که تجربه بسیاری از دوستان در آن موجوده. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
28-05-2015, 12:24 PM
سلام یه سوال داشتم من فرم ds 160 رو برای ویزای توریستی پر کردم ولی یه چیزی رو تو فرم اشتباهی نوشتم.ایا میتونم یه فرم.دیگه پر کنم؟فرم قبلی باطل میشه؟و اگه با فرم.جدید برم تو سفارت.افیسرها میتونن به فرم قبلی من که اشتباه وارد کرده بودم دسترسی پیدا کنند؟اخه یه جا خونده بودم که اگه یه فرم.رو پر کنید و تا یکماه مبلغ وقت سفارت رو نپردازین فرم باطل میشه؟
28-05-2015, 12:49 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2015, 12:49 PM توسط heisenberg7.)
(28-05-2015, 12:24 PM)'sara.m65' نوشته: سلام یه سوال داشتم من فرم ds 160 رو برای ویزای توریستی پر کردم ولی یه چیزی رو تو فرم اشتباهی نوشتم.ایا میتونم یه فرم.دیگه پر کنم؟فرم قبلی باطل میشه؟و اگه با فرم.جدید برم تو سفارت.افیسرها میتونن به فرم قبلی من که اشتباه وارد کرده بودم دسترسی پیدا کنند؟اخه یه جا خونده بودم که اگه یه فرم.رو پر کنید و تا یکماه مبلغ وقت سفارت رو نپردازین فرم باطل میشه؟
سلام
اگر خیلی خیلی نگرانید می تونید سفارتتون رو عوض کنید. یک نفر پارسال بود که تو DS-160 زده بود سابقه کار نفتی داره و بعد سابمیت کرده بود وقت سفارت هم گرفته بود. به توصیه من DS-160 جدید پر کرد وقتش رو کنسل کرد و از یک سفارت دیگه وقت گرفت و رفت. کلیرنس 60 روزه هم داشت و کلیر شد. اینجا از این اصل استفاده شد که سفارت ها به DS-160 های همدیگه دسترسی ندارند به هر دلیلی. چون مثلا کسی بود برای Yerevan پر کرده بود و با اون DS-160 رفته بود دبی که گفته بودن باید بری بیرون یه DS-160 دیگه پر کنی چون ما دسترسی به اطلاعات DS-160 ایروان نداریم. اینم اتفاقی بوده که براش افتاده نقل قول:
مورد دیگه هم هست. ممکنه شما همین سفارت فعلی هم برید و نفهمند یا نرن چک کنند ببینند چی بوده قضیه. ولی من توصیه می کنم احتیاط کنید. چون اگر دسترسی داشته باشند نتیجه جالبی برای شما نخواهد داشت.
11-10-2015, 03:04 PM
سلام دوستان
مادر من وقت سفارت آمریکا دارن در آنکارا برای ویزای توریستی. میخواستم بدونم با توجه به اینکه ایشون انگلیسی بلد نیستن آیا پدرم که زبانشون خوبه میتونن ایشون رو همراهی کنن؟ ایه باید از قبل پدرم به عنوان مترجم معرفی کنن خودشون رو به سفارت؟ یا نیاز به مترجم رسمی دارن؟ و این مترجم هارو از کجا میشه پیدا کرد ایا تو خود سفارت هستن یا باید از قبل هماهنگ کرد؟ و هزینه شون چقدره؟
11-10-2015, 03:14 PM
(11-10-2015, 03:04 PM)آفی نوشته: سلام دوستان درود چرا اینهمه به خودتون زحمت میدید!! تا جایی که میدونم ویزاهای توریستی میتونن با زبان فارسی مصاحبه کنن. یعنی همون اولش میپرسن فارسی میخواین یا انگلیسی تا ترکی. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
13-10-2015, 08:33 AM
(11-10-2015, 03:04 PM)آفی نوشته: سلام دوستان همون طور که Torkan گرامی گفتند، خود آفیسر با مادر شما فارسی مصاحبه خواهد کرد. در سفارت امریکا در آنکارا یک سری از آفیسرها فارسی بلدند و برای ویزاهای توریستی با ایرانیها فارسی مصاحبه میکنند. افراد دیگه مثل مترجم یا پدر شما نمیتونند مادرتون رو در داخل سفارت همراهی کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
05-11-2015, 01:14 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2015, 01:36 AM توسط AmirHasanzadeh.)
سلام به دوستای عزیز،
سوال من اینه که به صورت نرمال (یعنی به دور از کلیرنس های طولانی و مشکلات نادر در پروسه صدور ویزا) از زمان وقت گرفتن از سفارت، تا زمانی که ویزا به دستمون میرسهچه مدت طول میکشه؟ و اینکه اگر برای اسپرینگ پذیرش داشته باشیم، بهتره که از چه زمانی اقدام کنیم که دچار دردسر و هول و هیجان نشیم؟ (منظور نیاز به تعجیل و هول و هراسه) ممنون از کمک هاتون
05-11-2015, 10:34 AM
(05-11-2015, 01:14 AM)AmirHasanzadeh نوشته: سلام به دوستای عزیز، درود دوست من سوالتون جسارتا از ریشه غلطه. اگر بخوام جواب بدم میتونم بگم از یک هفته تا حتی 2 سال متغیر هست. همین! بهتره از سپتامبر یا حتی زودتر اقدام کنید. دقت کنید ممکنه شما الن اراده کنید بخواید برید سفارت ولی سفارت اراده نکنه به شما وقت بده یعنی مثلا یک ماه بعد وقت داشته باشه. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
05-11-2015, 11:58 AM
(05-11-2015, 01:14 AM)AmirHasanzadeh نوشته: سلام به دوستای عزیز، حداقل یک ماه برای گرفتن وقت و حداقل یک ماه برای کلیرنس باید کنار بگذارید، ولی این اعداد تقریبا در بهترین حالت هستند. اگر واقع بین بخواهیم باشیم و به قول شما دچار هول و هراس نشیم، باید حدود ۴ الی ۵ ماه زودتر اقدام کنید که وقت بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|