سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 07-07-2014 (07-07-2014, 02:54 PM)'farzam231' نوشته: سپاس دوست خوبم دوست خوبم شانس که همیشه وجود دارد! 1- علت اینکه گفتم گرایش بازاریابی یا استراتژیک را انتخاب کنید از لحاظ چشم انداز روشن تر هست در گرفتن بورس و بعدها مشاوره سازمانهای مختلف شدن و یا موقعیت پست دکتری بسیار بیشتر من دیدم 2- انتخاب اینکه تافل ازمون بدی یا ایلتس بستگی به بیس زبان شما دارد و اینکه با کدام لهجه راحت تر ارتباط برقرار می کنید و سیستم ازمون کدام ازمون برای شما ساده تر هست. من شخصا با تافل ای بی تی به علت اینکه کامپیوتری هست و کاغذی نیست که من که عادت دارم در متن دور کلمات کلیدی را دایره بکشم و یا زیر بعضی از جملات خط بکشم و یا با لحجه امریکایی مشکل دارم چون بنظر من خیلی تند صحبت می کنند و بقول معروف انگار یکی دنبالشون کرده تافل اصلا مناسب من نبود و پس از چند بار ازمون و صرف کلی هزینه امدم ایلتس شرکت کردم. ایلتس راحت نمره مد نظرم را گرفتم در مورد شما بستگی به خودت دارد کدام ازمون را انتخاب کنید 3- ازمون جی ار ای تفاوت اصلی که با جیمت دارد این هست که در ایران برگذار می شود و منابع ان همه در ایران به سادگی پیدا می شود و همه رشته ها در ازمون جی ار ای جنرال شرکت می کنند ولی جیمت مختص رشته های مدیریت هست و البته به گفته دوستانی که شرکت کردند تا حدی از ازمون جی ار ای ساده تر هست چون لغات بسیار دشوار جی ار ای در ان کمتر هست ولی در ایران برگذار نمی شود و برای شرکت در ان باید به یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنید 4- عرض کردم اگه مواردی که گفتم را انجام بدهید شانس 100% وجود دارد ولی بسته به همت شما دارد در مثلا بالا بردن معدل + گرفتن جی ار ای با نمره بالای 310 + داشتن ایلتس مثلا 6.5 به بالا + چاپ یک مقاله ای اس ای از پایانامه و ... که در پست قبل گفتم شاد باشی
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Manimoghaddam - 13-07-2014 سلام من ارشد گرافيك (هنر)تربيت مدرس با معدل ١٨.١٩خوندم و ميخوام دكترا رو در يكي از دانشگاههاي آمريكاتاريخ هنر بخونم. و با توجه با عدم توانايي پرداخت هزينه ها، درباره فاند گرفتن چيزي نميدونم. وميخوام بدونم واسه رشته هاي هنر چه جوري ميشه فاند يا كمك هزينه گرفت. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ahmadpashaei - 13-07-2014 (13-07-2014, 12:21 AM)'Manimoghaddam' نوشته: سلام من ارشد گرافيك (هنر)تربيت مدرس با معدل ١٨.١٩خوندم و ميخوام دكترا رو در يكي از دانشگاههاي آمريكاتاريخ هنر بخونم. و با توجه با عدم توانايي پرداخت هزينه ها، درباره فاند گرفتن چيزي نميدونم. وميخوام بدونم واسه رشته هاي هنر چه جوري ميشه فاند يا كمك هزينه گرفت. معدلتون عالیه و همینطور دانشگاهتونم خوبه اما در رشته شما فکر می کنم باید نمونه کار ارایه بشه.سایت چند دانشگاه رو جستجو کنید و در قسمت مدارم مورد نیاز ببینید چیا می خوان.اینجا بیشتر بچه ها فنی مهندسی هستن و بیشتر توضیحات کلی میتونن ارایه بدن.پس شما باید زودتر دست بکار بشید و ایشالا اطلاعاتتون رو اینجا می ذارید تا هم رشته ای های بعدی استفاده کنند.
جزوه پذیرش سایت رو هم مطالعه کنید براتون خیلی مفید خواهد بود. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mahsa delavar - 20-07-2014 با سلام من لیسانسم رو در رشته ی ژنتیک دانشگاه اصفهان با معدل 17.50 به اتمام رسوندم و با معدلم بدون کنکور ارشد سلولی مولکولی همون دانشگاه اصفهان قبول شدم و الان سال اول ارشدم با معدل 17.75 به اتمام رسیده و باید پایان ناممو با توجه به شانس خوب کارکردن با استادی برجسته در پژوهشکده رویان کار کنم.بعلاوه متولد 1370 میباشم از نظر زبان انگلیسی هم در وضعیت مطلوبی هستم ولی المانی نمیدونم. شرایط مالی مساعدی ندارم و نیازمند بورسیه کامل هستم.شرایط من رو برای رفتن (ترجیحا المان) چطور ارزیابی میفرمایید؟ با کمال تشکر و شپاس RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - pepsinardiola - 23-07-2014 سلام. خسته نباشید. نماز روزه هاتون قبول باشه. من یه سوالی داشتم : من معدل کارشناسیم تو دانشگاه شریف (رشته کامپیوتر سخت افزار) تا پایان ترم 6 شده 16.90 فقط 3 تا نکته منفی وجود داره : 1) 3 تا درس رو حذف اضطراری کردم 2) 3 تا درس رو 10 شدم 3) 1 درس رو افتادم. با ذکر این نکته که هیچ کدوم از این 7 تا درس ربطی به موضوعی که میخوام براش اپلای کنم نداره. میخواستم بدونم با این شرایط اگه بخوام برای کارشناسی اپلای کنم، کجاها شانس دارم؟ خودم نظرم روی رنک های 70 تا 100 مهندسی هست. (با فول فاند) نمره زبانم هم تافل 100 و جی آر ای 310 هست با رایتینگ 3.5. پیشاپیش از پاسختون ممنون. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - ahmadpashaei - 23-07-2014 (23-07-2014, 03:24 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. خسته نباشید. نماز روزه هاتون قبول باشه. من یه سوالی داشتم : من معدل کارشناسیم تو دانشگاه شریف (رشته کامپیوتر سخت افزار) تا پایان ترم 6 شده 16.90 فقط 3 تا نکته منفی وجود داره : 1) 3 تا درس رو حذف اضطراری کردم 2) 3 تا درس رو 10 شدم 3) 1 درس رو افتادم. با ذکر این نکته که هیچ کدوم از این 7 تا درس ربطی به موضوعی که میخوام براش اپلای کنم نداره. میخواستم بدونم با این شرایط اگه بخوام برای کارشناسی اپلای کنم، کجاها شانس دارم؟ خودم نظرم روی رنک های 70 تا 100 مهندسی هست. (با فول فاند) نمره زبانم هم تافل 100 و جی آر ای 310 هست با رایتینگ 3.5. پیشاپیش از پاسختون ممنون. سلام و به این سایت خوش اومدین
اول تبریک بگم با این چندتا نمره بد معدلتون بالاست[img]images/smilies/shy.gif[/img]معدل لیسانس بسیار مهم و سعی کنید در این دو ترم باقیمانده به بالای 17 ببریدش.خود معدل مهم هست. اما اگر بتونید تا سال دیگه GRE رو به بالای 320 برسونید و احیانا از پایان نامه مقاله ای بدین فکر کنم شانس بسیار بالایی برای پذیرش از رنک 100-50 خواهید داشت. الان gre شما شاید در رقابت مخصوصا برای فاند اونم از لیسانس بهتون ضربه وارد کنه. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - pepsinardiola - 23-07-2014 پس شما می فرمایید که این 6، 7 تا نمره بد تاثیر زیادی نداره؟ چون بچه های ما یه ذره ایده آل گران و همشون میخوان به تاپ 30 اپلای کنن. ولی من واقعاً سطحمو اونجا نمیدونم و اگه قبولمم کنن از آخر اول میشم آدم باید زندگی هم بکنه دیگه. برا همین تلاشمو باید بکنم که سطح واقعی خودم رو بدونم. پس شما میگید 50 تا 100 (البته از نظر خودم 70 تا 100) ممکنه فول فاند بدن؟ بازم مرسی. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - ahmadpashaei - 23-07-2014 (23-07-2014, 05:07 PM)'pepsinardiola' نوشته: پس شما می فرمایید که این 6، 7 تا نمره بد تاثیر زیادی نداره؟ چون بچه های ما یه ذره ایده آل گران و همشون میخوان به تاپ 30 اپلای کنن. ولی من واقعاً سطحمو اونجا نمیدونم و اگه قبولمم کنن از آخر اول میشم آدم باید زندگی هم بکنه دیگه. برا همین تلاشمو باید بکنم که سطح واقعی خودم رو بدونم. پس شما میگید 50 تا 100 (البته از نظر خودم 70 تا 100) ممکنه فول فاند بدن؟ بازم مرسی. طبق شنیده ها و دیده هام از دوستام و غیره و نیز به گفته ادمین محترم سایت که خودشون در رنک 40-30 دانشگاه اروین کالیفرنیا مهندسی نرم افزار خوندن باید بگم:1- نگران سطح بالای اونجا نباشید چون احتما رنک زیر 20 باید در حد شریف سخت گیر باشن و بقیه دانشگاه ها سطح دانشجوهاشون نسبت به حداقل برق-کامپیوتر-مکانیکی های شریف پایینتره.
2- به خیال راحت تر بودن و تکالیف کمتر و زندگی کردن در دانشگاههای با رنک 100-50 نباشید.این رنکینگ جهانی هست، این یعنی اینها همشون مدعی،ثروتمند و بسیار قدرتمندن از نظر ارتباطات و اعتبار و تولیدات علمی و .... . ظاهرا تکالیفی که میدن اونقدر زیاده که جا برای هیچکاری فکر نمی کنم بمونه[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] من گفتم 100-50 شایدم حتی بهتر[img]images/smilies/wink.gif[/img](برای شما محتمله بابا) اما به شرط بالاتر بردن GRE و معدل (در این دو ترم) و داشتن حداقل یک مقاله میتونید به رنکهای بهترم و زیر 50 امیدوار باشید. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - M1KE - 23-07-2014 نمی دونم اینکه نوشتین می خواهید برای "کارشناسی" اپلای کنید اشتباه تایپی بوده یا اینکه قصدتون برای ارشد هست چون شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی یک مقدار متفاوت هست. برای نمونه به جای آزمون GRE بیشتر دانشگاه های آمریکا از شما آزمون SAT یا ACT رو می خوان (فکر کنم اولی متداول تر باشه بهتره سایت هر دانشگاه به طور موردی دیده بشه که کدوم یکی رو بیشتر قبول دارند). می تونید تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی رو هم نگاه کنید. در کل با شرایطی که دارید من هم فکر می کنم شانس گرفتن پذیرش برای دانشگاه هایی در حدود 50 و حتی بهتر وجود داره. منتهی اگر برای مفطع کارشناسی باشه یک مقدار شانس گرفتن فاند کم هست. برای ارشد با توجه به اینکه می تونید TA یا RA استادتون بشین شانس گرفتن کمک هزینه بیشتر هست. یک مقدار باید محدوده رتبه ها رو وسیع تر بگیرید که هم شانس پذیرش بیشتر بشه و هم شانس پذیرش در رتبه های خیلی خوب رو از دست ندین. مثلا بین 15 تا 150 رو تحقیق کنید. (23-07-2014, 03:24 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. خسته نباشید. نماز روزه هاتون قبول باشه. من یه سوالی داشتم : من معدل کارشناسیم تو دانشگاه شریف (رشته کامپیوتر سخت افزار) تا پایان ترم 6 شده 16.90 فقط 3 تا نکته منفی وجود داره : 1) 3 تا درس رو حذف اضطراری کردم 2) 3 تا درس رو 10 شدم 3) 1 درس رو افتادم. با ذکر این نکته که هیچ کدوم از این 7 تا درس ربطی به موضوعی که میخوام براش اپلای کنم نداره. میخواستم بدونم با این شرایط اگه بخوام برای کارشناسی اپلای کنم، کجاها شانس دارم؟ خودم نظرم روی رنک های 70 تا 100 مهندسی هست. (با فول فاند) نمره زبانم هم تافل 100 و جی آر ای 310 هست با رایتینگ 3.5. پیشاپیش از پاسختون ممنون. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - helia.m - 24-07-2014 سلام من سال اول ارشدم رو تموم کردم صنایع-گرایش سیستم بهره وری پلی تکنیک با معدل 17.5 و لیسانس ام مکانیک ماشین آلات کشاورزی بوده با معدل 13.41. زبانم خوبه. و خب تو برنامم هست واسه تافل آماده بشم. و خب با توجه به پیوسته دانشجو بودنم کار پژوهشی خاصی ندارم. در نهایت بتونم یه مقاله از پایان نامه ارشدم در بیارم. که خب اینا مربوط به آینده است و میخوام دکترا رو در رشته صنایع و گرایش های مرتبط ادامه بدم. میخواستم ببینم راهنماییتون چیه واسه اپلای. و حتی ترجیحا کدوم کشور؟ خودم بیشتر دنبال اروپا یا نیوزلند بودم. الان چطوری و از کجا شروع کنم؟ ممنون |