30-07-2013, 10:13 AM
اگر فرض رو بر این بذاریم که با سر کار رفتن نمره TOEFL و GRE شما فرقی نمیکنه، داشتن سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی میتونه یک تاثیر مثبت کوچک روی پذیرش شما داشته باشه، اما اگر با سر کار رفتن نمره امتحانات شما پایین بیاد به نظر من در کل به ضرر شما خواهد شد، چون نمره امتحانات به مراتب مهمتر از سابقه کاره. در نتیجه باید خودتون یک محکی از توانایی خودتون بزنید و ببینید آیا با سرکار رفتن میتونید مطالعات خودتون برای امتحانات رو طبق برنامه قبلی پیش ببرید و به امتحانات برسید یا خیر. اگر نمیتونید، بهتره که فعلا کار رو فراموش کنید یا اگر میشه چند ماهی به تعویق بیاندازید تا امتحانات رو بدید، بعد برید سر کار.
بی کار بودن به مدت خیلی طولانی مثلا دو، سه سال اگر بدون دلیل باشه، تاثیر منفی در رزومه میذاره، اما با توجه به این که شما در این مدت مقاله چاپ کردید و کتاب ترجمه کردید، میتونید بگید که مشغول کار تحقیقاتی و ترجمه بودید. به نظر من که بیکار بودن شما در این مدت تاثیر منفی چندانی نخواهد داشت.
بی کار بودن به مدت خیلی طولانی مثلا دو، سه سال اگر بدون دلیل باشه، تاثیر منفی در رزومه میذاره، اما با توجه به این که شما در این مدت مقاله چاپ کردید و کتاب ترجمه کردید، میتونید بگید که مشغول کار تحقیقاتی و ترجمه بودید. به نظر من که بیکار بودن شما در این مدت تاثیر منفی چندانی نخواهد داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.