آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 17-11-2011

(17-11-2011, 10:33 AM)hamfar1361 نوشته: سلام

می خواستم بپرسم با شرایط زیر چقدر شانس برای گرفتن پذیرش و فاند از آمریکا دارم؟

ارشد مکانیک

لیسانس علم و صنعت معدل 14.5

ارشد خواجه نصیر 17.56

gre:q800, v320, aw2

PBT 580

مقاله: 1 ISI سابمیت

البته می خوام یک iBT در Dec بدهم.

شانسم را برای MS مجدد چقدر ارزیابی میکنید؟
سلام. با این شرایط شما شانس پذیرش که قطعاً دارید. اما به دلیل نمره نه چندان خوب GRE و نداشتن مقاله (سابمیت مقاله با اینکه از هیچی بهتره، اما مثل مقاله اکسپت شده نیست) در حال حاضر شانس فاندتون بالا نیست. البته با دادن یکی دو تا مقاله دیگه و افزایش نمرات تافل و GRE فکر می کنم شانس خیلی خوبی برای فاند خواهید داشت.

در مورد شانس پذیرش با مدرک فوق برای مقطع فوق لیسانس پیشنهاد می کنم این تاپیک رو مطالعه کنید. به تفصیل در این مورد بحث شده. به طور خلاصه بگم اگر در گرایش دیگه ای غیر از گرایش خودتون باشه شانس برای پذیرش خواهید داشت. در مورد فاند هم به صورت کلی فاند گرفتن برای فوق سخت تر هست و فاند معمولاً کمتر به فوق داده می شه.
موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - alireza_in_cafe - 23-11-2011

سلام.
دوستان میشه شانس من رو برای فوق لیسانس تخمین بزنید برای دانشگاههای بین 100 تا 200 آمریکا
1- لیسانس نرم افزار- شهید بهشتی تهران - معدل 15.19
2- مقاله بین المللی: 2 تا
2.5- سابقه کار 3 سال و همچنین 1 سال بر روی یک پروژه تحقیقاتی-صنعتی کار می کردم
3- آیلتس: 8
4- Quat: 770 - Verbal: 310- Analitical: 3.5
5- از فراغت از تحصیلم 3 سال میگذره. لیسانسم 6 سال طول کشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Tornado - 23-11-2011

سلام بابک جان Smile
من هم می خوام یک مشورتی در زمینه شانس برای دانشگاه های آمریکا در مقطع دکتری داشته باشم.

معدل لیسانس: 15.32
دانشگاه: آزاد واحد تهران جنوب
سال فارغ التحصیلی: 2002
رشته: مهندسی نرم افزار

5 سال سابقه کار آی تی (بیشتر انالیست و طراح سیستم)

معدل فوق لیسانس:A (رنج نمرات دانشگاه A-B-C-D-E) و F:Fail
دانشگاه استکهلم
سه تا درس رو هم TA بودم. (2 تا توصیه نامه خیلی خوب می تونم از استاد این دروس بگیرم)
رشته: علوم کامپیوتر و سیستم ها

مقاله ندارم و الان دارم روی نوشتن مقاله برای 2 تا کنفرانس کار می کنم (از روی تزم)

31 سال سن Wink

1. ممنون می شم نظرت رو درباره احتمال و شانس پذیرش از دانشگاه های خوب امریکا بهم بگی (ترجیحا بین چه رنکی می تونم اپلای کنم)
2. آیا با توجه به اینکه دوره فوق به زبان انگلیسی بوده جی ار ای و تافل نیاز هست؟

(برای امسال عجله ندارم؛ ممنون می شم بدونم شانسم بدون داشتن مقاله و اگر مقاله ها چاپ بشه چقدر خواهد بود + اگه جی ار ای و تافل بگیرم. بیشتر می خوام برنامه ریزی برای سال بعد انجام بدهم)
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 23-11-2011

tornado عزیز
به نظر من شما شانس خوبی داری، ولی بدون نمره GRE خیلی راحت نمی‌شه نظر داد. نمره GRE برای شما ضروری خواهد بود. نمره تافل شاید لازم نباشه، ولی حقیقتش دانشگاه‌ها در این مورد سیاست یکسانی ندارند و ممکنه بعضی از دانشگاه‌ها علیرغم این که فوق رو به انگلیسی گذروندید بخوان که باز تاقل رو امتحان بدی. به همین خاطر این رو در نظر داشته باش که شاید در نهایت برای این که بتونی دانشگاه‌های مورد نظر اقدام کنی، مجبور بشی تافل رو بدی.
اگر فرض رو بر این بذاریم که نمره GRE شما بالای ۱۲۰۰ بشه، فکر می‌کنم برای دانشگاه‌های بین ۲۰ تا ۱۰۰ کاملا شانس داشته باشی. اگر مقاله هم بدی قطعا شانست رو بالاتر می‌بری و احتمال این که در این رنج از دانشگاه‌های بهتری پذیرش بگیری بالاتر خواهد رفت. اگر مقاله‌ای در کنفرانس‌ها یا ژورنال‌های تاپ بتونی چاپ کنی، اون وقت می‌شه به گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های زیر ۲۰ هم امیدوار بود.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 23-11-2011

(23-11-2011, 03:29 AM)alireza_in_cafe نوشته: سلام.
دوستان میشه شانس من رو برای فوق لیسانس تخمین بزنید برای دانشگاههای بین 100 تا 200 آمریکا
1- لیسانس نرم افزار- شهید بهشتی تهران - معدل 15.19
2- مقاله بین المللی: 2 تا
2.5- سابقه کار 3 سال و همچنین 1 سال بر روی یک پروژه تحقیقاتی-صنعتی کار می کردم
3- آیلتس: 8
4- Quat: 770 - Verbal: 310- Analitical: 3.5
5- از فراغت از تحصیلم 3 سال میگذره. لیسانسم 6 سال طول کشید.
شما وضعیت معدلتون معمولی است. نمره آیلتس و مقالاتتون نکات مثبت رزومه شما برای یک متقاضی فوق لیسانس هست. GRE هم به نظرم کمی پایین هست.

به نظر من شانس شما برای پذیرش تو این رنک هایی که گفتید خوبه. حتی فکر می کنم برای رنک های بین 50 تا 100 هم شانس بدی ندارید. در مورد فاند فکر نمی کنم شانس زیادی داشته باشید، ولی بی شانس هم نیستید. اگر نمره خیلی خوبی تو GRE بیارید می تونید برای فاند هم امیدوار باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - alireza_in_cafe - 23-11-2011

خیلی ممنون.
1- معدل رو درست می فرمایید اما بین ورودی های همسال خودم معدل خوبیه. همچنین از میانگین معدل هم ورودی ها 2 نمره بالا تره. اصولا مشکل ما این بود که استادا خیلی بد نمره می دادند. هر درسی ماکزیمم نمره 15-16 بود (برعکس شریف یا تهران). راهی هست که به کمیته تصمیم گیری این مورد رو بفهمونیم؟
2- بنظرتون دوباره GRE بدم؟ چون کلا 2 هفته خوندم واسش.
(23-11-2011, 10:54 AM)Pejman نوشته: شما وضعیت معدلتون معمولی است. نمره آیلتس و مقالاتتون نکات مثبت رزومه شما برای یک متقاضی فوق لیسانس هست. GRE هم به نظرم کمی پایین هست.

به نظر من شانس شما برای پذیرش تو این رنک هایی که گفتید خوبه. حتی فکر می کنم برای رنک های بین 50 تا 100 هم شانس بدی ندارید. در مورد فاند فکر نمی کنم شانس زیادی داشته باشید، ولی بی شانس هم نیستید. اگر نمره خیلی خوبی تو GRE بیارید می تونید برای فاند هم امیدوار باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 23-11-2011

(23-11-2011, 01:15 PM)alireza_in_cafe نوشته: خیلی ممنون.
1- معدل رو درست می فرمایید اما بین ورودی های همسال خودم معدل خوبیه. همچنین از میانگین معدل هم ورودی ها 2 نمره بالا تره. اصولا مشکل ما این بود که استادا خیلی بد نمره می دادند. هر درسی ماکزیمم نمره 15-16 بود (برعکس شریف یا تهران). راهی هست که به کمیته تصمیم گیری این مورد رو بفهمونیم؟
2- بنظرتون دوباره GRE بدم؟ چون کلا 2 هفته خوندم واسش.
1- می دونم چی می گید، من هم این مشکل رو داشتم سر معدل. ولی راستش بدون اینکه مدرکی باشه که شما ثابت کنید این رو، خیلی نمی شه کاریش کرد. مثلاً اگه تو کارنامه تون رتبه شما و میانگین معدل کل دانشجوهای هم دوره رو زده باشه می تونید بهش اشاره کنید تو رزومه یا SOP. یا مثلاً اگر رتبه اول یا دوم آوردید گواهی رتبه از دانشگاه بگیرید و بفرستید. البته تو توصیه نامه هم استاداتون می تونن به نمرات خوب شما نسبت به بقیه اشاره کنند.

2- ببینید همین الان هم بدون شانس نیستید برای فاند گرفتن. اگر استادی بتونید پیدا کنید که از رزومه شما خوشش بیاد ممکنه بتونه ساپورتتون کنه. اما اگر بخواهید اما و اگر توش نباشه و شانستون بره بالا، من توصیه می کنم رو GRE خیلی سرمایه گذاری کنید. اینطوری یک سال ممکنه عقب بیفتید. از نظر زمانی باید ببینید ارزش داره یا نه.
شما شانستون با نمره GRE مثلاً بالای 1250 خیلی بالاتر می ره. البته Q هم بتونید نمره کامل بگیرید خیلی خوب می شه. با توجه به نمره آیلتستون و تغییر شیوه آزمون GRE که بیشتر حول کاربرد لغات در متن و ریدینگ هست، فکر می کنم دور از دسترس هم نباشه.

موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Maha - 01-12-2011

(01-12-2011, 06:14 PM)m0h3n نوشته: بسته به دانشگاه برای برخی فاندها (محدود) می تونید درخواست بدید ولی نظر من رو بخواید بدترین حالت رو در نظر بگیرید و برنامه ریزیتون اینطور باشه که فاندی نیست !
ولی بهرحال (بازهم بسته به دانشگاه و کشور محل تحصیل) موقعیت های کاری هست که می تونید ازشون استفاده کنید.

در خصوص پذیرش فوق از دانشگاههای امریکا، معدلتون خوب هست. روی نمره آزمون زبان و GRE باید کار کنید. امکان گرفتن فاند هست (بنظر من بیشتر از اروپا) بشرط اینکه شرایط خوبی رو فراهم کنید و اینکه برای اپلای کردن وقت بگذارید و جستجو کنید !

موفق باشید

سلام و بازم ممنون از راهنمایی خوبتون

ادامه بحث رو اوردم اینجا تا با موضوع تایپک یکسان باشه

دقیقا به همان موضوعی اشاره کردید که من سوال داشتم اما میشه بگید در چه رنکی این جستجو را باید انجام بدم ؟ (حدودا)

ایا در این بین تماس با اساتید هم میتونه مفید باشه ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - magicperspolis - 02-12-2011

سلام دوستان
میخواستم ببینم با این نمرات چه شانسی و واسه کجا شانس دارم؟
لیسانس علم و صنعت ، رشته عمران
معدل 15.77 (سال آخر 17.02)
3تا مقاله کنفرانس بین المللی
آیلتس 7.5 امتحان 14 آبان
GRE رو 30 مهر دادم Q=162(780) V=154(520) AW=3.5
2ترم TA بودم

این دانشگاه ها رو واسه GRE معرفی کردم
Austin
A&M
Maryland
VirginiaTech
McGill
Waterloo
Mcmaster
این دانشگاه های زیر رو هم شاید اپلای کنم
Calgary
Queens
آرش (یکی از مدیرای اینجا) این دانشگا ها رو به من معرفی کرد
Arizona State
Ohio State
USC
Kentucky

به نظر شما من از کدوم یک از این ها شانس فاند دارم و از کدوم شانس بدون فاند؟

به جز این ها چه دانشگاهی رو به من پیشنهاد میکنید؟

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Karim - 02-12-2011

درود،
با توجه به اینکه کارشناسی هستید من جای شما بود اروپا را هم به گزینه هایم اضافه می کردم.

موفق باشی
(02-12-2011, 11:52 AM)magicperspolis نوشته: سلام دوستان
میخواستم ببینم با این نمرات چه شانسی و واسه کجا شانس دارم؟
لیسانس علم و صنعت ، رشته عمران
معدل 15.77 (سال آخر 17.02)
3تا مقاله کنفرانس بین المللی
آیلتس 7.5 امتحان 14 آبان
GRE رو 30 مهر دادم Q=162(780) V=154(520) AW=3.5
2ترم TA بودم

این دانشگاه ها رو واسه GRE معرفی کردم
Austin
A&M
Maryland
VirginiaTech
McGill
Waterloo
Mcmaster
این دانشگاه های زیر رو هم شاید اپلای کنم
Calgary
Queens
آرش (یکی از مدیرای اینجا) این دانشگا ها رو به من معرفی کرد
Arizona State
Ohio State
USC
Kentucky

به نظر شما من از کدوم یک از این ها شانس فاند دارم و از کدوم شانس بدون فاند؟

به جز این ها چه دانشگاهی رو به من پیشنهاد میکنید؟

ممنون