آکادمیا کافه
تجربیات زندگی در آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: تجربیات زندگی در آمریکا (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5

تجربیات زندگی در آمریکا - Cortex - 05-02-2011

همانطور که می دانید بعضی از تاپیک ها در فروم مشمول موضوعاتی می شوند که بسیار مهم و در عین حال کمیابند! این در حالیست که شما در هیچ جایی از اینترنت چنین موضوعاتی را نمی یابید.
تجربیات زندگی در آمریکا نیز یکی از آنهاست. لطفاً تجربیات خود را با ما شریک شوید. این تجربیات ممکن است کلی باشد همچنین ممکن است در مورد چیزی خاص یا شهری خاص باشد. در عین حال ارزشمند است.

با تشکر

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Iman - 03-07-2011

سلام دوستان
به نظر شما بهتره برای کار به آمریکا وارد شد یا برای دکترا؟
من میتونم توی هلند که الان هستم بعد از مسترم کار کنم یا دکترا بگیرم و بعد بیام آمیرکا و یا میتونم سال دیگه اپلای کنم برای دکترا تو آمریکا. کدومش بهتره؟
ممنون

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Bahram - 04-07-2011

(03-07-2011, 05:40 PM)Iman نوشته: سلام دوستان
به نظر شما بهتره برای کار به آمریکا وارد شد یا برای دکترا؟
من میتونم توی هلند که الان هستم بعد از مسترم کار کنم یا دکترا بگیرم و بعد بیام آمیرکا و یا میتونم سال دیگه اپلای کنم برای دکترا تو آمریکا. کدومش بهتره؟
ممنون
بنظر من، صد البته بهتره که بمنظور تحصیل به امریکا بروید. چون اگر بخواهید در امریکا کار بگیرید، کارگرفتن با مدرک دانشگاهی غیر امریکایی خیلی سخت و تقریباً محاله. حتی اگر در دانشگاه ممتاز هلند نیز تحصیل کرده باشید، بین شما و یک فارغ التحصیل فرضاً دانشگاه رنک متوسط امریکایی، اول فارغ التحصیل امریکایی رو برای استخدام در نظر میگیرند.

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Iman - 04-07-2011

(04-07-2011, 10:13 AM)Bahram نوشته: بنظر من، صد البته بهتره که بمنظور تحصیل به امریکا بروید. چون اگر بخواهید در امریکا کار بگیرید، کارگرفتن با مدرک دانشگاهی غیر امریکایی خیلی سخت و تقریباً محاله. حتی اگر در دانشگاه ممتاز هلند نیز تحصیل کرده باشید، بین شما و یک فارغ التحصیل فرضاً دانشگاه رنک متوسط امریکایی، اول فارغ التحصیل امریکایی رو برای استخدام در نظر میگیرند.
مرسی از راهنمایی.
اما یه سوال دیگه. خوب من اگه برای دکترا بیام امریکا فکر میکنم حتی اگه بورس خیلی خوبی هم بگیرم (چون شرایط درسیم خوبه اینجا) فکر میکنم میتونم یه زندگی معمولی داشته باشم (این درسته؟؟) ولی اینجا تو هلند خوب شرایط بهتره برای دکترا یا کار.
اگه برای کار بیام آمریکا، با توجه به سابقه کاری که بعد از چند سال کار کردن توی هلند خواهم داشت، باز هم کار پیدا کردن سخته؟
ممنون از راهنمایی

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Bahram - 04-07-2011

اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر میکنم تحصیل در امریکا مهمتر از سابقه کار خارجی باشه. بهتره در این مورد کسی که در امریکا زندگی میکنه نظر بده...
ولی میدونم یه امتحانی هست که فارغ التحصیلان امریکا میگذرونند و دارای اعتبار خیلی زیادی در حوزه کاری شرکتهای امریکا داره. امتحان فوق العاده مشکل و چیری شبیه به امتحان نظام مهندسی خودمون در ایران هست.
اینطور شنیدم که اعتبار این امتحان بقدری مهم است که اگر یک فارغ التحصیل دانشگاه رنک پایین این امتحان را پاس کرده باشد، شانس بالاتر و یا شاید برابری دارد نسبت به شخصی که در یک دانشگاه ممتاز امریکا تحصیل کرده باشد و امتحان را نداده باشد! یعنی اگر شما اصرار دارید که در هلند بمانید، میتوانید بعداً که به امریکا رفتید این امتحانه رو بدهید و کار به راحتی پیدا کنید.

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Babak - 04-07-2011

ایمان جان
اگر هدف شما اینه که در نهایت به امریکا برید، به نظرم هر چه زودتر این کار رو بکنید بهتره. کار پیدا کردن برای فارغ‌التحصیلان کشورهای دیگه و به خصوص کسانی که در امریکا حضور ندارند بسیار مشکل‌تره و شرکت‌ها ترجیح می‌دهند کسانی رو استخدام کنند که در امریکا هستند، اما به هر حال غیرممکن نیست و ممکنه بتونید کار پیدا کنید. مساله مهم اینه که مهاجرت مجدد شما رو چند سالی عقب می‌اندازه چون سابقه کاری خارج از امریکا ارزش کمتری داره تا سابقه‌ی کار در امریکا. به همین خاطر هست که به نظر من هر چه زودتر وارد امریکا بشید احتمال پیشرفت شما در کارتون بیشتر خواهد بود.

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Iman - 04-07-2011

(04-07-2011, 02:25 PM)Babak نوشته: ایمان جان
اگر هدف شما اینه که در نهایت به امریکا برید، به نظرم هر چه زودتر این کار رو بکنید بهتره. کار پیدا کردن برای فارغ‌التحصیلان کشورهای دیگه و به خصوص کسانی که در امریکا حضور ندارند بسیار مشکل‌تره و شرکت‌ها ترجیح می‌دهند کسانی رو استخدام کنند که در امریکا هستند، اما به هر حال غیرممکن نیست و ممکنه بتونید کار پیدا کنید. مساله مهم اینه که مهاجرت مجدد شما رو چند سالی عقب می‌اندازه چون سابقه کاری خارج از امریکا ارزش کمتری داره تا سابقه‌ی کار در امریکا. به همین خاطر هست که به نظر من هر چه زودتر وارد امریکا بشید احتمال پیشرفت شما در کارتون بیشتر خواهد بود.
مرسی از جوابهاتون بابک و بهرام عزیز
من الان مرددم سر اینکه همینجا هلند بمونم یا بیام آمریکا. در مورد آمریکا دو تا سوال دیگه دارم که ممنون میشم کمک کنید.
در کل بعد از فارغ التحصیل شدن از دکترا، کارهای آکادمیک بیشتر توصیه میشه (مثل post doc ) و یا کارهای در صنعت؟ (من رشتم construction management هستش)
و من مردد هستم در مورد اقامت گرفتن بعد از اتمام دوره دکترا در آمریکا. اگه در این مورد منبع و یا تاپیکی معرفی کنید که اطلاعات بیشتری داشته باشه ممنون میشم.
ممنون

RE: تجربیات زندگی در آمریکا - Babak - 04-07-2011

این که به دنبال کارهای آکادمیک باشید یا صنعت صرفا به علاقه شما بستگی داره. برای ورود به کارهای آکادمیک بسیاری از دانشجویان بعد از اتمام دکترا دوره post doc رو شروع می‌کنند تا بتونند رزومه‌اشون رو بهتر کنند و تعداد مقالات‌شون رو بالا ببرند، اما برای ورود به صنعت معمولا به چنین کارهایی نیاز نیست. مزیت مهم کارهای آکادمیک اینه که شما بعد از گرفتن tenure از امنیت شغلی بالایی برخوردار خواهید بود. tenure معمولا حدود ۵ سال بعد از شروع کار به عنوان هیات علمی و در صورت احراز شرایط لازم دریافت می‌شه و هیات علمی از assistant professor به associate professor ارتقا پیدا می‌کنه. ایراد کار آکادمیک از طرفی اینه که نیاز به مقالات زیاد داره و پیدا کردن شغل سخت‌تره. همچنین شما ممکنه مجبور بشید که به دانشگاه‌هایی که در مناطق بد آب و هوا قرار دارند برید و انتخاب شهر خیلی دست شما نخواهد بود. مگر این که خوش شانس باشید یا این که شرایط فوق‌العاده‌ای داشته باشید که بتونید در یکی از دانشگاه‌های شهر مورد علاقه‌اتون استخدام بشید.

در مورد گرفتن اقامت دائم می‌تونید به این تاپیک مراجعه کنید .

تجربیات زندگی در آمریکا - lavender - 05-03-2013

تجربه های من
:-اون نوشته های خیلی ریز با فونت -200 رو توی همه ی نامه ها و قرارداد ها بخونید بعد امضا کنید...شاید نوشته باشه بعد از اتمام قرارداد سرتون رو می بریم!
-  همه چیز رو از یه جا نخرید...ببینید و بپرسید چی کجا خوبه ...پول الکی پای هر چیزی ندید.
- اینجا همه چیز سریعه...زمان سریع حرکت می کنه...اولش شوکه می شید بعد کم کم عادت می کنید...
- توی پرداخت هاتون هیچ وقت سهلنگاری نکنید .... دیر پرداخت کردن یک فیش  = خراب شدن سابقه ی مالیتون + دوندگی های زیاد.
- کوپن بازی فراموش نشه!

RE: مشاهدات و تجربیات شما در آمریکا - lavender - 11-03-2013

- از comcast اینترنت نگیرید...افتضاحه.... [عکس: 454913_f_Khodam_c8d6ac2.gif]
- رسید هایی رو که لازم ندارید و پایینش اطلاعات کارت بانکیتون هست( حتی اگه همش ستاره باشه و اون 4 رقم آخر معلوم باشه) رو خرد کنید.
- اگر می رید ATM بنا به هر دلیلی ، رسیدتون رو توی اون آشغالی دمه ATM نندازید.  
- به هر جایی SSN# رو ندید همینطور تاریخ تولد.
- پشت کردیت کارتتون حتماً بنویسید SEE ID.
-  یه فایل از همه ی مدارکتون ( پشت و رو و صفحه به صفحه) داشته باشید.