27-01-2013, 12:36 AM
(26-01-2013, 01:59 PM)sarahgh نوشته: سلام.وقت بخیر.خیلی ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنندهمون طور که شهروز عزیز گفتند، من در زمینه رشته معماری صاحبنظر نیستم و نمیتونم در مورد سوالتون نظر دقیقی بدم، اما این طور که از دوستان نزدیکم شنیدم، گرفتن پذیرش با فاند از امریکا در رشته معماری ساده نیست. ظاهرا شانس برای پذیرش از کشورهای اروپایی مثل انگلستان بیشتره، اما متاسفانه معمولا گرفتن فاند ساده نیست و شهریه دانشگاهها هم بالاست. البته همه کشورهای اروپایی این طور نیستند و تعدادی از این کشورها دانشگاههای بدون شهریه هم دارند ولی راستش نمیدونم که در رشته معماری چقدر راحت میشه از این قبیل دانشگاهها پذیرش گرفت. شاید اگر سوالتون رو در انجمن اروپا بپرسید جواب بهتری بگیرید.
من
کارشناس معماری هستم با معدل 16/4 از دانشگاه آزاد خوراسگان اصفهان.شوهرم
فو ق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تبریز داره و لیسانس طراحی صنعتی از
دانشگاه علم و صنعت.رتبه هاش دو رقمی بوده و معدلاش خوب نیست.من سه سال سابقه کار دارم و همسرم دو سال.و متولد 1361 هستیماگه بتونین یه
جورایی راهنماییمون کنین که برای ادامه تحصیل برای کدوم کشور تحت شرایط
فعلی می تونیم اقدام کنیم و از چه طریقی ممنون می شم.واقعا به راهنماییتون
احتیاج داریم.بازم ممنون
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.