26-02-2012, 02:56 PM
برای ایمیل به سفارت آنکارا متن ایمیل باید چی باشه به جز اسکن i-20 ؟ و چقدر وقت بعد جواب میدن؟ من چند روزه ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم
ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس
|
26-02-2012, 02:56 PM
برای ایمیل به سفارت آنکارا متن ایمیل باید چی باشه به جز اسکن i-20 ؟ و چقدر وقت بعد جواب میدن؟ من چند روزه ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم
(26-02-2012, 02:56 PM)pegaha123 نوشته: برای ایمیل به سفارت آنکارا متن ایمیل باید چی باشه به جز اسکن i-20 ؟ و چقدر وقت بعد جواب میدن؟ من چند روزه ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتممعمولا عنوان رو به صورتNIV-EMERGENCY قرار میدن، متن خاصی هم نیاز نیست، به جز اینکه ماه خاصی برای دادن وقت مورد نظرتون باشه.
28-02-2012, 02:20 PM
سلام آقاشهداد...........خوب هستید؟؟
لطف میکنید در چند مورد پذیرش با فاند، موفقیت در ویزا گرفتن،بازارکار بعد تحصیلات و..و هر موضوع مهمی که به ذهنتون میرسه ، امریکا رو با کشورهای بزرگ و مهم دیگه مثل کانادا و استرالیا و آلمان مقایسه کنید؟(البته رشته تحصیلی و گاهی استثنائات هم مهمه ک این مواردرو نادیده بگیرید) میشه مثلا تلگرافی به ترتیب اهمیت ،خوبیهاش و بدیهاشو در مقایسه با کشورهای مهم دیگه لیست کنید، البته هر کدوم رو ک مهم تره مبسوط شرح بدید لطف میکنید.. سپاس
29-02-2012, 05:55 PM
سلام. این قضیه تعطیلی سفارت آنکارا چیه؟ من چند روزه email زدم جواب ندادن هنوز. به نظر شما چکار کنم؟
24-03-2012, 07:34 AM
سلام.
من سوالی در فروم روادید آمریکا مطرح کردم که به دلیلی که همونجا نوشتم نیاز خیلی ضروری و فوری به پاسخهای اون تا قبل از دو روز دیگه دارم. بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B1%DB%8C امیدوارم سوالم رو جای مناسبی مطرح کرده باشم. چشم انتظار پاسخ کاربران قدیمی و باتجربه هستم. با تشکر. (24-03-2012, 07:34 AM)saman نوشته: سلام.متاسفانه پاسخ سوالات این چنینی در حیطه کاری بنده نیست...و اطلاعی از آن ندارم..
12-06-2012, 07:49 PM
با سلام
من برای دکترای عمران دانشگاه هاوایی فول فاند گرفتم.برای سفارت عشق اباد وقت گرفتم.چند تا سوال داشتم 1-شناسنامه و کارت ملی را هم باید بدم ترجمه؟ 2- پدر و برادرانم هم مهندس عمران هستند و اینجا شرکت دارن می تونم از اونا تقاضای کار(job offer) بگیرم که بعد اتمام تحصیلات بر می گردم ایران اونجا کار می کنم؟ کلا این (job offer) به چه صورت باید باشه؟ باید فارسیشو بدیم ترجمه ؟ 3- من برای معافی 15 میلیون گذاشتم تو بانک از اون می تونم به عنوان bank statement استفاده کنم؟ نیاز به bank statement پدرمم هست؟ کلا این bank statement چه جوری می گیرن؟ ببخشید سوالات زیاد شد با تشکر
13-06-2012, 11:01 PM
(12-06-2012, 07:49 PM)purpleboy_66 نوشته: با سلامدرود، 1-در بعضی موارد در سفارت آنکارا دیده شده بود که شناسنامه و کارت ملی رو طلب کرده بودن اماا من تاحالا نشنیدم در سفارت عشق اباد چنین مدرکی رو بخواهند اما در صورتی که برای احتیاط بیشتر نیاز به ترجمه میبینید میتونید مدارک رو با خودتون ببرید... 2-بله، سعی کنید فاریسشو بدید ترجمه، البته میتونید یک نسخه انگلیسیشو هم ارایه بدید از طرف خود شرکت با مهر رسمی شرکت، البته اگر این job offer از طرف خویشاونداتون نباشه بهتره یا اینکه به طور مثال 2 مورد یکی از خویشاوندن و دیگری رو از شرکت دیگری تهیه کنید. 3-صوزت حساب بانکی تنها برای سفارت آمریکا در عشق اباد نیاز به موجودی شما در اون سحاب میباشد، حتی مواردی بوده که با پرینت بانکگی از موسسات اعتباری نیز برای پذیرش و گاه سفارت اقدام کرده اند، شما با توجه به فول فاند بودن نیازی به این مورد زیاد ندارید، اما نشان دادن یک حساب مالی خوب هیچ موردی نخواهد داشت، در اون مورد مطمین نیستم که بتونید از اون 15 ملیون پرینت بگیرید اما سوال کنید اگر موردی نداشت باید کافی باشه، هر چند باتوجه به مقطع شما شاید به میزان 30 ملیون یا بالاتر این حساب بانکی باشه بهتر باشه. هرچند شاید اصلا آفیسر از شما حساب بانکی طلب نکند. شرایط ویزا گرفتن بسیار آسان شده و به نظر بنده مورد خاصی نخواهید داشت. موفق باشید.
شهداد عزیز سلام
هرچی گشتم جایی مناسب تر از اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم . من تصمیم به گرفتن ویزای تحصیلی رشته اقتصاد در مقطع لیسانس دارم . صرف نظر از هر موضوع دیگه سوالم اینه که چه چیزهایی لازم دارم ؟ البته به جز کارهایی مثل پر کردن فرم پذیرش و ترجمه مدارک و این قبیل کارها . چیز هایی مثل رزومه یا معرفی نامه یا مقاله و از این قبیل چیزها که بیشتر برای مقاطع بالاتر لازمه . چیزی توی این مایه ها لازم دارم ؟ و این که آیا برای این رشته امتحان ورودی وجود داره ؟ اگه داره, امتحانش از چه قسمت هایی تشکیل شده ؟ مثلا سوالات ریاضی ؟ یا سوالالتی پیرامون همین رشته ؟ و البته باید بگم این که برای ویزای کدوم کشور اقدام کنم هنوز مشخص نیست ولی ( با توجه به اینکه تخصص اصلی شما در مورد پذیرش امریکاست ) فکر کردم که شاید این موضوعات بین دانشگاه های مختلف اروپایی و امریکایی مشابه باشه . امیدوارم بتونید به سوالم جواب بدید یا در غیر این صورت تاپیکی رو به من معرفی کنید که بتونم جواب سوالم رو اونجا بگیرم . هر راهنمایی, هر چند کوچک میتونه کمک بزرگی برای من باشه . پیشاپیش یک دنیا تشکر . |
|