![]() |
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +---- انجمن: مشاورههای گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87) +---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7) |
RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 25-02-2013 دوست من سوالاتتون مرتبط با این تاپیک نیست. به هر حال من مختصر جواب می دم. مقاله رو استادم ارائه کرد. گواهی پذیرش رو هم ایشون گرفته. جزئیاتش رو نمی دونم. ولی به هر حال ایمیل پذیرشش که میاد، و تو سایت ASME هم مقاله قابل دریافت هست. فکر نمی کنم پوستر داشته باشه. مطمئن نیستم. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - barbarai - 18-04-2013 سلام پژمان عزیز قبل از درخواستم صمیمانه ازت تشکر میکنم برای کمکهایکه به همه میکنی و امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشی. من 2 سال پیش بدون پیشینه زبان بتنهایی برای تافل pbtخوندم 543شدموحالا 2 ماهی شروع کردم برای ibt اما ضعف زیادی در speaking دارم.ساکن کرمانم اما استاد ماهر اینجا گشتم پیدا نکردم حتی پارتنر.همه میخان ایلتس بدن.قصد داشتم برم تهران کلاس.خواهش میکنم راهنماییم کن چکار کنم دپرس شدم.من میلم رو هم میذارم اگه استادی یا کسی رو میشناسی کمکم کنه بگو.خیلی ممنونمم.leila.hesami@ymail.com RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - ahmadpashaei - 18-04-2013 (18-04-2013, 02:30 PM)'barbarai' نوشته: سلام پژمان عزیز با اجازه از آقا پژمان.
شما نیاز به کلاس ندارید و میتونید منابع تافل رو بخرید و خودتون بخونید.معلومه سطح زبانتون خوبه که تو pbt شدین 543! خوب شما باید با آزمون آشنا بشید و میتونید از کتاب لانگمن یا دلتا شروع کنید که این بستگی به زمانتون داره. اگر کلاس تافل خوب هم میخواین من میتونم راهنمایی کنم ولی شما اول مطمئن بشید بعد بقیه با آقا پژمان RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - barbarai - 19-04-2013 سلام اقای پاشایی ممنون از راهنماییتون.من دلتا و بارونز رو خوندم تصمیم دارم کمبریج رو هم بخونم.اما speaking نیاز به تمرین زیادی دارم و یه پارتنر میتونه کمک بزرگی باشه اگه لطف کنید بهم استاد معرفی کنید ممنون میشم خصوصا ibt speaking ورفع اشکال بقیه.برای پارتنر تو قسمت درخواست پارتنر نوشتم فعلا خبری نشده. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 19-04-2013 (18-04-2013, 02:30 PM)'barbarai' نوشته: سلام پژمان عزیز سلام دوست عزیز. ممنون از لطف تون و خوشامد بابت پیوستن تون به آکادمیا کافه.
من فکر می کنم بهتره برای Speaking کلاس برید. به نظر من با این شرایطی که شما دارید، self-study برای Speaking فعلاً به تنهایی جواب نمی ده. البته می تونید در کنار کلاس یا صحبت با پارتنر، منابع موجود رو هم خودتون بخونید و تکنیک ها رو یاد بگیرید و تمرین کنید. ولی به هر حال من کلاس رو برای شروع بهتون توصیه می کنم. در مورد کلاس یا استاد هم راستش من اطلاعاتی ندارم و نمی تونم نظری بدم. موفق باشید. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 19-04-2013 این رو هم اضافه کنم که برای تقویت speaking به صورت general نیازی نیست دنبال استاد مخصوص تافل باشید. همینکه تو کلاسی باشید که بتونید صحبت کنید و استاد ایرادات شما رو بگه و شما اصلاح کنید کافیه. بعدش که رو غلتک افتادید، می تونید به طور خاص برای تافل کلاس برید. این نظر منه. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - ahmadpashaei - 19-04-2013 بعد از فرمایش آقا پژمان و با اجازه از ایشون دیگه میتونم اینو بگم[img]images/smilies/angel.gif[/img] برای کلاس اگر نیاز به راهنمایی دارید من در خدمتم.هم تاپیک مخصوصش رو خودم قبلا ایجاد کردم تحت عنوان «آموزشگاه های معتبر برای ....» و هم در حد خیلی بالایی آموزشگاه های تهران رو میشناسم.ادامه راهنمایی ها رو در اون تاپیک بخواید لطفا. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - barbarai - 19-04-2013 ممنون از دوستان عزیز.درسته فکر کنم بهتره ابتدا general کار کنم چون اسکیل هارو خودم بلدم و تاپیک اقای دکتر هم خیلی مفیده. RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - el mira - 14-07-2013 سلام خسته نباشید من دانشجو کارشناسی مکانیک هستم،مهر امسال هم دانشجو ارشد میشم. میخوام بعد از تموم شدن ارشد،بدون وقفه دکترا رو تو یه دانشگاه با rank خوب و ترجیحا آمریکا ادامه بدم. معدلم 14است که خب پایینه، مقاله هم ندارم. الان برا تافل می خونم. با توجه به زمان پذیرش دانشگاه ها باید مهر سال بعد برا دکترا اقدام کنم. با این شرایط و انتظار بالایی که دارم، میتونم طی یک سال مدرک GRE با نمره ی بالا بگیرم؟ میشه سال اول ارشد، مقاله ای در سطح بالا داد که به عنوان یک رزومه محسوب بشه؟ اصلا تو این فرصت کم دوساله ی ارشد امکانش هست همچین اقدامی کنم یا کلا دارم فضایی فکر میکنم!!؟ اگه راه دیگه ای برا داشتن رزومه ی خوب می دونید لطفا بگید چیکار کنم؟ اگه لطف کنید یه راهنمایی جامع و کامل در این زمینه کنید ممنون می شم. RE: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 15-07-2013 (14-07-2013, 02:07 PM)'el mira' نوشته: سلام خسته نباشید سلام دوست عزیز، در مورد اینکه شما بتونید به این برنامه ای که گفتین عمل کنید یا نه، خب جوابش سخت هست، چون اول از همه بستگی به همت و وقت شما داره. به نظر من بهتره در دوران ارشد بیشتر از همه به دو چیز فکر کنید: 1- معدل بالا 2- مقاله های خوب.
دادن مقاله در سال اول ممکن هست، ولی خیلی سخته پیش بینی اینکه شما بتونید یا نه. خیلی ها بودند که تونستند. بستگی به خودتون، استادتون، و زمینه کاری تون داره. اما در حالت کلی اغلب مقاله ها رو دانشجوها بعد از اینکه کار روی پایان نامه رو شروع می کنند می دند. به نظر من اگر از وقتتون نهایت استفاده رو بکنید امکان اینکه بتونید تا مهر سال دیگه مقاله داده باشید، نمره GRE تون خوب شده باشه، و معدل تون بالا باشه وجود داره. ولی مسلماً باید خیلی تلاش کنید. استاد راهنما و نوع پروژه تون هم تعیین کننده است. همونطور که گفتم الویت شما باید معدل و مقاله باشه. اگر خوندن زبان به اینها لطمه بزنه، شاید بهتر باشه با وقت بیشتر و فراغ بال بیشتر برای زبان وقت بذارید. امیدوارم جامع و کامل بوده باشه. ![]() |