26-04-2016, 07:10 PM
(26-04-2016, 06:13 PM)erfan_karimiaan نوشته: سلام من رشتم مهندسي تکنولوژي کامپيوتر و دارم ارشد ميخونم دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان و ترم يک هستم به قول دوستان خيلي درس ميخونم
ميخوام از همين الان که ترم يک فوق ليسانسم معدلم را بالا بيارم که بتونم دکتري در کشور آمریکا و یکی از دانشگاه های ایالت کالیفرنیا ادامه بدهم
ميخواستم ببينم ميتونيد راهنماييم کنيد که آيا غير درساا دانشگاهي بايد چه کلاسهاايي اضافه تر بروم و اينکه چه چيزهاي بيشتري ميخواييم ؟
و کلا چه دانشگاهي ميتونم اقدام کنم براي رشته کامپيوتر يا شبکه ؟
ايا دانشگاه داره کالیفرنیا که راحت پذیرش بده ؟؟
چه مدارکي بايد تا 2 سال ديگه که ميخواهم اقدام کنم بايد فراهم کنم يا چه فرم هايي بايد پر کنم ؟؟ من اصلا تو اين زمينه ها وارد نيستم و يک ساعته عضو سايتتون شدم...
سلام دوست عزیز
با توجه به رزومه ای که شما قبلا هم اعلام کردید، شانس دریافت پذیرشتون از دانشگاه های کالیفرنیا بسیار پایین هست.
مگر اینکه معدل ارشد بالا همراه با نمره زبان و جی آر ای بالا و البته مقالات با کیفیت داشته باشید.
در ضمن شما بیشتر از یک ساعت هست که عضو سایت هستید : تاریخ عضویت: 08-04-2016 ( حداقل پروفایلتون رو بررسی میکردید)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.