08-11-2017, 06:14 PM
(08-11-2017, 05:34 PM)automotive نوشته: @nox
سلام
دانشگاههایی که از آنها پذیرش دریافت کردهاید، درجه 2 محسوب میشوkد، به موضوع زیر نگاه کنید.
تحصیل در آمریکا
شما که تمکن مالی کافی دارید، چرا از دانشگاههای بهتری پذیرش دریافت نکردهاید؟ در همان موضوع بالا، لیست دانشگاههای درجه 1 آمریکا قابل مشاهده است، سعی کنید از آن لیست پذیرش دریافت کنید.
هر فردی که موسسه پذیرش دارد لزوما فرد اصلحی نیست، هرچند به دلیل دریافت وجه معمولا این موضوع موجه به نظر میرسد.
هیچ کس تا به حال نتوانسته رویه سفارت آمریکا را کشف کند، کوچکترین رفتار مشابه و راه مشابه به سختی از طرف سفارت خنثی شده است (نمونه خانمی که در ارمنستان به راحتی ویزا میداند و پس از دست گل به آب دادن یکی از هم وطنان رویه سفارت ارمنستان طوری تغییر پیدا کرد که بی دلیل و با آمار بسیار زیاد در ماههای پس از این اتفاق ریجکت صورت میگرفت)، پس به دنبال راه کارهای عجیب و غریب نباشید. افرادی به سفارت رفتهاند که روز کاغذ درجا ریجکت میشدند اما ویزا دریافت کردهاند، برعکس این موضوع نیز اتفاق افتاده است. فامیل درجه یک در آمریکا، پذیرش از دانشگاه درجه 2 بدون دریافت کمک هزینه تحصیلی احتمال ریجکت را بالا میبرد، اگر ایالتی که دانشگاه قرار گرفته با ایالتی که آشنایان شما (درجه یک) در آن قرار گرفته باشد یکی است، این موضوع نیز اوضاع را بدتر میکند.
هیچ کس نمیتواند رفتار سفارت آمریکا را پیش بینی کند که اگر قابل پیش بینی بود، درخواست ویزا و میزان دریافت ویزا چند برابر میشد.
نکته آخر اینکه برای کشورهای دیگر نیز اقدام کنید، ضمنا این اصرار و پافشاری به آمریکا و این رویه اگر در روز مصاحبه مشاهده شود، احتمال ریجکت به دلیل Social Tie بالا خواهد بود.
به خودتان لطف کنید و با آرامش به سفارت مراجعه کنید و درگیر چنین مواردی نباشید، مخصوصا در حال حاضر که فقط 2 سفارت برای ایرانیها وجود دارد.
ممنون از نظر شما .. خوب من شرایطم معمولیه.. معدل ، GRE و دانشگاهیی که درس خوندم.. از دانشگاهای گروه 1 هم یکی دو مورد انتخاب کردم اما نشد.. و همچنین هزینه بالاتر از 25 تا 30 هزار تا در سال برای سفارت شاید منطقی نباشه .. برای من هم بیشتر مقدور نیست..
و خوب من سعی میکنم جوانب رو بسنجم.. و پافشاری رو روز مصاحبه مسلما بروز نخواهم داد .
بجز ارمنستان و دوبی ، جاهایی مثل لبنان یا قبرس امکان مصاحبه برای ایرانی ها نیست ؟ تا اونچا که میدونم ایم امکان قبلا بود