آکادمیا کافه
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 14-10-2014

(14-10-2014, 12:27 PM)'kardkond' نوشته: اینم مال Aalto هست...
If you notice that some documents are missing from your application, you need to deliver them by the given deadline.
وقت اضافه تر نمیدن مثکه...

سلام
دوست خوب دانشگاه هایی که از طریق UAS اپلای می کنید از زمانی که مدرک دستشون می رسه به شما ایمیل می زنن که مثلا اگر مدرک تکمیلی داری تا دو هفته بعد ارسال کنید من هم دقیقا پارسال از این فرصت برای ارسال مدارک تایید شده توسط سفارت استفاده کردم

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - kardkond - 14-10-2014

(14-10-2014, 05:13 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست خوب دانشگاه هایی که از طریق UAS اپلای می کنید از زمانی که مدرک دستشون می رسه به شما ایمیل می زنن که مثلا اگر مدرک تکمیلی داری تا دو هفته بعد ارسال کنید من هم دقیقا پارسال از این فرصت برای ارسال مدارک تایید شده توسط سفارت استفاده کردم

سلام
خب الان دانشگاه Oulu جزو UAF هست دیگه ، ولی میگن اگه مدرکی هم میخواید تکمیل کنید ، باید تا ددلاین باشه... !!!
با این تفاسیر و تجربه شما ، من میتونم فرضا الان ک ددلاین Oulu 30 ژانویه هست ، تا 29 Jan مدارک تحصیلیو اینارو بدستشون برسونم ، بعد اونا ایمیل میزنن که مدرک زبانت ناقص هست و دو هفته وقت داری...؟؟ یا اینکه در صورتی 2 هفته وقت میدن که از اون ددلاین نگذره...؟؟ یا اینکه میگن ناقص بوده و از ددلاین میگذره و ریجکت...؟؟؟ 
یا به عبارتی میشه گفت 30 ژانویه + 14 روز وقت داریم....؟؟؟

(14-10-2014, 05:21 PM)'kardkond' نوشته:
سلام
خب الان دانشگاه Oulu جزو UAF هست دیگه ، ولی میگن اگه مدرکی هم میخواید تکمیل کنید ، باید تا ددلاین باشه... !!!
با این تفاسیر و تجربه شما ، من میتونم فرضا الان ک ددلاین Oulu 30 ژانویه هست ، تا 29 Jan مدارک تحصیلیو اینارو بدستشون برسونم ، بعد اونا ایمیل میزنن که مدرک زبانت ناقص هست و دو هفته وقت داری...؟؟ یا اینکه در صورتی 2 هفته وقت میدن که از اون ددلاین نگذره...؟؟ یا اینکه میگن ناقص بوده و از ددلاین میگذره و ریجکت...؟؟؟ 
یا به عبارتی میشه گفت 30 ژانویه + 14 روز وقت داریم....؟؟؟
پارسال که من اپلای کردم به اینصورت بود ببینید دو تا ددلاین داریم یک ددلاین برای اپلای و ارسال مدارک به موسسه و ددلاین دوم از تاریخ رسیدن مدارک شما به موسسه به شما دو هفته وقت می دهند تا مدارک تکمیلی بفرستید
من پارسال احتیاطا به موسسه زنگ هم زدم و همین موضوع را بهم گفتند و خیالم راحت شد

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - kardkond - 14-10-2014

(14-10-2014, 05:27 PM)'saaaaam' نوشته:
پارسال که من اپلای کردم به اینصورت بود ببینید دو تا ددلاین داریم یک ددلاین برای اپلای و ارسال مدارک به موسسه و ددلاین دوم از تاریخ رسیدن مدارک شما به موسسه به شما دو هفته وقت می دهند تا مدارک تکمیلی بفرستید
من پارسال احتیاطا به موسسه زنگ هم زدم و همین موضوع را بهم گفتند و خیالم راحت شد

همونجوری که تو پستای قبل در جریانید ،  این دو هفته خیلی میتونه  برای من کمک باشه... گیرم تو دانشگاه Oulu هست یجورایی ، بقیش زیاد حساس نیست تایمش...
تو سایتای دانشگاه ها که من یه ددلاین بیشتر ندیدم... منظورتون اینه ک از خود UAF بپرسم راجع به این دو هفته واسه امسال...؟؟

(14-10-2014, 05:36 PM)'kardkond' نوشته:
همونجوری که تو پستای قبل در جریانید ،  این دو هفته خیلی میتونه  برای من کمک باشه... گیرم تو دانشگاه Oulu هست یجورایی ، بقیش زیاد حساس نیست تایمش...
تو سایتای دانشگاه ها که من یه ددلاین بیشتر ندیدم... منظورتون اینه ک از خود UAF بپرسم راجع به این دو هفته واسه امسال...؟؟
بنظر من شما با این شماره تماس بگیر و مشورت کنید
Contact Information
If you have questions about admission requirements or study related issues, please contact the university you are applying to.
UAF does not receive visitors at the office or offer face to face customer service. You can contact us by email or phone.
Telephone service: +358 29 41 235 28  Open ONLY during the application period,
Monday to Friday from 12.00 to 16.00 (GMT+2).
Please have your application number at hand and always refer to it when contacting University Admissions Finland.
Differing opening hours:
Please see below the dates when University Admissions Finland’s office is closed.
24.12. – 26.12.2013
1.1.2014
6.1.2014
While the office is closed, we do not reply to email enquiries and there is no telephone service.
Mailing address:
University Admissions Finland
Yliopistonkatu 2
FI-00170 Helsinki
Finland

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - kardkond - 16-10-2014

سلام مجدد
تحقبقات جدید نشون میده که 13 روز بعد از امتحان ، نتیجه رو تو سایت می زنن ، فرداش میدن به پست ، ک خودش باز 2-3 روز طول میکشه برسه... به نظر شما میتونم از همون سایت یه پرینت یا همچین چیزی تهیه کنم سریع بفرستم..؟؟؟ یا حتما باید همون TRF باشه...؟؟

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 16-10-2014

(16-10-2014, 01:58 AM)'kardkond' نوشته: سلام مجدد
تحقبقات جدید نشون میده که 13 روز بعد از امتحان ، نتیجه رو تو سایت می زنن ، فرداش میدن به پست ، ک خودش باز 2-3 روز طول میکشه برسه... به نظر شما میتونم از همون سایت یه پرینت یا همچین چیزی تهیه کنم سریع بفرستم..؟؟؟ یا حتما باید همون TRF باشه...؟؟

سلام
من پارسال کپی کارنامه را فرستادم چون دانشگاه ها انلاین به نتایج دسترسی دارند فکر کنم امکان داشته باشه

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - kardkond - 16-10-2014

(16-10-2014, 07:21 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام
من پارسال کپی کارنامه را فرستادم چون دانشگاه ها انلاین به نتایج دسترسی دارند فکر کنم امکان داشته باشه

من حقیقت چون خودم تا حالا نمونه آنلاینشو ندیدم دارم میپرسم...
نمونه sample  مدرک TRF رو سرچ کردم دیدم ، حالا با چیزی که از سایت میشه پرینت گرفت یکی هست یا template ش فرق داره کلا..؟؟ (منظورم مثل بلیت ها و کارتهای ورود به جلسه هست که عینا همون که تو سایت هست ، همون مدرک معتبر هستا ، اینم اونجوریه یا یجور دیگست)

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 16-10-2014

'kardkond dateline='' نوشته:
من حقیقت چون خودم تا حالا نمونه آنلاینشو ندیدم دارم میپرسم...
نمونه sample  مدرک TRF رو سرچ کردم دیدم ، حالا با چیزی که از سایت میشه پرینت گرفت یکی هست یا template ش فرق داره کلا..؟؟ (منظورم مثل بلیت ها و کارتهای ورود به جلسه هست که عینا همون که تو سایت هست ، همون مدرک معتبر هستا ، اینم اونجوریه یا یجور دیگست)
سلام نه متاسفانه يكسان نيست ولي بنظرم دانشكاه هاي فنلاند به نتايج ايلتس انلاين دسترسي دارند و بنظر من بهتره با دانشكاه مورد نظر مكاتبه و سوال كنيد

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - mohammad696 - 19-10-2014

سلام دوستان حقیقتش من از بس کامنت های دوستان رو خوندم کمی گیج شدم. لطفا در صورت امکان منم راهنمایی کنین .

دانشگاه کارشناسی :آزاد واحد قزوین
معدل کارشناسی : اون هنوز درسم تموم نشده بین 13.20 الی 13.70 (الان
13.40 )
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی نرم افزار
[b]قبولی در کنکور کارشناسی ارشد یا مدرکی[b]که نشون بده می تونید در کارشناسی ارشد [b]ادامه بدید(دارم یا ندارم) : هنوز کنکور ندادم (اما حداقل دانشگاه خودم رو میارم)
[b]مدرک کارشناسی ارشد(دارید یا نه) :خیر
[b]رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد :آی تی
[b]تعداد مقالات :0
تعداد توصیه نامه:0 (اما میتونم از استاد هام بگیرم )
سابقه کار:کارآموزی
سابقه دریافت بورس :ندارم
تالیف و یا ترجمه کتاب :ندارم
نمره زبان:ندارم (در حال خوندنش هستم حداقل 6.5-6میارم)
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست(اطلاعات زیادی از دانشگاه های فنلاند ندارم ، متوسط رو به بالا باشه ):مدرک قابل قبول در ایران و ارزشمند
نکته دیگه ای اگه هست:یک سال زمان دارم تا سربازی برم،قبل از موعد باید بتونم پذیرش بگیرم یا نهایتا وسیقه میزارم .توانایی قبول شدن ارشد ایران رو دارم ولی دوست دارم خارج از ایران تحصیل کنم

مدارک تخصصی شبکه هم من دارم که البته بین المللی نیست و مربوط به ایران هست .اما از چند نفر که پرسیدم گفتند بعضی از سفارت ها مدرک موسسه سایبرتک رو قبول میکنن.(اصن این قضیه صحت داره آیا ؟؟؟)
مدارک تخصصی من :
1. CCNA 640-802
2.CCNP Switch
3.CCNP Routing
4.MCITP (البته این دوره تا خرداد طول میکشه)

میخواستم بدونم که آیا میتونم اصن برای فنلاند اقدام کنم؟ برای چه دانشگاه ای میشه اقدام کرد؟
برام خیلی مهم هم هست که بورسیه یا حداقل کمک هذینه بگیرم ، آیا امکانش هست بگیرم ؟ آیا تحصیل فنلاند رایگانه؟
ممنون میشم کمکم کنین در ضمن برای سال بعد میخوام اقدام کنم (احتمالا 2015-2016)که مدرک زبان هم بگیرم
ببخشید طولانی شد

سپاس