20-08-2014, 01:06 AM
(19-08-2014, 03:01 AM)'amiraliiii' نوشته:بابک خان سلام
واقعا به کمکتون نیاز دارم
نمیدونید این کارتون چقدر مهم و حیاتی هست برام
تو بدجور دوراهی افتادم و واقعا مستاصل و مضطربم.من شرایطم ایناس و میخوام برای برق اپلای کنم:
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:110
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم شاید از پایان نامه بشه یکی دربیاد ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم
سال پیش چون حوصله ارشد خوندن برق نداشتم، برای mba خوندم و رتبه زیر 30 آوردم و احتمال قریب به یقین شریف قبول میشم، ولی اگه پذیرش نگیرم باید mba رو تموم کنم و میدونم که پذیرش دکترا مدیریت واقعا سخت و نشدنی هست. خلاصه اگه با این رزومه نتونم پذیرش بگیرم یه جواریی مجبورم بمونم ایران و بعد فوق برم سربازی که پرواضحه که اصلا جزو برنامه هام نیست [img]images/smilies/smile.gif[/img]
ممنون میشم دوستان با تجربه دیگر هم کمکشون رو دریغ نکنند و واضح و واقع بینانه بفرمایند برای چه رنکی از دانشگاههای آمریکا شانس دارم یا اینکه اصلا شانس دارم یا نه؟
خواهشا مدیران محترم پست من رو پاک نکنند، منم مثل برادرتون واقعا کسی رو ندارم که ازش مشاوره بگیرم
معدل لیسانس شما بالا نیست، ولی اون قدر هم بد نیست و با این نمراتی که شما در TOEFL و GRE آوردید، به نظر من شانس پذیرش و فاند رو به راحتی دارید. فقط recommendation رو شوخی نگیرید و سعی کنید تا اونجا که میتونید توصیهنامههای خوبی از استادهاتون بگیرید. توصیهنامه معمولی یا نه چندان خوب میتونه کاملا شانس شما رو پایین بیاره.
مقاله نداشتن به نظر من مهم نیست. به طور کلی از دانشجوی کارشناسی انتظار مقاله نمیره و با این نمره GRE که شما آوردید یه مقاله معمولی احتمالا شانس شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد.
من اگر جای شما بودم، احتمالا بیشترین تمرکزم رو روی دانشگاههای ۲۰ الی ۷۰ میذاشتم و حتی احتمالا ۲-۳ تا هم زیر ۲۰ اپلای میکردم.
قسمت نتایج پذیرش سایت رو ببینید و خودتون یک مقدار جستجو کنید. خواهید دید که افرادی که شبیه شرایط شما یا حتی پایینتر داشتهاند تونستهاند پذیرش و فاند بگیرند.
مقاله نداشتن به نظر من مهم نیست. به طور کلی از دانشجوی کارشناسی انتظار مقاله نمیره و با این نمره GRE که شما آوردید یه مقاله معمولی احتمالا شانس شما رو خیلی بیشتر نخواهد کرد.
من اگر جای شما بودم، احتمالا بیشترین تمرکزم رو روی دانشگاههای ۲۰ الی ۷۰ میذاشتم و حتی احتمالا ۲-۳ تا هم زیر ۲۰ اپلای میکردم.
قسمت نتایج پذیرش سایت رو ببینید و خودتون یک مقدار جستجو کنید. خواهید دید که افرادی که شبیه شرایط شما یا حتی پایینتر داشتهاند تونستهاند پذیرش و فاند بگیرند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.