04-10-2014, 05:43 PM
با سلام . یه سوال برام پیش اومده و با توجه به اینکه شما اطلاعاتتون در زمینه کامپیوتر ساینس زیاده ممنون میشم کمکم کنید. من در یک سری دانشگاه ها مثل ایدیانا و uc Irvine به این موضوع بر خوردم که یک دپارتمان جدا با مدارک ms و PhD جدا برای informatics دارن که تفاقا مسایل و موضوعات تحقیقاتیشون با تحقیقاتی که من بهشون علاقه دارم خیلی هماهنگی داره و بسیار هم از نظر این دپارتمانها مطلوب هست که از کامپیوتر برای مستر این رشته ها اقدام کرد. ولی مشکلی که هست اینه که این رشته مثلhuman computer interaction بسیار نوپا هستن و برای مقطع دکترا انتخاب های کمی وجود داره. حالا به نظرتون اگه انفورماتیک برای ارشد بخونم میتونم برای دکترا در صورت اجبار کامپیوتر ساینس اپلای کنم و بعد با استادی که زمینه کاریش نزدیکه کار کنم( چون بسیاری از دانشگاهها این رشته رو به این صورت جدا و مدرک جداگانه ندارن) یا نه اگه مدرک مسترم کامپیوتر ساینس نباشه تاثیر منفی داره؟ و یک سوال دیگه اینکه به نظرتون اگه از یک دانشگاه رنک بسیار خوب مثل Irvine انفورماتیک بخونم برای مستر بهتره برای ادامه تحصیل در دکترا در یک دانشگاه خوب یا نه همون رشته خودم که کامپیوتر ساینسه از یک دانشگاه معمولی مثلا رنک 70-80 شانس بهتری برای ادامه تحصیل داره؟ خیلی ممنونم.