آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-FSW-2014)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - Soltaan - 15-03-2015

(15-03-2015, 12:06 PM)'f_goo' نوشته:
از اونجایی که یه مدت کارم زیاد به این اداره های بیمه می خورد و تا جایی که من متوجه شدم، سیاست هر کدوم از شعبه ها تو این جور موارد فرق می کنه. ببینید به نظرم یه خورده باید تو این جور اداره ها سیاست به خرج بدید، مثلا
- مواقعی که سرشون خیلی شلوغه یا عصبانین ازشون سوال نکنین، وقتی کیفشون کوکه سوالتونو بپرسین.
- باهاشون مثل گل با ملاطفت و عطوفت برخورد کنین [img]images/smilies/heart.gif[/img]
- سعی کنید چهره شناسی کنید و اگه مثلا تو یه باجه چند تا کارمند هستن از لحاظ اخلاقی بهترینشونو انتخاب کنین و روابط حسنه ایجاد کنید [img]images/smilies/shy.gif[/img]

من یه نفر که حوصله این سیاستا رو ندارم[img]images/smilies/smile.gif[/img]. امروز باز رفتم شعبه 22 خانمه اول گفت نمیدیم و این حرفا بعد یه خورده رفتم رو مخش و دید کوتاه نمیام یه فرم جمع آوری رو بهم داد و منم پر کردم. بعد بردم دبیرخونه گفت اواخر فروردین پروندت از شعبه 18 میاد و گرفتن سابقت از عسلویه دو سه روز بیشتر طول نمی کشه و بیشتر زمان به خاطر گرفتن پرونده از 18 طول می کشه. بعد بهم گفت خودت فردا برو 18 و پروندتو بگیر بیار اینجا که کارت خیلی زودتر راه میفته. البته اگه بهت دادن که یه کم سخته. منم یا فردا می رم یا پس فردا.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - f_goo - 15-03-2015

(15-03-2015, 03:59 PM)'Soltaan' نوشته:
من یه نفر که حوصله این سیاستا رو ندارم[img]images/smilies/smile.gif[/img]. امروز باز رفتم شعبه 22 خانمه اول گفت نمیدیم و این حرفا بعد یه خورده رفتم رو مخش و دید کوتاه نمیام یه فرم جمع آوری رو بهم داد و منم پر کردم. بعد بردم دبیرخونه گفت اواخر فروردین پروندت از شعبه 18 میاد و گرفتن سابقت از عسلویه دو سه روز بیشتر طول نمی کشه و بیشتر زمان به خاطر گرفتن پرونده از 18 طول می کشه. بعد بهم گفت خودت فردا برو 18 و پروندتو بگیر بیار اینجا که کارت خیلی زودتر راه میفته. البته اگه بهت دادن که یه کم سخته. منم یا فردا می رم یا پس فردا.

بله، فکر کنم شعبه 18 باید مهر و موم شده بهتون بدن و بیارین شعبه 22 مهر و مومشو باز کنن.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - Soltaan - 17-03-2015

سلام دوستان، یکی به حقیر بگه درخواست سابقه بیمه تو آپدیت اول میاد یا دوم؟ و هر کدوم از این آپدیتا حدودا چند روز بعد از گرفتن PER میاد؟ در ضمن لطفا بگین چند روز برای فرستادن بیمه از زمان آپدیت زمان داریم؟
من در حال حاضر به اسپردشیت دسترسی ندارم و چون عجله دارم می خوام لطف کنین اگه فرصت دارین بهم زود جواب بدین.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - hatef_8 - 17-03-2015

کسی تجربه ی اینو داره که ازش بیمه بخوان، ولی اندازه ای که سابقه کاری اعلام کرده، نداشته باشه، و با ارسال مدارکی چون سابقه کار و نامه کاری و توضیحات اضافه حل کرده باشه؟
میخوام بدونم حالا اگه مثلا یه مقداری از اون سابقه کاری رو که اعلام کردیم رو بیمه بهشون ندیم واقعا چه واکنشی نشون میدن؟
ممنون

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - hatef_8 - 18-03-2015

(15-03-2015, 10:28 AM)'siyak2013' نوشته:
سلام. سابقه بیمه ای پرینت شده شما رو چطور بیمه مهر زده؟ من که شعبه 18 رفتم گفتن سوابق رو مهر نمیزنیم. و تایید نمیکنیم. تازه سابقه تایید شده را به هیچ عنوان به شما نمی دن مگر اینکه نامه از شرکت یا ارگانی ببری که درخوانست سوابق شما از آن شعبه را داده باشه.  شما چجور این کارو انجام دادین؟؟؟ ممکنه توضیح بدین.

سلام دوست من، من الان از شعبه 18 میام، پرینت سابقه ی بیمه رو از سایت گرفتم و بردم و گفتن که ما این نامه رو به هیچ وجه مهر و امضا نمیکنیم.
 کارایی که باید بکنید ایناست:
1- اگه سابقه جای دیگه داری درخواست جمع آوری سوابق رو به واحد سابقه طبقه ی اول می زنی (برای من جمع آوری سوابق یک هفته طول کشید)
2- بعد از اینکه سوابقتون جمع شد، یک نامه ی دستنویس یا اداری از طرف شرکتی که کار میکنید به معاونت شعبه میزنید مبنی بر اینکه درخواست نامه سابقه بیمه رو دارید (برای من دستنویس بود و از طرف خودم بود نه شرکت Big Grin)
3- نامه رو معاونت امضا میکنه و بعد می برید طبقه ی دوم، دبیرخونه اونجا براتون شماره میزنه، دوباره میارید طبقه ی اول قسمت نام نویسی (اگر نبود قسمت سابقه هم براتون انجام میدن) براتون نامه ی سابقه بیمه رو پرینت میگیره که جای چهارتا امضا روی اون هست، اولیش رو همون شخصی که برگه رو براتون پرینت گرفته امضا میکنه، دومیش رو همکار خودشون تو همون قسمت سابقه، سومیش رو معاونت شعبه که همون طبقه ی اول هست امضا میکنه، چهارمیش که آخریشه دبیرخوونه هست که براتون مهر میکنه
وسلام

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - Soltaan - 18-03-2015

(18-03-2015, 10:52 AM)'hatef_8' نوشته:
سلام دوست من، من الان از شعبه 18 میام، پرینت سابقه ی بیمه رو از سایت گرفتم و بردم و گفتن که ما این نامه رو به هیچ وجه مهر و امضا نمیکنیم.
 کارایی که باید بکنید ایناست:
1- اگه سابقه جای دیگه داری درخواست جمع آوری سوابق رو به واحد سابقه طبقه ی اول می زنی (برای من جمع آوری سوابق یک هفته طول کشید)
2- بعد از اینکه سوابقتون جمع شد، یک نامه ی دستنویس یا اداری از طرف شرکتی که کار میکنید به معاونت شعبه میزنید مبنی بر اینکه درخواست نامه سابقه بیمه رو دارید (برای من دستنویس بود و از طرف خودم بود نه شرکت Big Grin)
3- نامه رو معاونت امضا میکنه و بعد می برید طبقه ی دوم، دبیرخونه اونجا براتون شماره میزنه، دوباره میارید طبقه ی اول قسمت نام نویسی (اگر نبود قسمت سابقه هم براتون انجام میدن) براتون نامه ی سابقه بیمه رو پرینت میگیره که جای چهارتا امضا روی اون هست، اولیش رو همون شخصی که برگه رو براتون پرینت گرفته امضا میکنه، دومیش رو همکار خودشون تو همون قسمت سابقه، سومیش رو معاونت شعبه که همون طبقه ی اول هست امضا میکنه، چهارمیش که آخریشه دبیرخوونه هست که براتون مهر میکنه
وسلام

مثل اینکه شوبیز رفته پیشواز تعطیلات عید چون خبری ازش نیست. به هر حال خوش بگذره[img]images/smilies/smile.gif[/img]. 
اتفاقا شعبه 22 دقیقا برعکش عمل می کنه. یعنی دیفالتش اینه که شما سابقه رو از سایت پرینت بگیری و ببری مهر کنه و به سلامت. اگرم نامه رسمی 4 امضایی بخوای بگیری فقط برای سابقه خودش این کارو می کنه (تازه اونم می گه باید نامه از محل کارت ببری) و کلا کار خودشونو راحت کردن. مگر اینکه نامه ای چیزی ببری برای جمع کردن سوابق بیمت که پس از جمع آوری سابقه، برای همه بیمه هات نامه رسمی بدن. مملکته داریم؟
در ضمن من پرینت بیممو مهر زدم و دادم دارالترجمه و ترجمه کرد و مهر دادگستری و خارجه رو هم روش زد و مشکلی هم پیش نیومد.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 18-03-2015

(18-03-2015, 03:57 PM)'Soltaan' نوشته:
مثل اینکه شوبیز رفته پیشواز تعطیلات عید چون خبری ازش نیست. به هر حال خوش بگذره[img]images/smilies/smile.gif[/img]. 
اتفاقا شعبه 22 دقیقا برعکش عمل می کنه. یعنی دیفالتش اینه که شما سابقه رو از سایت پرینت بگیری و ببری مهر کنه و به سلامت. اگرم نامه رسمی 4 امضایی بخوای بگیری فقط برای سابقه خودش این کارو می کنه (تازه اونم می گه باید نامه از محل کارت ببری) و کلا کار خودشونو راحت کردن. مگر اینکه نامه ای چیزی ببری برای جمع کردن سوابق بیمت که پس از جمع آوری سابقه، برای همه بیمه هات نامه رسمی بدن. مملکته داریم؟
در ضمن من پرینت بیممو مهر زدم و دادم دارالترجمه و ترجمه کرد و مهر دادگستری و خارجه رو هم روش زد و مشکلی هم پیش نیومد.

بسیار توضیحات خوبی دادید مثل دوستای دیگمون
برای گرفتن مهر دادگستری و خارجه مربوط به بیمه دیگه چه چیزایی دادید؟! مثلا مدرک تحصیلی؟ نامه از محل کار؟ دفترچه بیمه؟ یادمه چنین چیزایی برای مدارک مشابه میگرفتند.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - Soltaan - 18-03-2015

(18-03-2015, 04:12 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
بسیار توضیحات خوبی دادید مثل دوستای دیگمون
برای گرفتن مهر دادگستری و خارجه مربوط به بیمه دیگه چه چیزایی دادید؟! مثلا مدرک تحصیلی؟ نامه از محل کار؟ دفترچه بیمه؟ یادمه چنین چیزایی برای مدارک مشابه میگرفتند.

هیچی. من فقط همون برگه مهر شده بیمه رو دادم دارالترجمه و اونم ترجمه کرد و فرستاد برای تاییدیه دادگستری و خارجه و هیچ مشکلیم نبود. از من هیچ چیز دیگه ای نخواستن.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 22-03-2015

از یکی از دوستان به نام h_sadr_b که processing started شده بوده و 250 روز رو گذرونده بوده بیمه خواستند!

آپدیت اول ایشون روز 31 دسامبر بوده و آپدیت دوم 3 مارچ. بعد از 60 روز حدوداً.

ایشون امتیازشون ناپلئونی 67 بوده و دقیقاً 2 سال سابقه کار داشتند. مطمئن نیستم سابقه کار غیر مرتبط هم داشتند یا نه. ولی با توجه به این که سن رو 26-30 زدن و مستر داشتن، احتمال داره همین 2 سال بوده. گویا 5 امتیاز هم به خاطر اقوام در کانادا گرفتند.

NOC ایشون 2131 بوده و از دوستان ماه جولای هستند.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - amirhossein828 - 22-03-2015

(22-03-2015, 06:54 PM)'shubizkumbuli' نوشته: از یکی از دوستان به نام h_sadr_b که processing started شده بوده و 250 روز رو گذرونده بوده بیمه خواستند!
آپدیت اول ایشون روز 31 دسامبر بوده و آپدیت دوم 3 مارچ. بعد از 60 روز حدوداً.
ایشون امتیازشون ناپلئونی 67 بوده و دقیقاً 2 سال سابقه کار داشتند. مطمئن نیستم سابقه کار غیر مرتبط هم داشتند یا نه. ولی با توجه به این که سن رو 26-30 زدن و مستر داشتن، احتمال داره همین 2 سال بوده. گویا 5 امتیاز هم به خاطر اقوام در کانادا گرفتند.
NOC ایشون 2131 بوده و از دوستان ماه جولای هستند.

من ازشون پرسیدم و ایشون هم سابقه کار همزمان با تحصیل داشتن.بررسی که من کردم تا الان تمامیه کسانی که اطشون بیمه خواستن سابقه کار همزمان با تحصیل یا سربازی داشتن.ارتباط زیادی با امتیاز ندیدم.