آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-iBT-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-ETS)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - siahsefid - 08-06-2014

سلام دوستان میخوام برای تافل ibt ثبت نام کنم حالا یه مشکل دارم البته اینو قبلا پرسیده بودم اما حالا به شک افتادم.فامیل دو قسمتیو باید سر هم وارد کنیم یا هایفن بذاریم بین دو قسمت؟من قبلا که اکانت ساختم هایفن گذاشتم یعنی last family name رو اینطوری وارد کردم که بین دو قسمت فامیل هایفن گذاشتم حالا نمیدونم درسته یا نه؟الانم دیگه نمیشه درستش کرد!
سپاس

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - spring64 - 08-06-2014

(08-06-2014, 06:26 PM)siahsefid نوشته: سلام دوستان میخوام برای تافل ibt ثبت نام کنم حالا یه مشکل دارم البته اینو قبلا پرسیده بودم اما حالا به شک افتادم.فامیل دو قسمتیو باید سر هم وارد کنیم یا هایفن بذاریم بین دو قسمت؟من قبلا که اکانت ساختم هایفن گذاشتم یعنی last family name رو اینطوری وارد کردم که بین دو قسمت فامیل هایفن گذاشتم حالا نمیدونم درسته یا نه؟الانم دیگه نمیشه درستش کرد!
سپاس
تا جاییکه من یادمهبرای اکانت تافل میشد فامیلی دو قسمتی رو جدا وارد کنی ولی برای اکانت جی آر ای این امکان وجود نداره. قبل از ثبت نام، شما اگر گذرنامه ندارید، حتما برید گذرنامه تون رو بگیرید چون اون ملاک هست برای وارد کردن نام خانوادگی. ببینید الان اونطوری که من متوجه شدم اداره گذرنامه فامیلی های دو کلمه ای رو روی هم مینویسه. و اگر در نهایت حرف اون ها پیش بره و فامیلی دو کلمه ای شما رویهم نوشته بشه، این باید ملاک شما بشه برای وارد کردن نام و نام خانوادگی. برای جی آر ای هم که امکان جدا وارد کردن نام خانوادگی دو کلمه ای نیست، میبایست رویهم بنویسید. ولی حروف اول هر کلمه باید کپیتال نوشته بشه. مثلا AsadiTehrani. هایفن رو اصلا نذارید چون یه بحث مفصل شکل گرفته بود تو یه فروم هندی ها، که با مکاتباتشون با ای تی اس به این نتیجه رسیده بودند. در نهایت اگر هنوز ثبت نام نکردید و فعلا فقط اکانت ساختید، میتونید مجددا اکانت بسازید و برای تافل باید بشه دو کلمه ی فامیلی رو جدا تایپ کرد. منتها قبلش حتما حتما از وضعیت نوشتار فامیلیتون تو گذرنامه مطمعن بشید. چون ملاک شما گذرنامه تون هست.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - siahsefid - 08-06-2014

(08-06-2014, 06:36 PM)'spring64' نوشته: تا جاییکه من یادمهبرای اکانت تافل میشد فامیلی دو قسمتی رو جدا وارد کنی ولی برای اکانت جی آر ای این امکان وجود نداره. قبل از ثبت نام، شما اگر گذرنامه ندارید، حتما برید گذرنامه تون رو بگیرید چون اون ملاک هست برای وارد کردن نام خانوادگی. ببینید الان اونطوری که من متوجه شدم اداره گذرنامه فامیلی های دو کلمه ای رو روی هم مینویسه. و اگر در نهایت حرف اون ها پیش بره و فامیلی دو کلمه ای شما رویهم نوشته بشه، این باید ملاک شما بشه برای وارد کردن نام و نام خانوادگی. برای جی آر ای هم که امکان جدا وارد کردن نام خانوادگی دو کلمه ای نیست، میبایست رویهم بنویسید. ولی حروف اول هر کلمه باید کپیتال نوشته بشه. مثلا AsadiTehrani. هایفن رو اصلا نذارید چون یه بحث مفصل شکل گرفته بود تو یه فروم هندی ها، که با مکاتباتشون با ای تی اس به این نتیجه رسیده بودند. در نهایت اگر هنوز ثبت نام نکردید و فعلا فقط اکانت ساختید، میتونید مجددا اکانت بسازید و برای تافل باید بشه دو کلمه ی فامیلی رو جدا تایپ کرد. منتها قبلش حتما حتما از وضعیت نوشتار فامیلیتون تو گذرنامه مطمعن بشید. چون ملاک شما گذرنامه تون هست.

ممنون دوست عزیز،فقط اگه بخوام یه اکانت دیگه بسازم با همون اطلاعات قبلی،ایرادی نمیگیره سیستم؟

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - spring64 - 08-06-2014

راستش من خودم گرچه برای خودم پیش نیومده بود، به این مساله فکر کردم. ولی تا جایی که بخاطر دارم از خوندن کامنت ها و وبلاگ های اینترنت، تا حالا بودن کسانیکه این کار رو کردن و اینکه فقط زمانی مشکل ساز میشه که شما برای تاریخی ثبت نام کرده باشید و هزینه رو پرداخت کرده باشید. اون موقع همونطور که برای دوستی در مورد جی آر ای پیش اومده بود، امتحانش رو کنسل کرده بودن و به یه تاریخ دیگه امتحانش موکول شده بود. فامیلیشو تصحیح کرده بودن و نصف هزینه رو هم برداشته بودن. اما در حالتیکه شما هنوز برای تاریخی ثبت نام نکردی نباید مشکلی پیش بیاد. اما با قاطعیت صد در صد نمیتونم اینو بگم متاسفانه.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - butterfly - 08-06-2014

سلام،
تاجایی که من اطلاع دارم شما می تونید با یه ایمیل دیگه، یه اکانت جدید درست کنید. پس مجدد یه اکانت جدید بسازید و هایفن دار ننویسید.  اگر گذرنامه ندارید فقط کافیه که اسم و فامیلیتون همونجوری بنویسید که می خواهید بعدا موقع گذرنامه گرفتن بنویسید. اما اگر الان گذرنامه دارید هم باید دقیقا مشابه همون اسم و فامیلی رو بنویسید تا روز امتحان که کارت شناسایی چک می کنند مشخصات شما با مشخصات پروفایل تافلتون یکی باشه. 
(08-06-2014, 06:26 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان میخوام برای تافل ibt ثبت نام کنم حالا یه مشکل دارم البته اینو قبلا پرسیده بودم اما حالا به شک افتادم.فامیل دو قسمتیو باید سر هم وارد کنیم یا هایفن بذاریم بین دو قسمت؟من قبلا که اکانت ساختم هایفن گذاشتم یعنی last family name رو اینطوری وارد کردم که بین دو قسمت فامیل هایفن گذاشتم حالا نمیدونم درسته یا نه؟الانم دیگه نمیشه درستش کرد!
سپاس

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - siahsefid - 09-06-2014

ممنون از کمکتون،فقط یک سوال دیگه اینکه تو قسمت identifying information چهار گزینه وجود داره:passport,national id,driver~s license,other id type,حالا از بین اینا میتونیم یکیو انتخاب کنیم؟یعنی لازم نیست که همشونو پر کنیم؟منظور از national id همون شماره ملیه دیگه?منظور از postal code یا zip code همون کد پستیه؟و اگه کد پستیه هیچ پیش شماره ای لازم نیست اضافه کنیم بهش؟

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - blur - 09-06-2014

(09-06-2014, 12:25 AM)'siahsefid' نوشته: ممنون از کمکتون،فقط یک سوال دیگه اینکه تو قسمت identifying information چهار گزینه وجود داره:passport,national id,driver~s license,other id type,حالا از بین اینا میتونیم یکیو انتخاب کنیم؟یعنی لازم نیست که همشونو پر کنیم؟منظور از national id همون شماره ملیه دیگه?منظور از postal code یا zip code همون کد پستیه؟و اگه کد پستیه هیچ پیش شماره ای لازم نیست اضافه کنیم بهش؟

بله. یکی رو انتخاب کنید. national id همون کد ملیه. postal code همون کد پستی هست. نه پیش شماره نداره

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - elahe - 14-07-2014

یعنی چی آخخهههههه؟ 
از الان برای دو ماه بعد میخوام ثبت نام کنم پر شده همه جااا تهران !! :|
از حالا چرا باید 27 سپتامبر پر شه ؟Sad

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - Leopold - 14-07-2014

27 سپتامبر یکی از سنترها جا داره البته من در مورد کیفیت سنترش اطلاعی ندارم.
(14-07-2014, 11:43 PM)'elahe' نوشته: یعنی چی آخخهههههه؟ 

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - butterfly - 15-07-2014

همن طوره تاریخ های سپتامبر تا دسامبر تا باز میشند خیلی سریع پر میشند. البته خیلی از همین ثبت نامی ها نزدیکای آزمون از تاریخی که انتخاب کردند پشیمون میشند و reschedule می کنند. به نظر می رسه فعلا تنها کاری که می تونید انجام بدید چک کردن  مدامه سایت ets اِ تا به محض اینکه تاریخ جدید باز شد سریع ثبت نام کنید. 
(14-07-2014, 11:43 PM)'elahe' نوشته: یعنی چی آخخهههههه؟