14-04-2015, 12:54 AM
سلام بر استاد بابک عزیزدانشگاه california state university توی بخش How do I qualify for gradauate admission یکی از مواردی که نوشته اینه:
برای GPA مورد نیاز اینو نوشته:
میشه لطفا سومین مورد رو تضیح بدید؟ یعنی تو 60 واحد آخر تحصیل GPA بالای 2.5 باشه؟ اون 90quarter units یعنی چی؟ اون مواردی که بعد از excluding نوشته چی هستند؟ کی باید این GPA رو حساب کنه؟ تو سایت دانشگاه حرفی از evaluation و WES نزده. درس های عمومی، درس های افتاده، درس هایی که غایب بودم و تو ترجمه نوشته absent، پروژه و کارآموزی چطور تو GPA محسابه میشن؟
چقدر سوال پرسیدم!
ممنون
نقل قول:با توجه به این خط از ترجمه ریزنمراتم، میشه رو این جمله ای که انشگاه گفته تکیه کرد؟
- Be in good standing at the last college or university you attended.
نقل قول:Cumulative GPA of: Student: 13.62 University: 13.11 Faculty: 12.56 Major: 12.61این یعنی که معدل زیر 14ای که دارم مشکل از من نبوده، دانشگاه مشکل داشته! معدل من از معدل دانشگاه و دانشکده و رشته بالاتره!
برای GPA مورد نیاز اینو نوشته:
نقل قول:advanced degree یعنی چی؟
- Meet the minimum GPA requirements for admission to the university. This can be met in any of the following ways:
- Hold an advanced degree
- Hold a baccalaureate degree with a cumulative GPA of at least 2.5.
- Hold a baccalaureate degree with a cumulative GPA of at least 2.5 in the last 60 semester or 90 quarter units you attempted, excluding lower-division and/or extension coursework attempted after the baccalaureate degree.
میشه لطفا سومین مورد رو تضیح بدید؟ یعنی تو 60 واحد آخر تحصیل GPA بالای 2.5 باشه؟ اون 90quarter units یعنی چی؟ اون مواردی که بعد از excluding نوشته چی هستند؟ کی باید این GPA رو حساب کنه؟ تو سایت دانشگاه حرفی از evaluation و WES نزده. درس های عمومی، درس های افتاده، درس هایی که غایب بودم و تو ترجمه نوشته absent، پروژه و کارآموزی چطور تو GPA محسابه میشن؟
چقدر سوال پرسیدم!
ممنون