03-06-2015, 11:08 AM
(03-06-2015, 11:01 AM)'alidehghani' نوشته:ممنون از پاسختون.من 2 سال هم اموزشگاه زبان تدریس کردم ضمنا 2 سالم سرباز معلم بودم و 3 تا مقاله داخلی هم دارم غیر از اون 5 تا ISI و 2 تا کنفرانس خارجی که الان دارم واسشون اقدام میکنم.قبلا که GRE دادم(v=155وQ=170وW=4) با این شرایط بازم برم ارشد بخونم؟اگه بازم شرایط فاند رو ندارم آیا امکانش هست 1 سال اونجا با خرج خودم بخونم تا فاند جور بشه؟
نمره GRE شما خیلی خوبه و این به شما کمک میکنه. سابقه کار چندان در گرفتن پذیرش و فاند موثر نیست. مقاله هم همون طور که قبلا گفتم تاثیر مثبت داره، ولی شانس شما رو زیر و رو نخواهد کرد. اگر فکر میکنید میتونید یک سال با خرج خودتون درس بخونید، احتمالش زیاده که بتونید در اون مدت در دانشگاه امریکا فاند پیدا کنید. چه بسا بتونید به خاطر نمره GRE خوب، از ابتدا فاند بگیرید. به نظر من روی SoP هم وقت بذارید و سعی کنید SoP خوبی بنویسید و درش بگید که چرا انگیزه زیادی بعد از لیسانس برای ادامه تحصیل پیدا کردید و چطور این انگیزه به شما کمک کرده که نمرات خیلی خوبی در TOEFL و GRE بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.