16-12-2013, 11:25 PM
(15-12-2013, 03:37 PM)'hamid2480' نوشته: با سلام خدمت شما
من فوق ليسانس كارگرداني تئاتر از دانشگاه تهران با معدل 18.90 هستم و در حال حاضر در دانشگاه تدريس ميكنم و مقاله هم دارم ميخواستم در زمينه گرفتن بورس تحصيلي و همچنين دانشگاهي كه بتوانم براي دكتري اقدام نمايم مرا راهنمايي فرماييد بسيار از لطف شما سپاسگزارم
متاسفانه اطلاعات من برای گرفتن پذیرش در رشتههای هنر بسیار کمه و نمیدونم روال کار به چه صورته و چه فاکتورهایی در گرفتن پذیرش در این رشتهها بیشترین تاثیر رو داره. شاید اگر سوالتون رو در انجمن هنر مطرح کنید دوستان دیگه بتونند کمک کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.