14-07-2015, 11:41 AM
(14-07-2015, 10:59 AM)mehrdad.editor نوشته: ممنون از راهنماییتون بابک جان....
یه سوال دیگه من هنوز امتحان IELTS و TOEFL ندادم و امکانش هست این پروسه 6 ماه آینده طول بکشه.
امکانش هست برای پذیرش و گرفتن فرم i20 اقدام کنم و بعدش نمرات TOEFL یا IELTS ارائه بدم که زمان کم نیارم برای انجام کارای پذیرش و درخواست ویزا ؟!
من این کار رو توصیه نمیکنم چون اغلب دانشگاهها قبول نمیکنند و از شما میخوان که نمره TOEFL یا IELTS رو همراه سایر مدارک بفرستید تا بهتون پذیرش بدند. اگر چه ممکنه تعداد کمی دانشگاه پیدا کنید که قبول کنند این کار رو بکنند، اما با این کار به شدت شانس شما برای گرفتن پذیرش کم خواهد شد. همچنین اگر بهتون پذیرش بدند، پذیرش مشروط خواهند داد و این مساله خیلی اوقات کار گرفتن ویزا رو با مشکل مواجه میکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.