12-07-2012, 09:07 PM
(12-07-2012, 11:20 AM)razeghi70 نوشته: ممنون از وقتی که گذاشتیدسیاست دانشگاهها در این زمینه یکسان نیست و حتی یک دانشگاه ممکنه در طی سالیان مختلف سیاستش رو تغییر بده. بهترین و مطمئنترین راه برای این کار مراجعه به سایت دانشگاه و دیدن شرایط هست. اگر معدل دو سال آخرتون نسبت به قبل تغییر زیادی داشته، به این موضوع در SoP به صورت مثبت اشاره کنید تا کمیته پذیرش و استادها هم در جریان قرار بگیرند. همچنین در ایمیلی که به استادها میزنید میتونید بگید که نمرات درسهای تخصصیتون خیلی خوبه تا اونها هم با دقت بیشتری کارنامه شما رو نگاه کنند.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که به نظر شما شانس پذیرش توی دانشگاهایی مثل usc با توجه به معدل و دانشگاهی که من درس میخونم هست؟ و نمرات 2 سال اخر فقط تاثیر داره یا از همون اول حساب میشه؟ ممنون
(12-07-2012, 11:22 AM)razeghi70 نوشته: ممنون دکمه تشکر پیدا نکردم!برای تشکر از کلید «امتیاز» در پایین پستها استفاده کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.