آکادمیا کافه
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-clearance-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Torkan - 24-04-2016

(24-04-2016, 09:30 PM)ali agha نوشته: درود بر شما
برای ویزای توریستی اقدام کردم و نمیدونم که اگه ایمیل بزنم چون مصاحبه فارسی بود به زبان فارسی بنویسم یا انگلیسی و چه متن و مطلبی؟
و راهنمائی های دیگه اگه نیاز هست ممنون میشم لطف بفرمائید.
دوست عزیز راهنمایی که میتونم بکنم اینه که ظاهرا شما از میزان کلیرنس ویزاهای توریستی خبر ندارید که حتی ممکنه تا 1 سال هم طول بکشه. علتش هم نه مسایل امنیتی بلکه قرار گرفتن در رده های آخر از نظر اهمیت این نوع ویزا میباشد در مقابل ویزاهای کاری تحصیلی علمی عاجل ....
بنابراین صبر بهترین توصیه من هست بدون نگرانی.
با این حال شما برید سایت سفارت آمریکا در دبی و قسمت contact us اونجا ایمیل ها و شماره تلفن هست. ایمیل به زبان انگلیسی بزنید من فلانی هستم با شماره کیس فلان در تاریخ فلان اومدم مصاحبه و منتظر نتیجه هستم. آیا میشه از وضعیتم مطلع بشم.؟ اونها به احتمال قوی میگویند شما در کلیرنس پروسه هستید و منتظر باشید حتی تلفنی هم چیز خاصی نمیگن
مگر اینکه مثلا ویزا تون آماده باشه و یه جورایی خبر نداده باشن که خیلی بعیده ولی شدنی هست!

بااحترام،
ترکان

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - light20 - 04-05-2016

سلام دوستان.  من واقعا به راهنماییتون نیاز دارم. من بعد از ارشد تا الان که برای مقطع phd میخوام برم 3 سال گپ تحصیلی دارم. میخواهم تدریس در دانشگاه رو به عنوان فعالیتم در این 3 سال عنوان کنم. اما از خیلی ها شنیدم که  سفارت و برای ویزا رو تدریس در دانشگاه حساس هستند و بهتره که اصلا سابقه کار نزنی که کلیرنس طولانی نداشته باشی. از طرف دیگه باز شنیدم میگن سفارت رو گپ تحصیلی حساسند و میخواند بدونن تو چی کار کردی و الان شغلی داری یا نه؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه چیکار کنم؟

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - iman7 - 05-05-2016

(04-05-2016, 05:47 PM)light20 نوشته: سلام دوستان.  من واقعا به راهنماییتون نیاز دارم. من بعد از ارشد تا الان که برای مقطع phd میخوام برم 3 سال گپ تحصیلی دارم. میخواهم تدریس در دانشگاه رو به عنوان فعالیتم در این 3 سال عنوان کنم. اما از خیلی ها شنیدم که  سفارت و برای ویزا رو تدریس در دانشگاه حساس هستند و بهتره که اصلا سابقه کار نزنی که کلیرنس طولانی نداشته باشی. از طرف دیگه باز شنیدم میگن سفارت رو گپ تحصیلی حساسند و میخواند بدونن تو چی کار کردی و الان شغلی داری یا نه؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه چیکار کنم؟

اگه 3 سال گپ داشته باشی و بیکار هم باشی به عنوان اینکه به ایران سوشیال تای نداری ریجکت میشی. اگه سابقه مار بهتری از تدریس داری بزن وگرنه همون تدریس.
به هر حال بیکار بودن یعنی ریجکت با بند 214b.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - partov - 17-06-2016

سلام دوستان خواهشن هر کی تجربه داره جواب بده

آیا کسری خدمت داشتن برای افیسر سوال برانگیز است؟یعنی ممکنه بگه چرا کم خدمت کردی؟من شنیدم افرادی رو سوال پرسیدن حالا صحتش رو نمیدونم

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - iman7 - 17-06-2016

(17-06-2016, 01:48 AM)partov نوشته: سلام دوستان خواهشن هر کی تجربه داره جواب بده

آیا کسری خدمت داشتن برای افیسر سوال برانگیز است؟یعنی ممکنه بگه چرا کم خدمت کردی؟من شنیدم افرادی رو سوال پرسیدن حالا صحتش رو نمیدونم

البته ممکنه بپرسن. روش های مختلف کسری رو هم می شناسن. مثلا کسری جبهه پدر - کسری بنیاد نخبگان و ...

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - behroozkhalili - 26-09-2016

با سلام ، من سربازیم را در به مدت 6 ماه در ارتش گذراندم ، 9 ماه برای انجام یک پروژه کسری گرفته ام که مربوط به رشته معماری بوده و نظامی نبوده به هیچ عنوان و 6 ماه هم از کسری بسیج فعال استفاده کردم ، حالا می خواستم ببینم اگر هنگام اخذ ویزا اگر بگویم کلا یک پروژه انجام داده ام به مدت 15 ماه کسری گرفته ام برایم مشکلی به وجود می آید یا نه و اصلا اسمی از بسیج نیاورم ، و اینکه پروژه ام هم البته از سپاه گرفته بودم ...

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Simon2007 - 03-01-2017

(26-09-2016, 10:35 PM)behroozkhalili نوشته: با سلام ، من سربازیم را در به مدت 6 ماه در ارتش گذراندم ، 9 ماه برای انجام یک پروژه کسری گرفته ام که مربوط به رشته معماری بوده و نظامی نبوده به هیچ عنوان و 6 ماه هم از کسری بسیج فعال استفاده کردم ، حالا می خواستم ببینم اگر هنگام اخذ ویزا اگر بگویم کلا یک پروژه انجام داده ام به مدت 15 ماه کسری گرفته ام برایم مشکلی به وجود می آید یا نه و اصلا اسمی از بسیج نیاورم ، و اینکه پروژه ام هم البته از سپاه گرفته بودم ...

سلام 

اینکه شما به آفیسر چی بگید مشکل ایجاد میکنه یا نه رو قطعا کسی نمیدونه چون درصدی از کار شما وابسته به شانسه. اما تا جاییکه اطلاع داریم انقدر اطلاعاتشون از سیستم سربازی ما دقیق نیست که با تلفیقی که شما در ذهنتونه بتونن به راحتی متوجه بشن. با این وجود تصمیم اینکه این کار رو بکنید یا نه با شماست و قطعا تبعاتش که میتونه یکیش این باشه که آفیسز بفهمه و برای همیشه مشمول بند عدم صداقت بشید گریبانگیر خودتونه. پس به هر میزان که ریسک پذیرید میتونید پیش برید. هم اسم س پ ا ه و هم ب س ی ج با درصد بالایی میتونن مشکل آفرین بشن.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Simon2007 - 03-01-2017

(17-06-2016, 01:48 AM)partov نوشته: سلام دوستان خواهشن هر کی تجربه داره جواب بده

سلام 

اگر رزومه اتون مواردی اینچنینی رو در بر داره خودتون رو حتما برای سوالات آماده کنید. قطعا کسی که در هفته با  100 ها ایرانی طرفه خیلی از چیزها رو هم اگر ندونه در مواجه با کیس های متفاوت متوجه خواهد بود. کما اینکه آفیسرها معمولا با شرایط کشور شما و قوانین جاری آشنا هستند.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - nZt - 02-06-2018

(10-03-2015, 10:25 AM)rezapazoki1345 نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من 3 سال در قرارگاه خاتم الانبیا نیروی قراردادی بودم و بیمه من تامین اجتماعیه و نیروهای مسلح نیست و منع خروج از کشور ندارم به نظر شما بهشون بگم؟
دسترسی به بیمه ایران دارن سابقه منو چک کنند؟

سلام دوست عزیز

شما بلاخره با وجود کار در قرارگاه خاتم الاتبیا با مشکلی روبرو شدید یا خیر؟

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - ana1984 - 10-08-2018

سلام  همسر من برای سیتزن شیپ تقریبا ۲ ساله شده که اقدام کرده و هنوز کلیر نشده؟ممگنه دلیلش سفرهای مکررش به ایران باشه ؟ من ایران هستم ، شوهرم کلرادو هست