17-08-2014, 04:26 AM
(16-08-2014, 11:42 AM)'recolor' نوشته:سلام آقا بابک. شرایط من اینها هستن و چون از لحاظ مالی در وضعیتی نیستم که بتونم هزینه ها رو تامین کنم حتما باید بتونم فاند بگیرم. میدونم که در دوره ارشد کم کاری کردم اما تلاش زیادی دارم میکنم که با GRE و تافل جبران کنم. لطفا دانشگاه هایی که برای من (با فرض نمرات بالای زبان) مناسب هستن (ترجیحا فول فاند) رو بفرمایین.
ضمنا آیا الان که نمره زبان ندارم بازم میتونم با استادا وارد نامه نگاری بشم و بهشون بگم به زودی میگیرم؟ و اینکه با ریز نمرات غیر اصل و گواهی موقت فعلا میتونم درخواست اولیه رو بدم؟
1. مکانیک - کارشناسی ناپیوسته (دو سال آخر) - دانشگاه غیر انتفاعی : 16.67
2. مکانیک - کارشناسی ارشد - دانشگاه سمنان : 15.08
3.تافل احتمالا 110+ (زیاد دارم میخونم)
4. GRE احتمالا 320+
5. 1 مقاله ISC انگلیسی دارم
6. سابقه کار ندارم
7. گرایش مورد نظرم تبدیل انرژی، حرارت و سیالات، دینامیک و جریان سیالات، روش های عددی و ...
8. برای ترم پاییز 2015ممنون از وقتی که میذارین
راستش رو بخواهید به خاطر معدلهاتون و این که از دانشگاههای مشهور ایران فارغالتحصیل نشدهاید، به نظر من شانس شما برای فاند پایینه. مشکل اینجاست که دانشگاههای خوب امریکا رقابتی هستند و از تمام دنیا متقاضی دارند. در دانشگاههای رده بعدی (رنک بالای حدود ۱۰۰) شما شانس پذیرش دارید، اما در این دانشگاهها احتمال گرفتن فاند کمه. البته همون طور که احتمالا میدونید در پذیرش شانس هم بیتاثیر نیست. شاید اگر نمره خیلی عالی در GRE بیارید و خوش شانس باشید بتونید فاند هم بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.