27-12-2013, 03:54 PM
(27-12-2013, 03:42 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز من یک به یک شرح بدم :
اولا بله همون رو پرینت بگیرید کپی کنید و با سایر مدارک بفرستین(منتظر نمرات رسمی نباشین) هم تافل و هم جی ار ای
بعدا اصلش رو خواهند خواست...انصافا دانشگاه خوبیه اذیت نمیکنه از اون لحاظ
بله ددلاین اینترنشنال این دانشگاه همون هستش و جزو استثنات قبلا هم گفتم هستش...
بهتره اون رو از منشی دانشکده بپرسین ببینین واسه فاند ددلاین کی هست ولی من توصیه میکنم هر چه سریع تر مدارک رو بفرستین...
در ضمن بهتره دنبال استاد هم باشین یکم سخت فاند بده بدون استاد...
بااحترام
خیلی متشکرم
واسه GRE که یه صفحه به صورت PDF میشه دانلود کرد و فرستاد. اما واسه تافل همچین صفحه ای وجود نداره. در واقع فقط همون صفحه ای که توش جدول هستش و نمرات تافل به تفکیک بخشها عنوان شده وجود داره. یعنی اگه این صفحه رو خودم PDF کنم و بعد پرینش رو واسش بفرستم بازم قبول میکنن؟ دبه نکنن یه وقت .
والا این دانشگاه جزو اونایی هست که بدون اکی استاد داره میفرستم. سه چهار تا استاد توی زمینه من داره. به دو سه تاشون ایمیل زدم تا حالا ولی جواب ندادن. گفتم بفرستم مدارک رو شاید وقتی مدارک رو دیدن و فهمیدن که اپلای کردم بشه یه روزنه ای باز کرد.
واسه GRE که یه صفحه به صورت PDF میشه دانلود کرد و فرستاد. اما واسه تافل همچین صفحه ای وجود نداره. در واقع فقط همون صفحه ای که توش جدول هستش و نمرات تافل به تفکیک بخشها عنوان شده وجود داره. یعنی اگه این صفحه رو خودم PDF کنم و بعد پرینش رو واسش بفرستم بازم قبول میکنن؟ دبه نکنن یه وقت .
والا این دانشگاه جزو اونایی هست که بدون اکی استاد داره میفرستم. سه چهار تا استاد توی زمینه من داره. به دو سه تاشون ایمیل زدم تا حالا ولی جواب ندادن. گفتم بفرستم مدارک رو شاید وقتی مدارک رو دیدن و فهمیدن که اپلای کردم بشه یه روزنه ای باز کرد.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."