13-12-2013, 07:15 PM
(08-12-2013, 04:05 PM)'elec-star' نوشته: سلام اقا امین
من ترم 3 ارشد الکترونیک سمنان هستم, معدلم تا الان 17.00 هست، زبانم سطحش متوسط رو به خوبه ولی برای مدرک زبان تا حالا چیزی نخوندم، خیلی دارم سعی میکنم مقاله بنویسم ولی تا الان رزومم مقاله ای ندارم یعنی نوشتم ولی هنوز اکسپت نشده، با یکی از استادام هم دارم کتاب تالیف میکنم....
هدفم رفتن به کاناداست برای دکتری اونم با گرفتن فاند، اینجور که روی پایان نامم کار میکنم مطمئنم که چندتا مقاله رو ازش درمیارم، یکی از اساتید دانشگاه واترلو استاد راهنمای استاد بنده بوده، و استاد راهنمام قول داده منو بهش معرفی بکنه...به نظرتون از الان چیکار باید بیشتر بکنم که سریعترین وقت ممکن بتونم برم؟ زبانم رو از کی بیشتر و سنگین مطالعه کنم میتونم تافل بگیرم و کلا باید از الان بیشتر به فکر چه چیزی باشم؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
درود دوست خوبم
زبان را هر چه زودتر شروع کنید بهتر خواهد بود. مستمر خوانده شود خیلی نتیجه مثبت تری خواهید گرفت.
استاد راهنمای شما می تونه رفرنس خیلی خوبی برای شما برای اساتید دانشگاه واترلو باشه. در روند پذیرش ما مطمئناً تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
پیشنهاد می کنم بقیه سوالاتتان را با جزئیات بیشتر در تاپیک های مرتبط مطرح بفرمایید تا دوستان بیشتری بتونند کمکتان کنند.
ارادت
زبان را هر چه زودتر شروع کنید بهتر خواهد بود. مستمر خوانده شود خیلی نتیجه مثبت تری خواهید گرفت.
استاد راهنمای شما می تونه رفرنس خیلی خوبی برای شما برای اساتید دانشگاه واترلو باشه. در روند پذیرش ما مطمئناً تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
پیشنهاد می کنم بقیه سوالاتتان را با جزئیات بیشتر در تاپیک های مرتبط مطرح بفرمایید تا دوستان بیشتری بتونند کمکتان کنند.
ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.