آکادمیا کافه
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C)
+--- موضوع: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها (/Thread-%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - Torkan - 02-04-2014

(02-04-2014, 10:24 PM)'spring64' نوشته:
خیلی ممنونم.خوب الان شما دارین بیشتر از تصور ذهنی من روی اهمیت GRE بالای به فرض 320 تاکید میکنین در قیاس با دو مقاله سابمیت شده.البته فعلا 3 تا مقاله دارم که فقط یکیشون isiخواهد بود (فعلا سابمیته) ولی به هر حال...
پس نتیجه میگیریم تنها در صورت حفظ شرایط برای کسب این نمره ی gre به اون دو مقاله بپردازم، گرچه اثرشون کمه.
خیلی ممنون.

خواهش میکنم.
بله اگر هدفتون ایالات متحده هستش حتما روی gre وقت زیاد بذارید. در هر حال 3 تا مقاله هم دارید و شاید تا اون زمان همشون accept شد. کلا مقاله اونم به صورت submit شده رو آوردن توی رزومه یه جور قوت قلب دادن به خود هستش به نظر من!
بیشتر هنگام استاد پیدا کردن هستش که این ها به کار آدم میاد تا اینکه کمیته پذیرش رو جلب نظر بکنه.
بااحترام

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - Behnoush - 02-04-2014

این مدتی که من اینجا بودم بعضی وقتا استادم که میخواد دانشجو بگیره رزومه هاشون رو نشونم میده یا میخواد که منم با متقاضی هاش مصاحبه کنم ، از طرفی هم چون تنها ایرانیه دانشکده هستم بعضی وقتا بقیه استادهای دانشکده هم اگه متقاضی ایرانی داشته باشن ازم میخوان نظر بدم و در نهایت چیزی که من از لابلای حرفاشون در کل فهمیدم اینه که چندان انتظار مقاله ندارن از متقاضی ، نمره جی آرای خیلی خیلی خیلی براشون مهمه، بعد هم تافل ،حالا این وسط اگه دانشجو مقاله هم داشت که بهتر ولی اولویت نیست. به جز جی آر ای ، نمرات ، سابقه ریسرچ هم براشون مهمه، و یه فاکتور دیگه که دیدم خیلی میتونه وسوسه شون کنه و ما شاید زیاد بهش توجه نکنیم علاقه و اشتیاق متقاضی به ریسرچشون هست، من واقعا دیدم بعضی وقت ها استادا در برابر علاقه یه متقاضی سست میشه، البته خیلی راحت هم متوجه میشن کی داره تظاهر به علاقه میکنه کی واقعا علاقه و اشتیاق داره 

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - spring64 - 02-04-2014

(02-04-2014, 11:43 PM)'Behnoush' نوشته: این مدتی که من اینجا بودم بعضی وقتا استادم که میخواد دانشجو بگیره رزومه هاشون رو نشونم میده یا میخواد که منم با متقاضی هاش مصاحبه کنم ، از طرفی هم چون تنها ایرانیه دانشکده هستم بعضی وقتا بقیه استادهای دانشکده هم اگه متقاضی ایرانی داشته باشن ازم میخوان نظر بدم و در نهایت چیزی که من از لابلای حرفاشون در کل فهمیدم اینه که چندان انتظار مقاله ندارن از متقاضی ، نمره جی آرای خیلی خیلی خیلی براشون مهمه، بعد هم تافل ،حالا این وسط اگه دانشجو مقاله هم داشت که بهتر ولی اولویت نیست. به جز جی آر ای ، نمرات ، سابقه ریسرچ هم براشون مهمه، و یه فاکتور دیگه که دیدم خیلی میتونه وسوسه شون کنه و ما شاید زیاد بهش توجه نکنیم علاقه و اشتیاق متقاضی به ریسرچشون هست، من واقعا دیدم بعضی وقت ها استادا در برابر علاقه یه متقاضی سست میشه، البته خیلی راحت هم متوجه میشن کی داره تظاهر به علاقه میکنه کی واقعا علاقه و اشتیاق داره 

ممنونم بهنوش جان از اطلاعات خوبتون.میشه بفرمایین اساتید در وهله ی اول کیفیت مقاله براشون مهم هست و ریسرچی که انجام شده یا isi بودن مقاله و اینکه کجا چاپ شده؟ و یه نکته ی دیگه که جنبه ی راهنمایی خواستن هم داره این که برام جالبه که اظهار علاقه برای اون ها اینقدر مهمه چون تصور خود من شاید با توجه به جوی که درش قرار دارم این هست که سند داشتن علاقه داشتن مقاله ای هست که بشه ارایه بدی و نه صحبت راجع به علایق. تا همین الان هم همچنان فکر میکردم که صحبت راجع به علاقه برای اون ها ملاک حساب نمیشه.
ممنون Smile

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - roshanak25 - 03-04-2014

سلام دوستان. امیدوارم که حالتون خوب باشه Smile
در مورد موضوعی میخواستم باهاتون مشورت کنم. استاد راهنمام یه مقاله فارسی که مال خودشه رو داده بهم که انگلیسیش کنم و گفته اسم خودتم بنویس.
به نظرتون من اسمم رو بنویسم؟منظور این خلاف اخلاق تحقیقی نیست؟
آخه همیشه میگن هرکسی که در مقاله مشارکتی داشته باشه، باید اسمش بیاد. حالا با این اوصاف که یه مقاله فارسی آماده دادن به من و من فقط به انگلیسی مینویسمش، درسته که اسم منم بعنوان نویسنده بیاد؟

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - yousi - 03-04-2014

(03-04-2014, 12:57 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. امیدوارم که حالتون خوب باشه Smile
در مورد موضوعی میخواستم باهاتون مشورت کنم. استاد راهنمام یه مقاله فارسی که مال خودشه رو داده بهم که انگلیسیش کنم و گفته اسم خودتم بنویس.
آخه همیشه میگن هرکسی که در مقاله مشارکتی داشته باشه، باید اسمش بیاد. حالا با این اوصاف که یه مقاله فارسی آماده دادن به من و من فقط به انگلیسی مینویسمش، درسته که اسم منم بعنوان نویسنده بیاد؟

سلام روشنک جان
بله که اخلاقیه! 
 مگه برگردوندن متن به انگلیسی کار سادیه؟ شما هم مث استادت وخ گذاشتی پس هیچ مشکل به نظر من نداره حالا استاد شما بیشتر زحمت کشیده و اسمش اول میاد شما هم اسمت نفر بعدی میاد.

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - roshanak25 - 03-04-2014

(03-04-2014, 03:32 PM)'yousi' نوشته:
سلام روشنک جان
بله که اخلاقیه! 
 مگه برگردوندن متن به انگلیسی کار سادیه؟ شما هم مث استادت وخ گذاشتی پس هیچ مشکل به نظر من نداره حالا استاد شما بیشتر زحمت کشیده و اسمش اول میاد شما هم اسمت نفر بعدی میاد.
ممنونم ازتون yousi جان
اونوقت مثلا اگه در مصاحبه ای ازم راجع به اون مقاله سوال پرسیده شد، من بگم فقط به انگلیسی برگردوندم یا نه؟
اینم بگم که موضوع اون مقاله، با حیطه کاری من متفاوته.

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - yousi - 03-04-2014

(03-04-2014, 06:06 PM)'roshanak25' نوشته:
ممنونم ازتون yousi جان
اونوقت مثلا اگه در مصاحبه ای ازم راجع به اون مقاله سوال پرسیده شد، من بگم فقط به انگلیسی برگردوندم یا نه؟
اینم بگم که موضوع اون مقاله، با حیطه کاری من متفاوته.

خواهش میکنم.
ببین 2 حالت داره اگر در اون موضوع احاطه داری خوب بگو با استادت همکاری داشتی نه اینکه فقط مترجم بودی. ببین این به نظرم دروغ نیست. چرا؟ چون هرکسی برای مقاله یک کاری انجام میده به قول معروف هم هرکی پول بیشتری بده آش بیشتری میخوره. تو همین الان که نفر دومی خودش بعنی نسبت به استادت کار کمتری رو انجام دادی. و این از لحاظ اخلاقیم درسته. اگر این ترجمه کار بیخود و الکی ای بود خود استادت به تو نمیگقت. خودش انجام میداد. پس چون توش سهیم بودی لازم نیس بگی صرفا ترجمه کردی و اگرم سوال پرسیدن خب جواب میدی.
ولی اگر به مطلب احاطه نداری چون امکان داره سوال پیچت کنن اگر ازت پرسیدن بعد بهشون توضیح بده که جریان چی بوده و فقط ترجمه کردی

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - Torkan - 03-04-2014

(03-04-2014, 12:57 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. امیدوارم که حالتون خوب باشه Smile

درود بر شما دوست عزیز
ممنون از اینکه نظر من رو خواستید.
ببینید نظرات در این مورد متفاوته!
بعضی ها با این موضوع مخالفن و میگن خیر اسم رو نباید نوشت. ولی موضوع اینه که اسم رو نباید نوشت پس باید واسه این برگرداندن به انگلیسی مثلا حق الزحمه گرفت یا فقط تجربه اندوزی هستش؟!
تعریف غیر اخلاقی بودن و تقلب در مقاله یا همون plagiarism اینه که شما از جملات مقاله های دیگر استفاده کنید بدون دادن منبع یا خیلی زیاد paraphrase کنید یا از طریق دادن پول نام خود رو بنویسید و یا تجارت مقاله بکنید و یا از نوشتن مقاله در جهت مالی استفاده کنید بدون در نظر گرفتن مسایل اکادمیکی و ... و....
پس غیر اخلاقی نیست کار شما ولی تا حد امکان بهتره کار گروهی همزمان افراد با هم انجام بدن و به نتایج برسن از طریق داده ها.یعنی سعی کنید حداقل بدونید مقاله راجع به چی هست و از کجا نشات گرفته...
ولی مساله دوم اینه که ایا این مقالات میتونه واسه شما کمک کنه حالا تو اپلای یا ...؟اگه بله تا چه حد؟
شاید بشه گفت در خارج از کشور این مساله جا افتاده نباشه یعنی اصلا مفهومی نداشته باشه ولی اینجا شما در مقاله ای که مرتبط با زمینه تحصیلی شماست همکاری داشتید و به قول yousi عزیز مگر برگردوندن درست به انگلیسی کار راحتیه که استاد هم این کار رو از شما خواسته و اسمتون هم تازه نیاد؟!
بااحترام

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - nt_sunshine - 03-04-2014

سلام
شما هر مقاله ای داری و اسمت تو هر مقاله ای که هست باید تمام سیر تا پیاز اون مقاله را بدونی. وگرنه حق نداری اسمت را توش بذاری. اگر هم مصاحبه کنی و بگی فقط ترجمه کردم واست بد میشه. ارزش مقاله های دیگه ات هم می ره زیر سوال.
ببینید مقاله ای اگر به فارسی تهیه بشه، یا نویسندگانش باید به انگلیسی بر گردوننش، یا باید به فارسی چاپش کنن و اگر مقاله ای به فارسی چاپ شد نباید به زبان دیگه ای هم چاپ بشه. مگر اینکه به عنوان review چاپ بشه و به مقاله مرجع رفرنس داده بشه. حالا کی به کیه. شما که استادت این قدر خواسته تو را که مقاله شو داره باهات شریک می شه، شما هم اسمت را توش بذار و مطالبش را یاد بگیر. خودت را هم آماده کن که بگی این تیکه اش مثلا کار من بوده. یا مثلا من هم تو برنامه نویسی کمک کردم. یا حتی literature review کردم.
ولی مطلب اون مقاله را باید یاد بگیری. وگرنه باید اسمت بره تو بخش acknowledgement. به خاطر کمک نوشتاری. نه اینکه نویسنده بشی. 

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - nt_sunshine - 04-04-2014

(03-04-2014, 10:49 PM)'Charming' نوشته:
درود بر شما دوست عزیز
ممنون از اینکه نظر من رو خواستید.
ببینید نظرات در این مورد متفاوته!
بعضی ها با این موضوع مخالفن و میگن خیر اسم رو نباید نوشت. ولی موضوع اینه که اسم رو نباید نوشت پس باید واسه این برگرداندن به انگلیسی مثلا حق الزحمه گرفت یا فقط تجربه اندوزی هستش؟!
تعریف غیر اخلاقی بودن و تقلب در مقاله یا همون plagiarism اینه که شما از جملات مقاله های دیگر استفاده کنید بدون دادن منبع یا خیلی زیاد paraphrase کنید یا از طریق دادن پول نام خود رو بنویسید و یا تجارت مقاله بکنید و یا از نوشتن مقاله در جهت مالی استفاده کنید بدون در نظر گرفتن مسایل اکادمیکی و ... و....
پس غیر اخلاقی نیست کار شما ولی تا حد امکان بهتره کار گروهی همزمان افراد با هم انجام بدن و به نتایج برسن از طریق داده ها.یعنی سعی کنید حداقل بدونید مقاله راجع به چی هست و از کجا نشات گرفته...
ولی مساله دوم اینه که ایا این مقالات میتونه واسه شما کمک کنه حالا تو اپلای یا ...؟اگه بله تا چه حد؟
شاید بشه گفت در خارج از کشور این مساله جا افتاده نباشه یعنی اصلا مفهومی نداشته باشه ولی اینجا شما در مقاله ای که مرتبط با زمینه تحصیلی شماست همکاری داشتید و به قول yousi عزیز مگر برگردوندن درست به انگلیسی کار راحتیه که استاد هم این کار رو از شما خواسته و اسمتون هم تازه نیاد؟!
بااحترام

برای تکمیل صحبت ایشون عرض به خدمت شما کنم که اینجا یک موضوع بحثی هستش به عنوان research misconduct
اگر این لغت را شما سرچ بکنید متوجه می شید که Plagiarism فقط بخشی از این مبحث هستش که خودش خیلی بحث مفصلیه.
تعریفش در یک جمله اینه:
Plagiarism is the appropriation of another person's ideas, processes, results, or words without giving appropriate credit.
این یک جمله است. خیلی ولی مصادیق مفصلی داره. مثلا اگر شما از جملات یک مقاله دیگه استفاده کنید، حتی اگر رفرنس هم بدید این میشه plagiarism. باید خیلی paraphrasing انجام بدید تازه رفرنس هم بدید. می دونید چی کار می کنن؟ خیلی سریع 5 تا لغت پشت سر هم از مقاله تون را بر می دارند تو google سرچ می کنن. اگر اون 5 تا لغت جای دیگه پیدا بشه یعنی شما دزدی ادبی کردید. چون معتقد هستند هیج دو نفری اگر بخوان یک موضوع را توضیح بدن 5 کلمه یکسان را پشت سر هم نمیارن. 
حالا این appropriate credit هم خیلی معنی داره. مثلا اگر کسی ساپورت مالی کنه یک کار تحقیقاتی را حتی اگر نویسندگان مقاله راضی باشن این شخص credit لازم را نداره که اسمش بره جزو نویسنده ها قرار بگیره. همین طور کسی که مثلا کار گرافیکی برای مقاله کنه. ویرایش کنه. تایپ کنه. یا مثل مورد این دوستمون، ترجمه کنه. این افراد هیچ کدوم credit لازم برای اینکه به نام نویسنده تو مقاله باشن را ندارن و اگر اسمشون بیاد از مصادیق plagiarism هستش.
حالا ایشالا اومدید آمریکا اول کاری که می کنن می فرستنتون یک کلاس زوری برای همین research misconduct همه چیزو حسابی حالی تون می کنن. این اواخر قانون شده تا این درس را پاس نکنین نمی شه RA شین مگر اینکه زمانی که RA هستید این درس را هم گرفته باشید.