آکادمیا کافه
تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
+--- موضوع: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%AD%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A2%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - ForeverBlue - 23-06-2013

(12-06-2013, 06:17 PM)'Karim' نوشته: درود،
در مورد ملاک زیبایی که دوستان یحثش رو پیش کشیدند که یکی از ملاک های مهم بسیاری از آقایان هست این نکته رو اضاف کنم که: پشت این ملاک یک نیروی ج ن سی  قوی نهفته است. بعبارت دیگر اگر نیروی ج ن سی یک مرد را از او بگیریم به طور قطع علاقه اوبه زیبایی زن بطرز قابل توجه ای کاسته خواهد شدو هر چه سن مرد بالاتر برود و به طبع آن نیروی ج ن سی رو به افول بگذارد ملاک ظاهر کم کم رنگ می بازد.
بعنوان مثال، هیچ مرد سالمی (از نظر روانی واخلاقی)  اگر  یکی از محارمش(مادر، خواهر، دختر خواهر، عمه و..) زیبا و جذابش را ببیند لذت نمی برد. اما همین مرد اگر یک غیر محرم زیبا و جذاب را ببیند  احتمالا لذت خواهد برد! زیرا در حالت دوم نیروی ج ن سی نا خودآگاه باعث ایجاد نوعی لذت  می شود. اما در حالت اول و برخورد با محارم چون هیچگونه نیروی جن سی وجود ندارد مرد هیچ گونه لذتی نخواهد برد.
این موضوع بصورت ناخوداگاه اتفاق می افته و ربطی به مرد ایرانی و غیر ایرانی هم نداره. واسه همینه که می بینیم مسابقات والبیال ساحلی زنان در المپیک لندن بیشترین تماشاگر مرد رو داشت و صدای طرفداران حقوق زن رو دراورد که به زن داره نگاه ابزاری می شود. در صورتی که این جزو ذات طبیعی جنس مذکر است.
شاد باشید

کریم گرامی
نظر شما بسیار متین و قابل احترام
تصور من این است نظر شما شاید مورد سایر مشخصات فیزیکی جنس مخالف تا حدودی صادق باشد، اما در خصوص چهره لزوما اینطور نیست و ناشی از آن غریزه نیست. در مورد چهره بیشتر به سلیقه برمیگردد. ممکن است فردی از آدمهای چشم رنگی خوشش بیاید (به طور کلی) یا فرد دیگری از آدمهای مو مشکی. این که لزوما به معنی غریزه و انتخاب از روی آن نیست.

آن مرد هم میتواند از زیبایی محارمش لذت ببرد اما نه لذت ج ن س ی

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - ForeverBlue - 23-06-2013

(12-06-2013, 11:12 PM)'pimi810' نوشته: ببینید من اولا بحثم در مورد ازدواج در خاک آمریکاست چون حداقل خودم اگه قرار بود تو ایران ازدواج کنم تو اون مدت کزده بودم و الان دیگه همه چی تموم شده از نظر من. 
کلا ازدواج چیزی نیست جز compromisation در ازای Love. 
ببینید این که گفتم زندگی زیر و رو میشه واقعا زیر و رو میشه. شما فردا برین سر کار و درآمد بالا داشته باشین پاتون به جمعهایی باز میشه که خانومها هم خوشکلترن و هم به لحاظ اجتماعی و مالی لولشون بالاتر. عکس قضیه هم برای خانومها صادقه. اونجاست که مشکل ساز میشه قضیه. برای همینه من میگم یه پیشبینی از وضعیت چند سال آینده تون داشته باشین و بعد برین تو دانشگاه کسی رو پیدا کنید که بعد همون سالها تو موقعیت مناسب نسبت به شما قرار بگیره. 
به فرض مثال یه خانوم که قراره وکیل بشه شاید تو جوونی عاشق یه آقای نقاش بشه، اما مطمئنا بعد چند سال وقتی لول اجتماعی و مالی خودش رو میبینه تو جمع دوستا و همکاراش شاید مثل روز اول از انتخابش احساس رضایت نکنه. خیلی از طلاق ها ناشی از این شوک های وابسته به تغییر طبقه ست که تو جوامع پیشرفته خصوصا آمریکا به شدت خودش رو نشون میده.
در مورد بحث زبان که شهروز جان مطرح کردن، قطعا هیچ کس نمی تونه احساساتش رو همانند زبان مادریش به یه زبان دیگه ابراز کنه. در این هیچ شکی نیست. اما به نظر من این مشکل حادی نیست و اگر طرفتون بدونه که شما چون اون رو دوست دارین دارین زبان تون رو تقویت می کنید همین خودش تهدید رو به فرصت تبدیل می کنه! من یه دختر خارجی بگه می خوام زبونت رو یاد بگیرم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که خوب قطعا اون داره به خاطر من این کار رو می کنه و اون در چشم من عزیزتر میشه. Smile

......

(12-06-2013, 03:29 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام به دوستای عزیزم
میشه در مورد چالش زبان مادری و ازدواج با فردی خارجی هم بحث کنید؟ از چه نظر چالش بزرگیه؟ اینکه نمیتونید حرفه ای حرف بزنید؟مثل حرفای دل و ....؟

این موارد را نمیتوان با تقویت زبان برطرف کرد. 

فرض کنیم یک آقای مازندرانی با یک خانم اهل ایلام ازدواج کنند. چیزهای بسیاری هست که درکش برای هردوی آنها سخت است اگرچه زبان فارسی را خوب بلدند. اساسا تفاوت فرهنگی، چیزی است بسیار وسیع تر از صرفا زبان و رسانه ارتباطی که با آن ارتباط برقرار میکنیم.

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - girl2013 - 29-08-2013

مسئله ازدواج در مورد ما خانم ها خیلی سختره.من خودم چون ازدواج نکردم خانواده مخالف رفتن من هستن و مجبور شدم ایران دکتری بخونم اما به مجرد اینکه یه کسی هم مسیر خودم پیدا کنم انصراف میدم و میرم. اما این که فکر رفتن از سرم خارج نمیشه خیلی رو کارم اثر بدی گذاشته.نمیدونم چیکار کنم...Sad(

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - mahnaz103 - 29-08-2013

(29-08-2013, 10:19 PM)'girl2013' نوشته: مسئله ازدواج در مورد ما خانم ها خیلی سختره.من خودم چون ازدواج نکردم خانواده مخالف رفتن من هستن و مجبور شدم ایران دکتری بخونم اما به مجرد اینکه یه کسی هم مسیر خودم پیدا کنم انصراف میدم و میرم. اما این که فکر رفتن از سرم خارج نمیشه خیلی رو کارم اثر بدی گذاشته.نمیدونم چیکار کنم...Sad(

با سلام
شما حق دارید.درد های این چنینی رو فقط دخترا میتونن بیشتر درک کنند.دخترهایی که اغلب بخاطر زندگی در این کشور متسفانه در بعضی موارد که که مهمه محدود هستن.از جمله همین تحصیل Sad باعث بسی تاسف وناراحتیه. من خودم دخترم و خانواده ی خودمم سر مسئله ی رفتن تاحدودی مخالفن Sad  اما هر وقت میبینن که به دلیل عدم انگیزه برای درس و کار در ایران نا امیدم وناراحت حق رو به من میدن.و  میگن حالا فعلا تو به درس  و زبانت برس.تلاشتو براشون بکن.حالا شاید تا اون موقع که تو واقعا تونستی بری شرایط یکم راحت تر شد و ما هم یکم کوتاه اومدیم Big Grin
حالا منم نمیدونم واقعا رو چه حسابی تلاش کنم.اگه بزنه اشتباها مثلا فول فاند بشم امریکا آیا اون موقع خانواده از شدت خوشحالی میان موافقت میکنن یا نه Big Grin
اما خیلی ها میگن تو کارتو بکن و وقتی موفق شدی بری ناخودآگاه خانواده دیگه زیاد سخت نمیگیرن .از خداشون باشه دخترشون به موفقیت چشمگیر برسه Big Grin
امیدوارم مشکل همه حل بشه.مشکل ما دخترا اینطوری و مشکل سربازی پسرا Big Grin
کلا جوونای ایران بیچاره ها داستان دارن برا خودشون دیگه.چه میشه کردWink

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - mr.h.gm - 29-08-2013

[font]من فقط نظر خودم رو می گم.
به نظر من اگه کسی بخواد واقعا به بهترین شکل ممکن تحصیلات آکادمیکشو پشت سر بزاره باید فکر رابطه ( چه ازدواج چه BF GF) قبل از اتمام تحصیلاتشو از سرش بیرون کنه چیزیه که من تجربش کردم اولین مشکل که تایم هست که انقدر دردسر و وقت تلف کنی داره این ازدواج که خدا می دونه اما مسئله خیلی مهم حال و هوای آدمه که واقعا حس و حال آکادمیک رو از سرت میپرونه و هوایی می شی.

با توجه به تجربیات خودم اینو میگم و اصلا حرفم پشتوانه نداره.

اما هزینه فرصته دیگه هرچیزی خوبی ها و بدی های خودشو داره اما فکر کنم همه موافق باشن که قرار گرفتن در حال و هوای رابطه خواه نا خواه آدم رو از درس دور می کنه.

این فقط از لحاظ تمرکز بود.
مشکل مالی از اونور خراب می شه رو سر آدم ( برای پسرا ) مشکل سربازی و امکان عدم بازگشت به کشور از این ور.
برای خانوم ها مشکل حجیم شدن مسئولیت ها.

آدم باید خیلی قوی باشه تا هم بتونه از ایران باشه و در خارج از کشور تحصیلش با شرایط خوب تموم کنه هم ازدواج کنه.

من که نمی تونم.[/font]

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - salazar716 - 30-08-2013

برعکس حرف شما mr.h.gm عزیز مثالی میارم که بگم میشه، یکی از دوستان من از زمان سوم دبیرستان ما با یه نفر بود، دانشگاه هم رفت همچنان با اون بود تا اینکه امسال ازدواج کرد باهاش، رتبه ی 7 کنکور، کامپیوتر و ریاضی شریف دو رشته ای میخونه و ارشد مستقیم هم سال دیگه همون شریف میخونه، در عین حال که کلاس کمانچه و سه تار و سنتور و آواز میره یه جایی هم کار میکرد و به جز اونجا یه شرکت خصوصی هم کار میکرد...یه حرفی زد به نظر من درست بود، گفت هیچکس انقدر سرش شلوغ نیست که به کارای دیگه نرسه (البته در رنج سنی ما رو منظورش بود Smile ).
با مدیریت همه چی درست میشه و البته عمل به برنامه ریزی که مشکل خیلی از ماهاس.

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - mr.h.gm - 30-08-2013

دمش گرم این آدم علاوه بر اینکه برنامه ریزی عالی ای داشته اراده خیلی خیلی قوی هم داشته و تونسته تمام مسائل رو باهم ببره جلو اما من نمی تونم اگه شما می تونی بسم الله.
مثلا من می گم نمیشه آدم 4 ساعت تو شبانه روز بخوابه و 18 ساعت مطالعه کنه یه بار سعی کن این کار رو بکنی.
اما یکی میگه میشه چون چرچیل و داوینچی و ناپلئون و دکتر محمود حسابی واقعا این کار رو انجام دادن پس شما هم می تونی.
اگه واقع گرا باشی می بینی که نمیتونیم.
( غیر ممکن نه در معنای مطلق بلکه در معنای نسبی چون من 5 ساعت مطالعه کنم سر درد می گیرم )

اما امیدوارم صرفا بر اساس اینکه یه سری افراد یه کار هایی رو تونستن انجام بدن بگیم ماهم می تونیم ( بالقوه همه قوی ترین آدم رو زمینیم اما بالفعل ... )
مثلا خدایی نکرده بر اساس اینکه کسی با داشتن رابطه به تمام اهداف درسیش به بهترین نحو رسیده بگیم ما هم می تونیم و رابطه رو شروع کنیم و بعد ببینیم که ای وای .... !!

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - salazar716 - 30-08-2013

(30-08-2013, 12:21 AM)'mr.h.gm' نوشته: دمش گرم این آدم علاوه بر اینکه برنامه ریزی عالی ای داشته اراده خیلی خیلی قوی هم داشته و تونسته تمام مسائل رو باهم ببره جلو اما من نمی تونم اگه شما می تونی بسم الله.
مثلا من می گم نمیشه آدم 4 ساعت تو شبانه روز بخوابه و 18 ساعت مطالعه کنه یه بار سعی کن این کار رو بکنی.
اما یکی میگه میشه چون چرچیل و داوینچی و ناپلئون و دکتر محمود حسابی واقعا این کار رو انجام دادن پس شما هم می تونی.
اگه واقع گرا باشی می بینی که نمیتونیم.
( غیر ممکن نه در معنای مطلق بلکه در معنای نسبی چون من 5 ساعت مطالعه کنم سر درد می گیرم )
اما امیدوارم صرفا بر اساس اینکه یه سری افراد یه کار هایی رو تونستن انجام بدن بگیم ماهم می تونیم ( بالقوه همه قوی ترین آدم رو زمینیم اما بالفعل ... )
مثلا خدایی نکرده بر اساس اینکه کسی با داشتن رابطه به تمام اهداف درسیش به بهترین نحو رسیده بگیم ما هم می تونیم و رابطه رو شروع کنیم و بعد ببینیم که ای وای .... !!

لازم نیس به دکتر حسابی و اینا فکر کنی، یکی دیگه از دوستان من که پزشکی دانشگاه تهران میخونه رتبه ی 60 تجربی، روزی 16 ساعت مطالعه میکرد به مدت 3 ماه، در جریان ریز کارهاش هم بودم چون از دوستان صمیمی من هست...برای امتحان علوم پایه اشون هم همچین کاری کرد...
شما اگه بیش از حد برای طرفت وقت نذاری هیچ مشکلی پیدا نمیکنی، اگه طرفت هم شما رو بخواد با این وضع کنار میاد...البته بحث من مربوط به BF و GF هست.

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - mr.h.gm - 30-08-2013

(29-08-2013, 10:19 PM)'girl2013' نوشته: مسئله ازدواج در مورد ما خانم ها خیلی سختره.من خودم چون ازدواج نکردم خانواده مخالف رفتن من هستن و مجبور شدم ایران دکتری بخونم اما به مجرد اینکه یه کسی هم مسیر خودم پیدا کنم انصراف میدم و میرم. اما این که فکر رفتن از سرم خارج نمیشه خیلی رو کارم اثر بدی گذاشته.نمیدونم چیکار کنم...Sad(

(29-08-2013, 10:27 PM)'mahnaz103' نوشته:  با سلام
شما حق دارید.درد های این چنینی رو فقط دخترا میتونن بیشتر درک کنند.دخترهایی که اغلب بخاطر زندگی در این کشور متسفانه در بعضی موارد که که مهمه محدود هستن.از جمله همین تحصیل Sad باعث بسی تاسف وناراحتیه. من خودم دخترم و خانواده ی خودمم سر مسئله ی رفتن تاحدودی مخالفن Sad  اما هر وقت میبینن که به دلیل عدم انگیزه برای درس و کار در ایران نا امیدم وناراحت حق رو به من میدن.و  میگن حالا فعلا تو به درس  و زبانت برس.تلاشتو براشون بکن.حالا شاید تا اون موقع که تو واقعا تونستی بری شرایط یکم راحت تر شد و ما هم یکم کوتاه اومدیم Big Grin
حالا منم نمیدونم واقعا رو چه حسابی تلاش کنم.اگه بزنه اشتباها مثلا فول فاند بشم امریکا آیا اون موقع خانواده از شدت خوشحالی میان موافقت میکنن یا نه Big Grin
اما خیلی ها میگن تو کارتو بکن و وقتی موفق شدی بری ناخودآگاه خانواده دیگه زیاد سخت نمیگیرن .از خداشون باشه دخترشون به موفقیت چشمگیر برسه Big Grin
امیدوارم مشکل همه حل بشه.مشکل ما دخترا اینطوری و مشکل سربازی پسرا Big Grin
کلا جوونای ایران بیچاره ها داستان دارن برا خودشون دیگه.چه میشه کردWink

(30-08-2013, 01:02 AM)'salazar716' نوشته:
لازم نیس به دکتر حسابی و اینا فکر کنی، یکی دیگه از دوستان من که پزشکی دانشگاه تهران میخونه رتبه ی 60 تجربی، روزی 16 ساعت مطالعه میکرد به مدت 3 ماه، در جریان ریز کارهاش هم بودم چون از دوستان صمیمی من هست...برای امتحان علوم پایه اشون هم همچین کاری کرد...
شما اگه بیش از حد برای طرفت وقت نذاری هیچ مشکلی پیدا نمیکنی، اگه طرفت هم شما رو بخواد با این وضع کنار میاد...البته بحث من مربوط به BF و GF هست.

فرمایشات  شما صحیح Big Grin
شما هم وارد رابطه شو هم فکرتون درگیرش باشه هم براش تایم بزارید هم درستون رو به بهترین نحو بخونید هم برید دنبال پروسه ی اپلای کردن و هم ازدواج کنید و هم نمره ی بالا تو تافل و GRE بیارید و در تمام این موارد موفق باشید.
به نظر من کسانی که واقع گرا هستند به راحتی با خودشون کنار میان.
منم برای کسی نسخه نپیچیدم ! من نمی تونم همه اینارو باهم جلو ببرم بهترین نحوش پیش کش Big Grin
موفق باشید.

RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راه‌حل‌ها آن - Anonymous - 06-11-2013

دوستان میشه بفرمایید وضعیت کسی که قصد ادامه تحصیل داره و روتین این هست که اگر مجرد بخواد بره امریکا باید ویزا دانشجویی بگیره، ازدواج کردن او با کسی که گرین کارت داره یا کسی که سیتیزن شده در امریکا به چه نجو خواهد شدو چه تاثیری در نحوه رفتنش خواهد داشت؟ شنیدم که  اگر با یکی از این دو مورد ازدواج کنه تا یک سال نمیتونه برای هیچ ویزایی برای امریکا اقدام کنه.
اگر بخواد ازدواج کنه و بعد  ار طی مراحل قانونی بره اونجا و بعد شانس پذیرش گرفتن رو امتحان کنه بهتره؟
سوال دیگرم این هست که قوانین دو مورد فوق در مورد کانادا و یا کشورهای اروپایی متفاوت هست؟ یعنی امریکا قوانین خاص خودش رو داره؟