18-02-2015, 09:32 PM
(18-02-2015, 07:53 PM)'nox' نوشته: سلام بابک عزیز
امکان دسترسی به رزومتون وجود داره ؟؟ چون اولا رشته تحصیلی من هم کامپیوتره و همینطور از اونجاییکه خیلی با تجربه هستین.. می تونه بهم ایده بده... البته رزومه تو اینترنت زیاد پیدا میشه.. اما من دنبال اشخاصی هستم که واقعا باتجربه و موفق هستند...
من یکم تو بکار بردن هر مطلبی در جاهای مختلف رزومم گیر کردم... البته همه پست ها و تاپیک های مرتبط رو خوندم و در ارتباط هستم... اما مثلا با توجه به سابقه مفید کاریم.. ( که فکر می کنم خیلی واسم مثبت و موثر باشه ) نمی دونم چیو بعنوان Skill و یا work experience ذکر کنم.. و یا موارد مشابه..
سلام،
یک نسخه از رزومه من در وبسایت www.babaks.com وجود داره، اما توجه داشته باشید که این نسخه، نسخه آنلاین هست. در نسخه آنلاین من سعی در خلاصه کردن رزومه نکردهام. همچنین این رزومه، رزومه کاری هست و بیشتر روی تجربیات کاری من تاکید شده. در رزومه آکادمیک که برای دانشگاهها ارسال میکنید، معمولا تحصیلات و سوابق تحقیقات جلوتر از سوابق کاری میاد.
یک نسخه از رزومه من در وبسایت www.babaks.com وجود داره، اما توجه داشته باشید که این نسخه، نسخه آنلاین هست. در نسخه آنلاین من سعی در خلاصه کردن رزومه نکردهام. همچنین این رزومه، رزومه کاری هست و بیشتر روی تجربیات کاری من تاکید شده. در رزومه آکادمیک که برای دانشگاهها ارسال میکنید، معمولا تحصیلات و سوابق تحقیقات جلوتر از سوابق کاری میاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.