(24-05-2013, 09:37 PM)'MaMi' نوشته:شما از ابتدا اشاره نکردید که mechanical engineering منظورتون است و همون طور هم که در ارسال پیشین هم گفتم، نوشته شده most programs به نمره GRE یا GMAT نیاز دارند که البته مکانیک جزشون نبود ولی فکر میکنم میتونه در اخذ پذیرش موثر باشه، چون فقط ذکر کرده که ضروری نیست.
در مورد شهریه، جالبه که فایلی که در اینجا وجود داره (Studnet Expense Budget) مبلغ 6725 دلار رو برای Tuition & Fee ذکر کرده ولی در لینکی که شما قرار دادید، مبلغ 816 دلار ذکر شده! ولی فکر میکنم مبلغ 816 دلار به ازای هر ساعتی است که شما در هر ترم، واحد اخذ خواهید کرد. بنظرم برای اطمینان از این موضوع میتونید، به دانشگاه ایمیل/تلفن بزنید.
این فایلی که گذاشتید مربوط به 2013-2014 Financial Aid Budgets هست.که تو این صفحه هم توضیح داده که ماکزیمم کمک مالی هست که دانشجو میتونه دریافت کنه و نه شهریه.نرخ شهریه توی این صفحه هست.اگر اشتباه هست تصحیح کنید؟
من دقیقا نمیدونم که چطوری میشه شهریه مثلا مستر رو با داشتن Per Credit Hour برای کل دوره حساب کرد(مثلا برای این دانشگاه $816= Per Credit Hour)؟
من دقیقا نمیدونم که چطوری میشه شهریه مثلا مستر رو با داشتن Per Credit Hour برای کل دوره حساب کرد(مثلا برای این دانشگاه $816= Per Credit Hour)؟