![]() |
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 15-08-2015 (15-08-2015, 11:11 AM)mohamad amin نوشته: با سلام بله ممکنه شانس داشته باشی اما بهتره نمره زبان بالاتر و اگر بتونی مقاله هم بدی احتمال پذیرش و فاند باهم بیشتر میشه. [برش] شانس پذیرش از دانشگاه پلیتکنیک میلان - ehsan.n - 03-09-2015 با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم دانشگاه فلورانس ،دکترای معماری داره؟ منی که شانس برا پلی تکنیک ،طوری که عرض کردید پایینه،میتونم برا فلورانس شانس داشته باشم؟ سوال دیگه ای که داشتم اینه که : برای مشغول به کار شدن تو ایتالیا به طور متوسط با مدرک معماری،دانشجو دکترا هم باشی،چقدر حقوق میشه دریافت کرد؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 04-09-2015 (03-09-2015, 12:06 AM)ehsan.n نوشته: با سلام و خسته نباشید بله. این دوره ارائه میشه. مسلماً شانس وجود داره اما تنها مورد تعداد متقاضی با حجم بالا یا پایین برای یک دوره است که ممکنه گاهی اوقات شگفت انگیز باشه در پذیرش یا رد اون برای هر فرد. بنابراین در اینجا شانس بیشتر وجود داره. من توصیه میکنم برای کشورهای دیگر هم اقدام کنید مانند اسپانیا و اتریش و لهستان اما در خصوص کار خیلی نمیشه نظر داد چون بستگی به فاکتورهای متفاوتی همچون سابقه کار، تسلط بر نرم افزار مربوطه و کارهای معماری و دانش بالای زبان ایتالیایی است. در خصوص حقوق بسته به مدت سابقه کار متفاوته و از رقم دقیقش اطلاعی ندارم. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - ehsan.n - 15-10-2015 تو اسپانيا هم دانشگاه فك كنم upc يا ups هست و دانشگاه پلي تكنيكشم هست ،اما موردي هست اينه كه ميگن اسپانيا اوضاع اقتصاديش زياد جالب نيست،اما دانشگاههاي خوبي داره اما بايد همه چيه يه كشور رو مد نظر گرفت،مثلا دانشگاه Delft هلندم هست،كه خيلي به اونجام علاقه دارم،حتي ايميل استاداي مربوطه رو هم پيدا كردم،حالا بين ايتاليا ( فلورانس،پلي تكنيك) اسپانيا و هلند ( delft) احتياج به راهنمايي دارم،كه كدومو انتخاب كنم، RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Emir - 15-10-2015 (15-10-2015, 05:07 PM)ehsan.n نوشته: تو اسپانيا هم دانشگاه فك كنم upc يا ups هست و دانشگاه پلي تكنيكشم هست ،اما موردي هست اينه كه ميگن اسپانيا اوضاع اقتصاديش زياد جالب نيست،اما دانشگاههاي خوبي داره اما بايد همه چيه يه كشور رو مد نظر گرفت،مثلا دانشگاه Delft هلندم هست،كه خيلي به اونجام علاقه دارم،حتي ايميل استاداي مربوطه رو هم پيدا كردم،حالا بين ايتاليا ( فلورانس،پلي تكنيك) اسپانيا و هلند ( delft) احتياج به راهنمايي دارم،كه كدومو انتخاب كنم، سلام دوست عزیز این که پرسیدن نداره . هم سطح دانشگاه دلف بهتره و هم حقوق خوبی به عنوان کمک هزینه در نظر میکیرند . البته مدیر عزیز @Shihan هم نظرش مهم هست. بهتره ایشون هم نظر بذن. با تشکر RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Torkan - 15-10-2015 (15-10-2015, 05:07 PM)ehsan.n نوشته: تو اسپانيا هم دانشگاه فك كنم upc يا ups هست و دانشگاه پلي تكنيكشم هست ،اما موردي هست اينه كه ميگن اسپانيا اوضاع اقتصاديش زياد جالب نيست،اما دانشگاههاي خوبي داره اما بايد همه چيه يه كشور رو مد نظر گرفت،مثلا دانشگاه Delft هلندم هست،كه خيلي به اونجام علاقه دارم،حتي ايميل استاداي مربوطه رو هم پيدا كردم،حالا بين ايتاليا ( فلورانس،پلي تكنيك) اسپانيا و هلند ( delft) احتياج به راهنمايي دارم،كه كدومو انتخاب كنم، درود من فارغ از تمامی مسایل هلند رو ترجیح میدم. به خصوص اگر که بتونین DELFT برین حتما همین کار رو بکنین. یه چیزی هم یادتون نره که هلند جزو معدود کشورهای اروپایی هست که انگلیسی رو بهتر و با لهجه نزدیک به بریتانیا صحبت میکنه ولی این مساله اصلا در ایتالیا و اسپانیا دیده نمیشه. بااحترام، ترکان RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - masih93 - 12-11-2015 سلام دوستان گرامی لطفا راهنماییم کنید، قصد دارم برای دکتری کامپیوتر اقدام کنم و شرایطم به این صورت است: کارشناسی و کارسناسی ارشد از دانشگاه ازاد به ترتیب با معدل ۱۷/۱۸ و ۱۶/۱۷ ونمره پایان نامه ۱۹ سه سال سابقه تدریس در دانشگاه و مقاله داخلی دارم. برای کدام دانشگاه ایتالیااقدام کنم بهتره؟آیا باید هزینه پرداخت کرد؟هزینه برام مهمه که حداقل باشه چون توان تامین مالی ندارم. قصد اقامت دائم ندارم فقط تحصیل. با تشکر RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Shihan - 12-11-2015 (12-11-2015, 12:46 PM)masih93 نوشته: سلام دوستان گرامی لطفا راهنماییم کنید، قصد دارم برای دکتری کامپیوتر اقدام کنم و شرایطم به این صورت است: کارشناسی و کارسناسی ارشد از دانشگاه ازاد به ترتیب با معدل ۱۷/۱۸ و ۱۶/۱۷ ونمره پایان نامه ۱۹ سه سال سابقه تدریس در دانشگاه و مقاله داخلی دارم. برای کدام دانشگاه ایتالیااقدام کنم بهتره؟آیا باید هزینه پرداخت کرد؟هزینه برام مهمه که حداقل باشه چون توان تامین مالی ندارم. قصد اقامت دائم ندارم فقط تحصیل. با تشکر شانس برای گرفتن بورس زیاد نیست درسته معدلت خوبه اما کارهای پژوهشی و نمره زبان نداری. به نظرم سعی کن ابتدا رزومه رو تقویت کنی و سپس اقدام کنی. RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - masih93 - 13-11-2015 ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی، دارم زبان میخونم و تقریبا آماده امتحانم، اما کار پژوهشی نمیدونم چی بهتره؟ یا با چه چیز دیگه ای میشه نداشتن کار پژوهشی را پوشش داد؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - masih93 - 13-11-2015 هیچ کشور دیگه ای هم شانس فاند ندارم؟ |