31-05-2013, 01:35 PM
(31-05-2013, 01:23 PM)'fatemehhoseini' نوشته: سلام وقت بخیر
من در ارمنستسان زندگی میکنم.یکی از دوستانم واسه یه کنگره به آمریکا دعوت شده.از من خواسته اینجا واسش از سفارت وقت بگرم .من نمیدونم چطور هزینه گرفتن وقت رو باید بپردازم.میشه راهنمایم کنید.ممنون
درود دوست من و ضمن خوشامد جهت پیوستن به فروم
با اجازه بابک جان، شما باید از طریق این سایت و انتخاب کشور ارمنستان به عنوان محل سفارت مدنظر، برای ایشون یک حساب کاربری ایجاد کنید و پس از تعیین وقت، از طریق کارت اعتباری، هزینه مصاحبه رو پرداخت کنید. ادامه سوالاتتون در این زمینه رو میتونید در این تاپیک بپرسید.
با اجازه بابک جان، شما باید از طریق این سایت و انتخاب کشور ارمنستان به عنوان محل سفارت مدنظر، برای ایشون یک حساب کاربری ایجاد کنید و پس از تعیین وقت، از طریق کارت اعتباری، هزینه مصاحبه رو پرداخت کنید. ادامه سوالاتتون در این زمینه رو میتونید در این تاپیک بپرسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.