14-12-2014, 12:44 PM
(12-12-2014, 02:01 PM)'hirt' نوشته: با سلام خدمت آقا بابک که جواب میدن.
من رزومه ام بدین شکله
۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه ارومیه - مهندسی معدن معدل تا آخر ترم هشتم 17.48 ( این ترم- ترم نهم فقط 10 واحدم مونده) معدل سال آخر: 17.62 - شاگرد اول
2- مقصد: کانادا و آمریکا - فال 2015
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارتها) نافل 100 - R:28 - L:24 - S:23 - W:25
۴- نمره (GRE 321 ( 158 Verbal/ 163 Quantitative
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: هیچی
۶- سابقه کار مرتبط: دو ترم حل تمرین یه درس مهم رشته خودمون
حالا من مشکلم این هست که استادای کانادا و آمریکا وقتی ای-میل میزنم یه چندتاشون گفتن پول نداریم/سال بعد دانشجو نمیگیرم:Southern Illinois UniversityMissuri M&T
دو سه تا گفتن اپلای کن بررسی کنیم همه رو باهم بررسی کنیم!University of Alberta - South dakota
بقیه هم حال نداشتن ای-میل رو باز بکنند!:University of DALHOUSIE - QueensVTUniversity of KentuckyUBC
یه چندتا ای-میل رو (چندین بار) باز کردن ولی جوابی ندادن:Laurentian - U of Toronto - Utah
حالا موندم کجا بفرستم! کجا نفرستم! اونایی که گفتن همه رو باهم نگاه می کنیم رو میفرستم ولی بقیه رو موندم!
شرایط شما خیلی خوبه، اما متاسفانه رشته معدن در امریکا خیلی رونقی نداره و تعداد دانشگاههایی که این رشته رو ارائه میدند بسیار کم هستند و همون طور که خودتون هم متوجه شدید گرفتن فاند در این رشته اصلا ساده نیست. بد نیست که Colorado School of Mines و University of Nevada, Reno رو هم امتحانی بکنید ببینید جوابی میگیرید یا خیر. من در مورد کانادا خیلی مطمئن نیستم و نمیدونم شرایط رشته معدن به چه صورته، اما در استرالیا میدونم که وضعیت کار برای رشته معدن خیلی خوبه و معمولا در این صورت گرفتن فاند در این رشته شاید از دانشگاههای استرالیا سادهتر باشه تا از دانشگاههای امریکا.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.