09-12-2014, 03:20 AM
سلام بابک خان، ایشالا حالتون خوب باشه،
اول از همه تشکر میکنم از وقت و لطفی که میگذارید که بدون شک راه خیلی از دوستان رو هموار میکنه.
من درگیر یه مسئله ای شدم و برام بسیار حیاتیه و کسی معتبر تر از شما سراغ ندارم. ممنون میشم با جواب کاملی من رو از نگرانی درببیارید.
من برای امسال میخوام اپلای کنم. ترم 9 مرخصی هستم و ترم 10 تموم میکنم درسم رو.
2 تا شرایط ویژه دارم:
1- اصلا نیازی به فاند ندارم و حمایت مالی میشم ( پسر عموم تو آمریکا پزشک هست و وام کامل میگیره برام)
و فقط و فقط نیاز به پذیرش گرفتن دارم.
2- باید حتما امسال از ایران خارج بشم به خاطر میئله سربازی و اینکه کنکور ارشد هم چون نخوندم رتبه نمیارم یحتمل.
برای 2 جور رشته متفاوت میخوام اپلای کنم:
1- MBA or Msc Finance
2- MSc ( Phd ) electrical engineering
شرایط کلی:
لیسانس برق از دانشگاه خواجه نصیر - معدل لیسانس : 15.2
GRE - نیومده هنوز Q168, V153, aw ( الیته یکی دیگه ثبت نام کردم 1 ماه دیگه که فکر کنم بهتر بشه چون سر امتحان تمرکز نداشتم و تو بهترین حالتم نبودم)
toefl: یکی 2 هفته دیگه (21 dec) و یکی دیگه (11 jan) دارم. تاحالا چیزی نخوندم واسش ولی پایه زبانم بد نیست و معمولیه.
SOP: هنوز ننوشتم
RECOM:
2 تا از استادهای دانشگاه خودمون ( یکی استاد راهنما و یک استاد دیگه که هردو اجازه دادن خودم بنویسم متنش رو)
1 از استاد و رئیس دانشکده برق در شهر بوستون آمریکا که از دوستان صمیمی هست
مقاله: هیچی ندارم- درس پروژه هنوز برنداشتم و ترم بعد برمیدارم
----------------------------------------------
سوالاتم:
1- به نظرتون شانس برای MBA (یا MSc financce ) بیشتره یا مستر برق؟
2- درکل با توجه به اینکه فاند نمیخوان شانس بیشتر دارم برای مستر یا دکترا؟ برای کدوم اقدام کنم؟
3- این نخواستن فاند تاثیری در بیشتر شدن احتمال پذیرش گرفتن داره؟ چون شنیدم پذیرش راحت میدن و سر فاند دادن دردسر هست.
4-شانس من رو چجور میبینید؟ چه دانشگاههایی اپلای کنم به نظرتون؟
5- توصیه کلی در مورد بهتر کردن رزومه ( مثلا نوشتن SOP یا ..) دارید؟
----------------------------------------------------------------------
استاد گرام میدونم تو تاپییک های مختلف هست اطلاعات ولی به دلیل شاید خاص بودن شرایطم و کمبود وقت و مهمتر نگرانی زیاد خواهش داشتم من رو به تاپیکی ارجاع نفرمایید و هرسوالی رو که دوست داشتید جواب بفرمایید. من جواب شما رو لازم دارم و ملاک میگذارم بابک خان.
ممنون از لطفتون و آرزوی سلامتی و شادی
اول از همه تشکر میکنم از وقت و لطفی که میگذارید که بدون شک راه خیلی از دوستان رو هموار میکنه.
من درگیر یه مسئله ای شدم و برام بسیار حیاتیه و کسی معتبر تر از شما سراغ ندارم. ممنون میشم با جواب کاملی من رو از نگرانی درببیارید.
من برای امسال میخوام اپلای کنم. ترم 9 مرخصی هستم و ترم 10 تموم میکنم درسم رو.
2 تا شرایط ویژه دارم:
1- اصلا نیازی به فاند ندارم و حمایت مالی میشم ( پسر عموم تو آمریکا پزشک هست و وام کامل میگیره برام)
و فقط و فقط نیاز به پذیرش گرفتن دارم.
2- باید حتما امسال از ایران خارج بشم به خاطر میئله سربازی و اینکه کنکور ارشد هم چون نخوندم رتبه نمیارم یحتمل.
برای 2 جور رشته متفاوت میخوام اپلای کنم:
1- MBA or Msc Finance
2- MSc ( Phd ) electrical engineering
شرایط کلی:
لیسانس برق از دانشگاه خواجه نصیر - معدل لیسانس : 15.2
GRE - نیومده هنوز Q168, V153, aw ( الیته یکی دیگه ثبت نام کردم 1 ماه دیگه که فکر کنم بهتر بشه چون سر امتحان تمرکز نداشتم و تو بهترین حالتم نبودم)
toefl: یکی 2 هفته دیگه (21 dec) و یکی دیگه (11 jan) دارم. تاحالا چیزی نخوندم واسش ولی پایه زبانم بد نیست و معمولیه.
SOP: هنوز ننوشتم
RECOM:
2 تا از استادهای دانشگاه خودمون ( یکی استاد راهنما و یک استاد دیگه که هردو اجازه دادن خودم بنویسم متنش رو)
1 از استاد و رئیس دانشکده برق در شهر بوستون آمریکا که از دوستان صمیمی هست
مقاله: هیچی ندارم- درس پروژه هنوز برنداشتم و ترم بعد برمیدارم
----------------------------------------------
سوالاتم:
1- به نظرتون شانس برای MBA (یا MSc financce ) بیشتره یا مستر برق؟
2- درکل با توجه به اینکه فاند نمیخوان شانس بیشتر دارم برای مستر یا دکترا؟ برای کدوم اقدام کنم؟
3- این نخواستن فاند تاثیری در بیشتر شدن احتمال پذیرش گرفتن داره؟ چون شنیدم پذیرش راحت میدن و سر فاند دادن دردسر هست.
4-شانس من رو چجور میبینید؟ چه دانشگاههایی اپلای کنم به نظرتون؟
5- توصیه کلی در مورد بهتر کردن رزومه ( مثلا نوشتن SOP یا ..) دارید؟
----------------------------------------------------------------------
استاد گرام میدونم تو تاپییک های مختلف هست اطلاعات ولی به دلیل شاید خاص بودن شرایطم و کمبود وقت و مهمتر نگرانی زیاد خواهش داشتم من رو به تاپیکی ارجاع نفرمایید و هرسوالی رو که دوست داشتید جواب بفرمایید. من جواب شما رو لازم دارم و ملاک میگذارم بابک خان.
ممنون از لطفتون و آرزوی سلامتی و شادی