21-07-2012, 11:14 PM
(21-07-2012, 10:56 PM)Nasim67 نوشته: سلام
اینکه مقالتونو برای چه ایمپکت فکتوری بفرستید، سوالیه که فقط خودتون میتونید پاسخ بدید.چون به محتوای مقالتون ارتباط داره و اینکه چقدر قوی کار کردید.
شما میتونید چندین ژورنال مرتبط با موضوع مقالتون (با ایمپکت های مختلف) رو چک کنید و بررسی کنید که احتمال اکسپت شدن مقالتون در کدوم یک از این رنج های ایمپکتی بالاتر است.
البته همونطور که زری جان در اولین پست همین تاپیک توضیح دادند: " ... هرچند IF يك ژورنال ميتواند به عنوان معياري جهت تخمين ارزش متوسط مقالات آن ژورنال به كار رود ولي بايستي در نظر داشت تعداد ارجاعات به مقالات مختلف يك ژورنال مي تواند بسيار متفاوت باشد. به عبارت ديگر توزيع فراواني ارجاع به هر مقاله در يك ژورنال به هيچ عنوان يك توزيع نرمال نميباشد. به طور مثال بيش از 90 درصد IF ژورنال بسيار معتبر Nature در سال 2004 به 25 درصد مقالات منتشر شده در اين ژورنال بازمي گشت."
موفق باشید
البته من یک نکته ای رو بگم و اون اینکه impact factor مقالات با یک فرمول که در واقع میزان cited شدن مقالات ژورنال هست بدست میاد.
توصیه میکنم در مورد رشته خودتون یک مشورت با اساتید رشته بکنید یا اینکه ببینید مقالات اونها بیشتر در چه مجلاتی چاپ شده. اگر از نظر زمانی عجله دارید حتما به فاصله زمانی submission و accept مقاله توجه کنید چون من خودم در مجله با IF=4 فرستادم و دو ماه طول کشید تا جواب دادند. حالا اگر reject کنند که زمان از دست میره. اگر هم عجله ندارید که مشکلی نخواهید داشت.