(25-10-2011, 10:02 PM)Faraz نوشته: پژمان تعداد کمی برای این بورس اقدام می کنند.مخصوصا اگر در گروه دانشگاه های برگزیده باشی رقابت خیلی کم می شه.برای پاییز امسال مستر یکی از دوستان من که واقعا رزومه خاصی نداشت بورس رو گرفت.خود منم نفر اول رزرو بودم با اینکه نه نمره زبانم تعریف داشت نه معدلم خیلی خاص بود نه gre داده بودم.سلام من هم لیسانس کامپیوتر هستم و شماره نماینده اینها رو در ایران میخواستم اگه ممکنه برام به این ایمیل ارسال کنید s.omid.kazemi@gmail.com با تشکر
موضوع اینه که اینها تو زمان نسبتا عجیبی نتایج رو اعلام می کنند و اکثر افراد اون موقع پذیرش های دیگه رو قبول کردند.امسال چندین بار افرادی که برای دکترا برداشته بودند کنسل کردند و نتیجه عوض شد.یک مسئله هم مربوط به دانشگاه هاست.خوب هر کسی حاضر نیست حتی با بورس بره دانشگاهی مثل ورشو(امسال دانشگاه رشته من برای مستر ورشو بود).مخصوصا برای دکترا که خب آدم روی دانشگاه حساسیت بیشتری دارد و مدت طولانی تری قرار است اونجا باشی.
اگر خواستی اقدام کنی بهم بگو برات شماره نماینده اینها تو ایران رو بزارم و با یکی از بچه های که با این بورس الان اون طرف است اشنات کنم.شاید به دردت بخوره.