![]() |
IELTS Speaking DataBase - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS) +----- انجمن: تجربیات آزمونهای IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-IELTS) +----- موضوع: IELTS Speaking DataBase (/Thread-IELTS-Speaking-DataBase) صفحات
1
2
|
IELTS Speaking DataBase - Bahram - 23-01-2011 اطلاع از تجربیات روز برگزاری امتحان Speaking آیلتس برای متقاضیان قبل از امتحان بسیار حائز اهمیت است. از اینرو در این تاپیک در غالب پاسخ به پرسشهای زیر و یا مشابه دیگر، دوستان دیگر را در جریان نحوه برگزاری این بخش از آزمون آیلتس قرار دهید. تاریخ و مکان امتحان: نام(درصورت اطلاع) یا مشخصات ممتحن: سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش اول: سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش دوم: سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش سوم: نمره پیش بینی شده و واقعی(در صورت اطلاع) شما: سایر تجریبات و توصیه ها: RE: IELTS Speaking DataBase - ice - 13-05-2011 تاریخ: نوامبر/ مکان: تهران آیلتس/ نمره: 8.5 قسمت اول بعد از پرسیدن نام و نام خانوادگی پرسیدند: ساکن کجا هستم؟ این شهر چه جاهای دیدنی دارد؟ مشکلات این شهر چه بوده و چگونه قابل رفع هستند؟ چه فصلی را دوست دارم و دلیلش چه است؟ سوال قسمت دوم: خانواده ای جز خانواده خودتان توصیف کنید که از رفت و آمد با آن ها لذت می برید. قسمت سوم: روی مطالبی که در قسمت دوم گفتم بحث کردیم. پرسیدن هر چند وقت یکبار می بینمشون؟ رابطه میان افراد سنین مختلف در جامعه چگونه است و آیا الان ارتباطات بهتر هستند یا در نسل قبل. در قسمت اول با یک واژه پاسخ ندهید. مثلا به جای "تهران" بگویید "من ساکن تهران پایتخت کشور هستم". توضیح خیلی زیاد هم ندهید همان طور که در سوال بعدی من می بینید خودشون سوالات مرتبط میپرسند. پس نگذارید فکر کنند جوابی را آماده کردید و حفظ کردید. در قسمت دوم من در بلاگ های مختلف خونده بودم که اگر حرفتون تمام شد بگید و شخص قسمت بعد را شروع میکنه. این مطلب در مورد من اشتباه بود و ساعت را نگاه کرد و مجبور شدم مطلب بسازم. لازم هم نیست مثلا در مورد این سوال خانواده واقعی باشند چون همین مورد موجب شد مطلب کم بیارم. به افراد خانواده بیافزایید، شغل ایجاد کنید ... صداقت خیلی مهم نیست ![]() RE: IELTS Speaking DataBase - partow - 18-06-2011 تاریخ: شنبه 28 خرداد 90 / مکان: ایران آیلتس/ نمره: ؟؟؟ اول اسم کاملم رو پرسید و گفت واسه چی می خوای آیلتس بگیری ... بعدش در مورد حیوانات خونگی پرسید و گفت تو کشور شما چه حیواناتی رو نگهداری می کنن؟ قسمت دوم یه کارت داد: در مورد چیزی که دوست دارم در آینده یاد بگیرم ... چی هست و چطور میتونم یاد بگیرم ... قسمت سوم: در مورد شرایط تحصیل در کشورمون ، اهمیت نقاشی و طراحی واسه کودکان ... امیدوارم نمره خوبی بگیرم ... ![]() RE: IELTS Speaking DataBase - Bahram - 18-06-2011 (18-06-2011, 06:40 PM)partow نوشته: تاریخ: شنبه 28 خرداد 90 / مکان: ایران آیلتس/ نمره: ؟؟؟ نگران نباشید. امیدوارم نمره خوبی بگیرید. ممتحنتون کی بود؟ چه جور شخصیتی داشت؟ سعی میکرد آرامش ایجاد کنه یا هول میکرد؟ راستی چقدر طول کشید امتحانتون؟ RE: IELTS Speaking DataBase - partow - 18-06-2011 (18-06-2011, 07:44 PM)Bahram نوشته: نگران نباشید. امیدوارم نمره خوبی بگیرید. مرسی ... اگر درست متوجه شده باشم، اسمشون رحیمی بود... آقای رحیمی ... کلاً خودم خوش خنده هستم، ایشون هم لبخند میزدند، خوشبختانه شخصیت خشکی نداشت و آروم بودن ... قسمت آخر در مورد جواب هایی که میدادم، سوال می پرسیدن و تقریباً شبیه مکالمه بود ... حدود 14 ، 15 دقیقه ای شد ... RE: IELTS Speaking DataBase - Bahram - 19-06-2011 (18-06-2011, 10:21 PM)partow نوشته: مرسی ... اگر درست متوجه شده باشم، اسمشون رحیمی بود... آقای رحیمی ... کلاً خودم خوش خنده هستم، ایشون هم لبخند میزدند، خوشبختانه شخصیت خشکی نداشت و آروم بودن ...پس اگر با ممتحن من یکی بود که خیلی خوش شانسید، چون اون شخص رو میگن خوب نمره میده. من دوبار امتحان دادم که یکبارش با یک آقای ایرانی بود. اسمش رو نمیدونم ولی جثه تقریباً کوچکی داشت و خوش برخورد بود. حتی آخر بلند شد در رو برام باز کرد و بدرقه ام کرد! سوالات روزمره از من پرسید و اصلاً سخت نگرفت. حتی توی قسمت دوم یادمه بحث رو کشوندم به یه موضوعی که نتونستم ادامه بدم، آخر بعد از 20 ثانیه سکوت که داشتم فکر میکردم گفتم میشه این قسمت رو skip کنیم؟!! فکر میکردم 5.5 - 6 بشم ولی 7 بهم داد. توی ممتحن هایی که من میشناختم، میگفتند این از همه بهتر نمره میده. RE: IELTS Speaking DataBase - m.ost - 03-11-2011 من 20 اکتبر ، ایران آیلتس (تهران) امتحان دادم. ممتحن یک خانم native بود ولی اسمشو نمیدونم. خیلی مهربون و خوش برخورد بود. 1. بخش اول که سوالات معمول رو پرسید. از محل زندگی، این که کجای خونمون رو دوست دارم؟ چه تغییری دوست دارم در خونه بدم. بعد در مورد اسمم پرسید. مراسم اسم گذاری در ایران چه جوریه؟ مراسم خاصی هست یا؟ دوست دارم اسمم رو عوض کنم؟ 2- بخش دوم در مورد یک کار عجیب یا جالب بود که انجام دادم. 3- در مورد وقت آزاد مردم بود. چی کار میکنن در وقت آزادشون. مردها بیشتر وقت آزاد دارن یا زنها، اگر مردم تفریح کنن واسه اقتصاد خوبه یا نه؟ (منظورش این بود که شغل های جدید ایجاد میشه و پول به جریان میفته و از این حرف ها) نمره: 7.5 RE: IELTS Speaking DataBase - amin_mb - 10-02-2012 سلام دوستان! اولین کامنت من هست بعد از یکسال عضویت! آخه فراموش کرده بودم! امروز 10 فوریه، 5 دقیقه هست که از امتحان اسپیکینگ آیلتس می آیم! از خودم راضی نیستم! دلیلش شاید اینه که بار اولم بود! من آیلتس ایران دادم و سنتر اصفهان! این سنتر دو تا اگزمینر داره که یکی خانم نیتیو به نام فیلیسیتی و دیگری همسرش به نام ایرج(طبق گفته دوستان) که ایرانی هست! هر دو خیلی خوش برخورد هستند و از نظر استرس، نگرانی نداشته باشید! خوبی ایرج این هست که اولش 3 تا 4 دقیقه با بچه ها گپ می زنه تا استرسشون کم بشه و مهم تر ازون می پرسه که چه نمره نیاز دارند! من به خانم فیلیستی خوردم! ایشون خیلی خوش برخورد هستند ولی همون موقع که وارد میشید استارت می کنند! از من بعد از اسم و فامیل و کارت شناسایی : پرسیدند که کار می کنم یا درس می خونم؟ آیا راضی هستم از کارم؟ آیا برای این کار دوره خاصی دیدم؟ بعد پرسیدند از کجا می آیی؟ بعد گفتند که از شهرت بگو؟ بعد پرسیدند که آیا تو بچگی به این فکر کردی چه کاره شوی؟ بعد پرسید آیا لباسات طبق مد و فشن هست؟ که تا گفتم نه حرفم و قطع کرد و گفت وقت تمام هست! بعد کیو کارت راجع به کاری که تو بچگی دوست داشتی در آینده داشته باشی بود! پرسیده بود توضیح بده چی کاری بوده؟ کی باهاش آشنا شدی؟ آیا نیاز بوده که دوره براش ببینند تا وارد کار بشوند؟؟ بعد تو قسمت سوم راجع به Job Satisfaction سوال پرسید؟ گفت تو کشور شما چه شغلی هست که بچه های کوچک دوست دارند در آینده داشته باشند؟ آیا تو کشور شما بچه های مدرسه ای می تونند برای کسب تجربه و آشنایی با شغل های کار، کار کنند؟ تو کشور شما چه شغل هایی هست که بچه ها دوست ندارند انجام بدهند؟ آیا برای کارکردن نیاز به گرفتن Qualification هست یا خیر؟ و همش در مورد کار بود؟ من که خراب کردم! ان شاء... دوستان بتوند نمره که کارشون را راه می اندازه حداقل بگیرند! موفق و موید باشید! RE: IELTS Speaking DataBase - Pejman - 09-12-2012 تاریخ و مکان امتحان: 7 دسامبر - تهران آیلتس نام(درصورت اطلاع) یا مشخصات ممتحن: شادی (فامیلی ایشون رو یادم نیست) سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش اول: اول سوالاتی در خصوص نقاشی کشیدن و اینکه من نقاشی دوست دارم یا نه، و اثر نقاشی کشیدن بر بزرگسالان بود. بعدش در مورد خونه مون پرسید و اینکه کجاش رو از همه بیشتر دوست دارم، و اینکه چه چیزی از خونه مون باعث می شه دوسش داشته باشم. سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش دوم: در خصوص چیزی که خوندم و پیشنهاد می کنم بقیه هم بخونن بود. اینکه کِی خوندم، در مورد چی بود، و چرا پیشنهاد می کنم بقیه هم بخونن. سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش سوم: سوالاتی در خصوص نقش کتاب خوندن، سواد داشتن، و تاثیر زندگی مدرن بر کتاب های چاپی و اینها بود. نمره پیش بینی شده و واقعی(در صورت اطلاع) شما: نظری ندارم، چون تجربه آیلتس نداشتم. نمره ام که اومد در تاپیک دیتابیس اعلام می کنم. سایر تجریبات و توصیه ها: من تجربه قبلی ندارم که بتونم مقایسه کنم ولی خانم شادی به نظرم در کل خوب بودند. موقع صحبت کردنِ من سرش رو مدام تکون می داد و گاهی لبخند هم می زد. لهجه خوبی داشت (بریتیش) و واضح حرف می زد. گاهی جزوه اش رو نگاه می کرد که سوال بعدی رو بپرسه و نیم نگاهی هم به ساعت داشت... من بخش سوم رو خیلی خوب جواب ندادم ولی از بخش اول و دوم راضی بودم تقریباً. هرچند بخش دوم قبل از اتمام دو دقیقه حرفم تموم شد. نمی دونم چقدر تاثیر می ذاره. برای اسپیکینگ تمرین خاصی نداشتم و در نتیجه توصیه خاصی ندارم. فقط دو تا کتاب New Insight و Target Band 7 رو خونده بودم، که البته این دو تا کتاب رو توصیه می کنم بخونید. دومی که خیلی مختصر هست و به صورت موردی نکات و تکنیک ها رو گفته، و خوندنش در کل دید خوبی می ده... البته تا نمره نیاد نمی شه گفت اصلاً صلاحیت نظر دادن رو دارم یا نه! ولی چیزی که واضحه اینه که اصلاً استرس نداشته باشید، ممتحن ها به خوبی آموزش داده شده اند که استرس شما رو کم کنند. در مورد این بخش همونطور که واضح به نظر میاد، تمرین کردن خیلی مهمه... تمرین زیاد مسلماً می تونه نمره شما رو افزایش بده، چون نوع سوالات از قبل معلومه. RE: IELTS Speaking DataBase - starry_eyed - 25-09-2013 تاریخ و مکان امتحان: 21 سپتامبر 2013 آیلتس تهران نام(درصورت اطلاع) یا مشخصات ممتحن: خانم هلن مجرد. خوش اخلاق بودن و لبخند میزدن. فوری امتحانو شروع کردن و سوالاتو هم تند تند پرسیدن. سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش اول: اسم؟ کار میکنی یا دانشجویی؟ در مورد شهر محل زندگیت بگو؟ چه ویژگیای از شهرتو دوست داری؟ بچه بودی چقدر آواز میخوندی؟ الان چقدر آواز میخونی؟ خواننده مورد علاقت کیه؟ به نظرت lyric اهمیت داره؟ سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش دوم: برنامه تلویزیونی که دیدی و دوست داری دوباره ببینی. کی دیدی؟ چرا بهش علاقه داشتی؟ سوالات و گفتگوها مطرح شده در بخش سوم: چه نوع برنامه های تلویزیونی در کشور شما بیشتر مورد علاقه مردم هست؟ آیا علاقه جوانها با افراد پیر متفاوته؟ چرا برخی مردم به تبلیغات تلویزیونی علاقه دارن؟ چرا تبلیغات انقدر زیاده؟ |