20-12-2013, 02:18 AM
به صورت کلی، recommender نخواهد فهمید که شما waive کردی یا خیر، گفتم به طور کلی، چون خاطرم هست در 1 یا 2 تا دانشگاه، وقتی ایمیل رو برای استاد میفرستاد، اشاره هم میکرد که متقاضی، waive نکرده! البته من خودم waive نکردم چند تایی رو. از طرفی لازمه که بگم، شما فقط در صورتی به متن توصیه نامه دسترسی خواهی داشت که در دانشگاه مربوطه پذیرفته شده و enroll کنید.
بنظرم، این موضوع هم به اینکه این مملکت چجوره یا اون یکی مملکت چجوری نیست، ارتباطی نداره! چون چیزی که این مملکت یا اون یکی رو میسازه، همون افراد این یا اون مملکت هستند و از طرفی فکر نکنید از جهنم قراره به بهشت وارد بشید، چون اونجوری وقتی رسیدید، حســــــــــابی دچار دوگانگی خواهید شد!!
بنظرم، این موضوع هم به اینکه این مملکت چجوره یا اون یکی مملکت چجوری نیست، ارتباطی نداره! چون چیزی که این مملکت یا اون یکی رو میسازه، همون افراد این یا اون مملکت هستند و از طرفی فکر نکنید از جهنم قراره به بهشت وارد بشید، چون اونجوری وقتی رسیدید، حســــــــــابی دچار دوگانگی خواهید شد!!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.