11-08-2015, 10:37 AM
(10-08-2015, 12:29 AM)xavier نوشته: سلام
آقا بابک عزیز، می خواستم بدونم که درصورتی که فردی از کانادا مدرک phd بگیره، و بتونه در یکی دانشگاه های آمریکا job پیدا کنه، به لحاظ گرفتن ویزا و اقامت آیا راه دشواری خواهد داشت؟ نوع ویزایی که باید بگیره H1 هست؟
منظور شما از شغل در دانشگاههای امریکا چه نوع شغلی هست؟ اگر عضو هیات علمی بشید، گرفتن ویزا و اقامت امریکا ساده خواهد بود.
مشاغل دیگه در دانشگاه هم نباید برای ویزای کار یا همون H-1B مشکلی داشته باشند، ولی تا اونجا که اطلاع دارم گرفتن اقامت به سرعت هیات علمی نخواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.