آکادمیا کافه
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6

بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Faraz - 01-02-2011

در این تاپیک به مسائل مربوط به روادید و موضوعات کلی درباره سفارت اسپانیا می پردازیم.این تاپیک یک تاپیک کلی است به همین دلیل اگر برای سوال شما تاپیکی جزئی تر وجود دارد حتما سوال خود را در ان تاپیک مطرح بفرمایید

[برش] مدارک لازم برای ویزای اسپانیا - Shabiiiii - 05-02-2014

سلام.نمي دونم سوالم رو اينجا بايد مطرح كنم يا نه !
مي خواستم بدونم كلا سفارت اسپانيا برأي دادن ويزاي تحصيلي سخت گير هست يا نه اگه مدارك كامل باشه ويزا راحت ميده؟!!!

RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا - ForeverBlue - 06-02-2014

(05-02-2014, 09:52 PM)'Shabiiiii' نوشته: سلام.نمي دونم سوالم رو اينجا بايد مطرح كنم يا نه !
مي خواستم بدونم كلا سفارت اسپانيا برأي دادن ويزاي تحصيلي سخت گير هست يا نه اگه مدارك كامل باشه ويزا راحت ميده؟!!!

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
سوالتون خیلی کلی است و پاسخ قطعی برای آن نیست. عموما برای دوره های تحصیلی بلند مدت (دکتری) سختگیری بیشتری میشه. وضعیت درخواست کننده (میران تمکن مالی، تجرد یا تاهل و سایر مسائل ) نیز مهم هستند. هر نکته شک برانگیز در مورد این که ممکن است متقاضی در اسپانیا بماند و به کشورش برنگردد تاثیر منفی دارد.

RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا - spt - 06-02-2014

(05-02-2014, 09:52 PM)'Shabiiiii' نوشته: سلام.نمي دونم سوالم رو اينجا بايد مطرح كنم يا نه !

متاسفانه اسپانیا کلا خیلی گیر هست روی ویزا و خیلی موارد حتی برای افرادی که مدارکشون کامل هست ریجکتشون میکنه...
البته مثل اینکه تازگی ها یکم بهتر شدن از چند سال پیش اما بازم به شدت گیر هستن و زیاد ریجکت میکنن...
اگه بتونید شرایطِ مالیِ خوب نشون بدید از خودتون (مثلِ حسابِ با گردش مالیِ زیاد که توش خیلی پول باشه و یا سندِ زمین یا خونه به نامِ خودتون و نه پدر یا مادرتون) شانستون بیشتر میشه اما بدونِ اینا هم شده بتونن بگیرن ویزا...
موفق باشید Smile

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shabiiiii - 07-02-2014

من ليسانس كامپيوتر و ارشد مديريت هستم الان دارم واسه دكتري مديريت اقدام مي كنم.. به نظرتون اگه واسه فوق أقدام كنم شرايط گرفتن ويزا راحتتر ميشه..
و اينكه ايا به متاهل راحتتر از مجرد ويزا ميدن؟!!

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 08-02-2014

(07-02-2014, 07:25 PM)'Shabiiiii' نوشته: من ليسانس كامپيوتر و ارشد مديريت هستم الان دارم واسه دكتري مديريت اقدام مي كنم.. به نظرتون اگه واسه فوق أقدام كنم شرايط گرفتن ويزا راحتتر ميشه..
و اينكه ايا به متاهل راحتتر از مجرد ويزا ميدن؟!!

تا اونجا که اطلاع دارم سفارت اسپانیا تنها روی رشته های هوافضا و مواد گیر بود ضمن اینکه برای دوره دکتری به مانند فوق لیسانس خیلی گیر نیست. اما محتاط باشید و مدارکتون رو دقیق توسط انچه که مورد نیازه اماده سازی کنید. در خصوص مجرد و متاهل خیلی نمیشه نظر داد. هرچند همسر باید چند ماه پس از اینکه شخص شما رفت اسپانیا اقدام کنند.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shabiiiii - 16-05-2014

سلام من ليسانس مهندسي كامپيوتر و ارشد مديريت دارم ..
الان پذيرش گرفتم از دانشگاه uab واسه مستر مديريت...
مي خواستم بدونم دانشگاه uab از نظر سفارت چطوره؟!!
و اينكه معدل أرشدك ١٦٠٣٠ هست ولي ليسانسم ١٣٠٤٠ هست ايا معدل خيلي تأثير داره؟!!
چقد شانس گرفتن ويزا هست؟!!
كارمند هستم ، مدارك مالي كامل دارم، ٨سال سابقه كار دارم.
فقط مدرك زبان ندارم

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 16-05-2014

(16-05-2014, 12:04 AM)'Shabiiiii' نوشته: سلام من ليسانس مهندسي كامپيوتر و ارشد مديريت دارم ..
الان پذيرش گرفتم از دانشگاه uab واسه مستر مديريت...
مي خواستم بدونم دانشگاه uab از نظر سفارت چطوره؟!!
و اينكه معدل أرشدك ١٦٠٣٠ هست ولي ليسانسم ١٣٠٤٠ هست ايا معدل خيلي تأثير داره؟!!
چقد شانس گرفتن ويزا هست؟!!
كارمند هستم ، مدارك مالي كامل دارم، ٨سال سابقه كار دارم.
فقط مدرك زبان ندارم

دروود بر شما و با تشکر از انتخاب اکادمیاکافه برای پیگیری سوالاتتون.
عرض کنم دانشگاه اتومنای بارسلون دانشگاه خیلی خوبیه، ضمن اینکه سفارت با هیچ دانشگاهی از کشور خودش مشکل نداره!!! شما برای مستر اگر پذیرش داری نباید دیگه از معدل فوق خودت صحبتی کنی!!! هر چند معدل لیسانست پایینه اما نداشتن نمره زبان هم شاید تاثیر داشته باشه!! اخیراً نمره زبان جزو الزامات سفارته و باید داشته باشی. حداقل ایلتس بالای 6! 
اگر طبق اون چیزی که سفارت تزت خواسته بند بندش رو رعایت کنی امیدوار باش که مشکل پیش نخواهد امد. ولی خبرهای خوبی هم برای ویزاش به گوش نمیرسه!!! اما من توصیه میکنم کشور دوم و سومی رو هم در نظر بگیرید که اگر خدای نکرده نشد برای اون 2 مورد سوییچ کنید. 

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - marjan_f - 07-12-2014

سلام دوستان من براي تعطيلات نوروز قصد سفر به اسپانيا رو دارم. كسي مي دونه در حال حاضر وضعيت سفارت چه جوريه؟ سخت ويزا مي دن يا نه؟ ما قرار هست كه به صورت خانوادگي سفر كنيم. سابقه دو تا ويزاي شينگن رو هم داريم (ايتاليا و فنلاند). اگر كسي در اين مورد اطلاعات مفيدي دارد ممنون مي شم كه بهم بگيد. اينكه كدوم مدارك مهم تره. حساب بانكي حداقل موجودي اش چقدر بايد باشه؟ و ...

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 07-12-2014

(07-12-2014, 12:01 PM)'marjan_f' نوشته: سلام دوستان من براي تعطيلات نوروز قصد سفر به اسپانيا رو دارم. كسي مي دونه در حال حاضر وضعيت سفارت چه جوريه؟ سخت ويزا مي دن يا نه؟ ما قرار هست كه به صورت خانوادگي سفر كنيم. سابقه دو تا ويزاي شينگن رو هم داريم (ايتاليا و فنلاند). اگر كسي در اين مورد اطلاعات مفيدي دارد ممنون مي شم كه بهم بگيد. اينكه كدوم مدارك مهم تره. حساب بانكي حداقل موجودي اش چقدر بايد باشه؟ و ...

خب سفارت اسپانیا خیلی منطقی برسی نمیکنه بنابراین نمیشه گفت کلاً خوبه یا نه!!! در کل برای ویزای توریستی شما چرا از همون سفارت ایتالیا اقدام برای شینگن نمیکنی؟؟؟ من خیلی در جریان ماههای گذشته نیستم اما به هر حال ریسکش زیاده که برای اینکه قانع نشن هدف از سفرتون چیه رد کنن. مقدار پول هم حداقل گردش حساب بالای 6 ماه قبل باید باشه مقدارش هم بالا بهتره.
مدارک هم باید دقیق برابر اون چیزی که سفارت خواسته باید طبقه بندی بشه.