29-07-2014, 03:18 AM
(15-03-2012, 12:08 AM)amin_mb نوشته: با سلام مجدد خدمت دوستان خوبم!
بنده در راستای پست قبلی، شخصا کنجکاو شدم و به این شخص ایمیل زدم و ازش خواستم که رزومم را ارزیابی کنه و ایشون هم طبق زیر پاسخ دادند:
ایشون بسیار شبیه به پاسخی که به دوستمون داده بودند، به من هم دادند اما با این تفاوت که ایمیلشون در حد 300 خطی میشد! 2 روز طول کشید ایمیلش را بخونم!
===============================================================================
Salaam Amin,
Ba sepas az alagheye shoma dar barnameie tahsilate takmili! Thank You for your interest in our Graduate Program!
Your background looks *excellent*, and I would certainly encourage you to apply!
One of our best students in our dept in recent years was originally from Iran. He was the person all his classmates flocked to for his kindness and for his thoughtful advice. We are always happy to welcome similarly skilled students! :-)
===============================================================================
در بررسی اول فکر می کردم که ایشون یک فرد ایرانی هست و داره به همه Template می دهد ولی کنجکاوی من در این مورد بود که در پست بالایی با هر مشکلی از طرف دوستمون کوتاه اومدند و یک فرصت می دادند، در صورتی که با مطالعه سایتشون به این نتیجه رسیده بودم که اول گروه تحصیلات تکمیلی مرکزی در دانشگاه مدارک را بررسی می کنه، و منتخب ها و کسانی که مینیمم های دانشگاه را داشته باشند به دانشکده ها برای انتخاب نهایی معرفی خواهد کرد!
بنابراین طبق اطلاعات بنده، این موضوع منطقی نیست که شخص Advisor دانشکده، ددلاین و عدم ارسال نمره GRE را صرف نظر کرده باشه!
300 خطی که ایشون برام فرستاده بودند، کل جزئیات مربوط به پذیرش و بورس در مورد این دانشگاه بود که انشاء... به مرور اطلاعات مفیدش را برای استفاده دوستان قرار خواهم داد!
خوش و خرم باشید!
سلام
من این اقا رو از نزدیک دیدم. ایشون در گذشته کمی زبان فارسی خونده به همین دلیل سعی می کنه با دانشجویان ایرانی کمی فارسی صحبت کنه.