31-08-2013, 12:57 PM
(31-08-2013, 11:29 AM)'Charming' نوشته:با تشکر فراوان از دوست خوبم
تمام فرمایشات شما منطقی هستش و من هم شروع به ایمیل زدن به استادا کرده بودم
رزومم هم نسبتا خوبه البته به جز قسمت مقاله که فقط یه ای اس ای دارم اونم فک نکنم زیاد واسه یه لیسانسی مشکل ایجاد کنه...
در هر حال اولویت های شما رو من هم در نظر دارم و تقریبا میشه گفت با پتانسیل بالا میشه حتی واسه دانشگاههای بهتر البته بعد فوق اونجا اپلای کرد
ممنون بابت سایت ها هم
فقط یه سوال:
شما مطمینید کسی که مستقیم دکترا میره نمیتونه مدرک فوق رو بگیره و از اونجا اپلای کنه؟
یعنی بد میشه واسش یا اصلا غیر قانونی؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین یا فردی رو که بدونه معرفی کنین تو سایت
با احترام
همون طور که پژمان گرامی هم گفتند، منع قانونی خاصی وجود نداره که شما با پذیرش دکترای مستقیم بخواهید انصراف بدید و با مدرک فوق فارغالتحصیل بشید و بعد دکترا رو در جای دیگه ادامه بدید. البته برای محکم کاری بهتره که با دانشگاه هم چک کنید که مطمئن بشید به شما مدرک فوق داده خواهد شد. همچنین برای این که با مشکل ویزا مواجه نشید، باید دکترا رو با حداکثر دو، سه ماه فاصله از فارغالتحصیلی فوق شروع کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.