آکادمیا کافه
گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-Tu-Braunshweig)

صفحات 1 2

گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig - mohammadbehnam1 - 11-07-2014

سلام به دوستای عزیز.
من این ترم کارشناسیمو در رشته مهندسی رباتیک از دانشگاه صنعتی همدان گرفتم با معدل 14.40
میخوام برای کارشناسی ارشد مکانیک از دانشگاه Technische Universitat Braunshweig (دانشگاه صنعتی Braunshweig) اقدام کنم.
به نظرتون با این شرایط بهم پذیرش میدن؟
مقاله هم ندارم اما نرم افزارای رشته مکانیک رو بلدم.
منونم.

RE: گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig - saaaaam - 11-07-2014

(11-07-2014, 03:43 AM)'mohammadbehnam1' نوشته: سلام به دوستای عزیز.
من این ترم کارشناسیمو در رشته مهندسی رباتیک از دانشگاه صنعتی همدان گرفتم با معدل 14.40
میخوام برای کارشناسی ارشد مکانیک از دانشگاه Technische Universitat Braunshweig (دانشگاه صنعتی Braunshweig) اقدام کنم.
منونم.

سلام بر شما دوست عزیز
والا من تا جایی که می شد تحقیق کردم بنظر من شما اگه حداقل مدرک زبان B2 از موسسه گوته و یا یک موسسه معتبر دیگر داشته باشی + سوابق کاری احتمالی که داری را ترجمه و روی مدارکت بگذاری با توجه به اینکه دانشگاه معتبری تحصیل کردی و معدلت تقریبا متوسط هست شانس خواهی داشت 
من یا کسی دیگر نمی توانیم به شما بگوییم 100% شانس داری چون معدلت کمتر از 15 هست بنظر من مدرک زبان المانی + سوابق کار و اگر یک مقاله داشتی خیلی می توانست به شما کمک کند بهر حال به امید موفقیت برای شما!

RE: گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig - Shihan - 11-07-2014

(11-07-2014, 03:43 AM)'mohammadbehnam1' نوشته: سلام به دوستای عزیز.
منونم.

دروود.
با سپاس از saaaam عزیز که در بالا راهنمایی لازم رو فرمودن من تنها 2 نکته رو اضافه کنم که دانشگاه صنعتی برانشویگ از معدود دانشگاههایی است که با معدل 2.7 در سیستم المان پذیرش هم میده پس نگران معدل نباش. تنها ممکنه متقاضی زیاد باشه. شما اگر به زبان انگلیسی هم بخوای تحصیل کنی با داشتن ایلتس 6.5 شانس داری. والا باید دنبال زبان المانی و سایر مواردی که دوستمون در پست بالا بهش اشاره کرد.

RE: گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig - mohammadbehnam1 - 11-07-2014

(11-07-2014, 09:55 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام بر شما دوست عزیز
والا من تا جایی که می شد تحقیق کردم بنظر من شما اگه حداقل مدرک زبان B2 از موسسه گوته و یا یک موسسه معتبر دیگر داشته باشی + سوابق کاری احتمالی که داری را ترجمه و روی مدارکت بگذاری با توجه به اینکه دانشگاه معتبری تحصیل کردی و معدلت تقریبا متوسط هست شانس خواهی داشت 
من یا کسی دیگر نمی توانیم به شما بگوییم 100% شانس داری چون معدلت کمتر از 15 هست بنظر من مدرک زبان المانی + سوابق کار و اگر یک مقاله داشتی خیلی می توانست به شما کمک کند بهر حال به امید موفقیت برای شما!

ممنون دوست عزیز.
من میخوام واسه سال بعد اقدام کنم و این یک سال رو فقط آلمانی بخونم که مدرک زبان رو بگیرم بذارم روش.
سابقه کار که ندارم چون همین ترم فارغ التحصیل شدم.
موارد مشابه قبلی چطور بودن واسه پذیرش گرفتن از این دانشگاه؟
حتما باید معدل بالای 15 باشه؟
با معدل 14.40 و مدرک زبان آلمانی چطور هست وضعیتم؟

(11-07-2014, 12:15 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود.
با سپاس از saaaam عزیز که در بالا راهنمایی لازم رو فرمودن من تنها 2 نکته رو اضافه کنم که دانشگاه صنعتی برانشویگ از معدود دانشگاههایی است که با معدل 2.7 در سیستم المان پذیرش هم میده پس نگران معدل نباش. تنها ممکنه متقاضی زیاد باشه. شما اگر به زبان انگلیسی هم بخوای تحصیل کنی با داشتن ایلتس 6.5 شانس داری. والا باید دنبال زبان المانی و سایر مواردی که دوستمون در پست بالا بهش اشاره کرد.

ممنونم از راهنمایی های شما.
خب من اگه بخوام با همون زبان آلمانی تحصیل کنم که شانس بیشتری داشته باشم میتونم یجورایی الان خیالم راحت باشه که بهم پذیرش میدن؟
چون من میخوام واسه سال بعد اقدام کنم و این یک سال کاملا روی زبان کار کنم ک همدرک زبان آلمانی بگیرم.

RE: گرفتن پذیرش از دانشگاه Tu Braunshweig - saaaaam - 11-07-2014

(11-07-2014, 12:17 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:
ممنون دوست عزیز.
من میخوام واسه سال بعد اقدام کنم و این یک سال رو فقط آلمانی بخونم که مدرک زبان رو بگیرم بذارم روش.
سابقه کار که ندارم چون همین ترم فارغ التحصیل شدم.
موارد مشابه قبلی چطور بودن واسه پذیرش گرفتن از این دانشگاه؟
حتما باید معدل بالای 15 باشه؟
با معدل 14.40 و مدرک زبان آلمانی چطور هست وضعیتم؟
دوست عزیز اطلاعات زیادی در مورد این دانشگاه وجود ندارد من یکی دو مورد پیدا کردم که پذیرش شدن معدل 15 به بالا داشتند ولی بنظر من مدرک زبان المانی + یک ایلتس حتی 6 هم باشه + یک سال هم شده سابقه کار داشته باشی تاثیر خوبی روی اپلیکشن شما می گذارد
بنظر من اگه امکان داره در چند واحد باقی مانده خودت حداکثر نمره را کسب کنید تا معدلت را تا میشه بالا ببری و اگه میشه از تبصره شرکت در ازمون برخی از درسها برای افزایش معدل استفاده کنید. لطفا از اموزش دانشگاه خودتان در این مورد سوال کنید
شاد باشید

(11-07-2014, 12:21 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:
ممنونم از راهنمایی های شما.
خب من اگه بخوام با همون زبان آلمانی تحصیل کنم که شانس بیشتری داشته باشم میتونم یجورایی الان خیالم راحت باشه که بهم پذیرش میدن؟
چون من میخوام واسه سال بعد اقدام کنم و این یک سال کاملا روی زبان کار کنم ک همدرک زبان آلمانی بگیرم.

شما اگر فارغ التحصیل شدی که دیگه کاری نمیتونی کنی که معدلت رو بالا ببری. بنابراین واسه یک سال زمان خوبیه که به سطح پیشرفته زبان المانی خودت رو برسونی. عرض کردم هیچ کسی نمیتونه بگه شما 100% پذیرشت الان اوکی هست و 100% ویزام میگیری. اما با توجه به دوستانم که در المان هستن و چیزی که خودم اونجا امتحان کردم عرض کردم شانست خوبه که با زبان المانی خیلی خوب میشه. 
ازاد اندیش باشی

(11-07-2014, 12:27 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
شما اگر فارغ التحصیل شدی که دیگه کاری نمیتونی کنی که معدلت رو بالا ببری. بنابراین واسه یک سال زمان خوبیه که به سطح پیشرفته زبان المانی خودت رو برسونی. عرض کردم هیچ کسی نمیتونه بگه شما 100% پذیرشت الان اوکی هست و 100% ویزام میگیری. اما با توجه به دوستانم که در المان هستن و چیزی که خودم اونجا امتحان کردم عرض کردم شانست خوبه که با زبان المانی خیلی خوب میشه. 
ازاد اندیش باشی

ممنون از لطفتون.
جنای از بچه هایی که واسه این دانشگاه اقدام کردن میتونید بهم معرفی کنید ایمیل یا شمارشون رو بهم بدید باهاشون صحبت کنم؟
و اینکه موسسه های اعزام دانشجو یا دفتر نمایندگی Daad در تهران میتونن راهنمایی بیشتری کنن تو این زمینه؟

(11-07-2014, 12:30 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:
ممنون از لطفتون.
جنای از بچه هایی که واسه این دانشگاه اقدام کردن میتونید بهم معرفی کنید ایمیل یا شمارشون رو بهم بدید باهاشون صحبت کنم؟
و اینکه موسسه های اعزام دانشجو یا دفتر نمایندگی Daad در تهران میتونن راهنمایی بیشتری کنن تو این زمینه؟

درخصوص دفتر کاری daad شما نمیتونی درخواست یا سوالاتی خارج از حیطه کاری این سازمان بپرسی که اونها بهت بگن شانس قبولی داری یا خیر.
در خصوص دانشجویان ایرانی هم باید عرض کنم شما خودت در سایت بگرد باید انجمن ایرانی داشته باشن یا دانشجوی ایرانی هر چند سایت بیشتر به زبان المانی هست. من متاسفانه دسترسی به فردی ندارم.

سلام مجدد.
ببخشید من هرچی توی سایت Daad گشتم نتونستم در مورد پذیرش ارشد مکانیک دانشگاه Tu Braunshweig چیزی پیدا کنم.واسه بقیه دانشگاه ها بود واسه این دانشگاه هم بقیه رشته ها بود اما مکانیک نبود.
یعنی پذیرش نداره؟؟!!! جریان چیه؟؟!!!
ممنون.