آکادمیا کافه
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: تعجیل و تمدید خدمت - مهمان - 10-09-2015

سلام
اعزامم خورده به 94/10/19
خب حالا بریم سر اصل مطلب... من رشته مورد علاقه ام یک چیز دیگه بود و ریاضی خوندم بنا به دلایلی. از بدشانسی مرکز اموزش که میرفتم برای رشته فنی و حرفه ای بهم گفته بودند که باید در امتحان های فنی و حرفه ای قبول شم تا به سه درس پیش نیاز فنی و حرفه ای: ایمنی بهداشت - قانون کار - کار افرینی بتونم ثبت نام کنم و متاسفانه به حرفشون اعتماد کردم و هیچ مرکزی نرفتم تا بپرسم ببینم میشه ثبت نام کرد بدون قبولی یا نه . الان(شهریور) که میخوام برم مدرسه و برای این درس ها ثبت نام کنم میگن وقت ثبت نام تموم شده و نیازی به قبولی در فنی و حرفه ای نبود و من میتونستم برم مدرسه و این درس ها رو پاس کنم Dodgy
.
تاریخ تولدم هم 75/7/18
تنها با 20 روز تمدید  میتونم هم دیپلمم رو بگیرم هم در دانشگاه ثبت نام کنم و همه مشکلات حل بشن
بخدا همه برنامه زندگی ادم داغون میشه سر این چند روز ها  و اعتماد های نا بجا Confused

هیچ یک از شرایط رو هم ندارم  Sad
چطوری میتونم تمدید کنم؟؟؟
لطفا جواب رو ایمیل هم بکنید Heart

با ارزوی بهترین ها
یا علی
E Mail: seotm@att.net

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - HORMOZ - 13-09-2015

دوستان من پارسال اوایل مهر از ارشد انصراف دادم. امسال مجدد ازمون دادم چند روزه نتایج اعلام شده دوباره ارشد قبول شدم اما تو کارنامه زده ثبت نام در بهمن ماه. چند روز دیگه فرجه ام تموم میشه. میخوام برم دانشکاه. چیکار کنم بهتره؟ غیبت نخورم!

توروخدا زودتر کمک کنید تا دیر نشده.

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 13-09-2015

(13-09-2015, 04:33 AM)HORMOZ نوشته: دوستان من پارسال اوایل  مهر از ارشد انصراف دادم. امسال مجدد ازمون دادم چند روزه نتایج اعلام شده دوباره ارشد قبول شدم اما تو کارنامه زده ثبت نام در بهمن ماه. چند روز دیگه فرجه ام تموم میشه. میخوام برم دانشکاه. چیکار کنم بهتره؟ غیبت نخورم!

توروخدا زودتر کمک کنید تا دیر نشده.

درود
اولا که معمولا ثبت نام های ارشد که میگن بهمن ماه رو با یکم پیگیری میشه در مهر هم ثبت نام کرد

در مورد فرجه شما که 5 مهر تموم میشه بحث فقط این 1 سال فرجه معرفیتون نیست
شما سنوات شما از همون بهمن 92 که رفتید دانشگاه منظور میشه
این 1 سال فرجه ای که شما  دارید مال ابطال معافیتتون هست

سنوات عادی ارشد هم قبلا 3 سال بود
به اضافه
1 سال سنوات دانشگاه 
1 سال سنوات نظام وظیفه
1 سال هم فرجه معرفی
که الان فکر کنم طبق بخشنامه های جدید 1 سال این سنوات ها کم شده

حالا چیزی که هست اینه که باید دید نظام وظیه به شما معافیت تحصیلی میده بعد این وقفه یا نه
شما الان باید خودتو کسی فرض کنی که میخواد بره ترم 4

ببخشید پس این تبصره ها چیه

"معافیت تحصیلی  دانشجویان انصرافی

دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری ،فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و می بایست حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند که در اینصورت مدت تحصیل قبلی آنها در مقطع جدید لحاظ نشده و همچنین می توانند در مقاطع پائین تر نیز شروع به تحصیل نمایند ."

**معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی

معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی در صورتی که تا یک سال پس از تاریخ انصراف، در مقطع یا رشته دانشگاه جدید یا یک حوزه علمیه پذیرفته شوند، در طول مدت تحصیل در مقاطع دانشگاهی (از دیپلم تا دکترای تخصصی) مشروط به اینکه انصراف، در مدت سنوات مجاز صورت گرفته باشد، فقط یک بار قابل تمدید است که در این صورت، مدت تحصیل قبلی جزو سنوات تحصیلی جدید محسوب نخواهد شد.

به نظر شما بهتر نیست هرطور شده همین ترم مهر ثبت نام کنم تا معافیت تحصیلی تمدید بشه

(13-09-2015, 02:55 PM)HORMOZ نوشته: ببخشید پس این تبصره ها چیه

"معافیت تحصیلی  دانشجویان انصرافی

دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری ،فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و می بایست حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند که در اینصورت مدت تحصیل قبلی آنها در مقطع جدید لحاظ نشده و همچنین می توانند در مقاطع پائین تر نیز شروع به تحصیل نمایند ."

**معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی

معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی در صورتی که تا یک سال پس از تاریخ انصراف، در مقطع یا رشته دانشگاه جدید یا یک حوزه علمیه پذیرفته شوند، در طول مدت تحصیل در مقاطع دانشگاهی (از دیپلم تا دکترای تخصصی) مشروط به اینکه انصراف، در مدت سنوات مجاز صورت گرفته باشد، فقط یک بار قابل تمدید است که در این صورت، مدت تحصیل قبلی جزو سنوات تحصیلی جدید محسوب نخواهد شد.

به نظر شما بهتر نیست هرطور شده همین ترم مهر ثبت نام کنم تا معافیت تحصیلی تمدید بشه

تا جایی که من اطلاع دارم سنوات دوره تحصیلی قبل انصراف هم منظور میشه

اما اینجا گفته که منظور نخواهد شد

اما قبلشم گفته که
مشروط به اینکه انصراف، در مدت سنوات مجاز صورت گرفته باشد

فکر کنم منظورش اینه که تا یه حدی از سنوات میتونی انصراف بدی و دوباره از اول شروع کنی

که قبلا همون یه حد کوچیکشم جز< سنوات حساب میشد
اما اگه اینجور باشه و مورد موفقت قرار یگیره حتما قبل از ابطال معافیتت برو ثبت نام

استاد درست متوجه منظورتون نشدم
"قبل از ابطال معافیتت برو ثبت نام"

(13-09-2015, 09:02 PM)HORMOZ نوشته: استاد درست متوجه منظورتون نشدم
"قبل از ابطال معافیتت برو ثبت نام"

منظورم قبل از اتمام ابطال معافیت شماست
5 مهر به بعدفرجه معرفیت تموم میشه و وارد دوران غیبت میشی

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - arashglory - 18-09-2015

سلام 
من خرداد امسال فارغ التحصیل شدم و تا 31 خرداد سال 95 معافیت تحصیلی دارم از اونجایی که تا قبل از تاریخ 31 خرداد 95 من نمی تونم برم دانشگاه و تاریخ ورود به دانشگاه اول مهر سال 95 هستش بین 31 خرداد و اول مهر3 ماه فاصله می افته که واسه اینکه اضاف نخورم مجبورم دفترچه پست کنم حالا اگه من قبل از 1 مهر اعزام شدم به خدمت و دانشگاه ارشد تو ایران قبول شدم میتونم فعلا سربازیمو کنسل کنمو برم ارشدمو تو ایران بخونم حالا سوالم اینه اگه بعد دو ترم از ارشد که خوندم از دانشگاهی تو المان تو مقطع ارشد پذیرش بگیرم میتونم از کشور خارج بشمو برم المان درس بخونم؟
ممنون

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - nader - 19-09-2015

(18-09-2015, 11:06 PM)arashglory نوشته: سلام 
من خرداد امسال فارغ التحصیل شدم و تا 31 خرداد سال 95 معافیت تحصیلی دارم از اونجایی که تا قبل از تاریخ 31 خرداد 95 من نمی تونم برم دانشگاه و تاریخ ورود به دانشگاه اول مهر سال 95 هستش بین 31 خرداد و اول مهر3 ماه فاصله می افته که واسه اینکه اضاف نخورم مجبورم دفترچه پست کنم حالا اگه من قبل از 1 مهر اعزام شدم به خدمت و دانشگاه ارشد تو ایران قبول شدم میتونم فعلا سربازیمو کنسل کنمو برم ارشدمو تو ایران بخونم حالا سوالم اینه اگه بعد دو ترم از ارشد که خوندم از دانشگاهی تو المان تو مقطع ارشد پذیرش بگیرم میتونم از کشور خارج بشمو برم المان درس بخونم؟
ممنون

درود 

ببین دوست من روی این موضوع حساسیت خواهد بود به اینگونه که شما تا رفتنت 2 یا 3 ترم از سنواتت خواهد سوخت و نظام وظیفه هم این موضوع رو میدونه و فکر نمیکنم بهت اجازه بده به نظر من اگه قصدت رفتن برو سربازی و در اواخر خدمتت کارای اپلای رو اوکی کن

موفق باشید

RE: شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی - mohandesirani - 21-09-2015

سلام، من 2 سال پیش 3 ماه خدمت کردم و پس از قبولی در مقطع ارشد ایست خدمتی گرفتم و رفتم دانشگاه، سوالی داشتم اگر من چنانچه در مقطع PhD از کشوری پذیرش بگیرم برای وثیقه گذاشتن و اخذ معافیت تحصیلی با توجه به اینکه من دارای سابقه ی خدمت قبلی هستم با مشکلی روبه رو میشوم؟ چون من از کسی شنیدم که اگر من این 3 ماه خدمت رو نداشتم میتونستم.... ولی با وجود این سابقه خدمت قبلی تا مادامی که خدمتم تموم نشه نمیتونم از کشور خارج شم...آیا این درسته؟