آکادمیا کافه
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+---- موضوع: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور (/Thread-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%8C-%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - eli__eli - 12-05-2016

من تازه می خوام انتخاب رشته کنم 15سالمه رشته مورد علاقم تربیت بدنی وطراحی دوخت (لباس) واقعا استعداد دارم چون بعد از چند ماه تونستم طرح بکشم و بقیه رو جذب کنم می خواستم بدونم برای تحصیل برم کره یا بعد از پایان تحصیل برم برای کار؟ چون واقعا ایران زیاد به طراحی دوخت اهمیت نمیده و از هر کی که طراحی دوخت می خوند پرسیدم میگفت می خواد بعد از پایان درس بره کشوره دیگه برای کار
اصلا کره برای رشته طراحی دوخت خوبه؟

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - Shihan - 13-05-2016

(12-05-2016, 06:00 PM)eli__eli نوشته: من تازه می خوام انتخاب رشته کنم 15سالمه رشته مورد علاقم تربیت بدنی وطراحی دوخت (لباس) واقعا استعداد دارم چون بعد از چند ماه تونستم   طرح بکشم و بقیه رو جذب کنم می خواستم بدونم برای تحصیل برم کره یا بعد از پایان تحصیل برم برای کار؟  چون واقعا ایران زیاد به طراحی دوخت اهمیت نمیده و از هر کی که طراحی دوخت می خوند پرسیدم میگفت می خواد بعد از پایان درس بره کشوره دیگه برای کار  
اصلا کره برای رشته طراحی دوخت خوبه؟

بستگی داره چقدر به زبان کره ای تسلط داری، ضمن اینکه کشور کره جنوبی مناسب برای اینگونه فیلدها نیست. (ترکیب هنرها و طرح های غربی همواره بد دیده میشه) چون بیشتر دوره های طراحی بین فرهنگ خودشون و ترکیبی متفاوت از هنر غرب برگرفته میشه. (نظر خودم بدلیل بازدید از اونجا) اما در کل اگر تمایل به یادگیری این فرهنگ غنی شرق اسیا دارید و تسلط و انگیزه مناسب، میشه انتخاب خوبی باشه.

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - lidda - 11-06-2016

سلام بر همگی شما عزیزان. من تازه عضو شدم.خیلی از این سایت خوشم اومده.منم عااااااااااااااااشق کره ام.ولی هیچ اطلاعی درباره رفتن به اونجا ندارم لطفا یکی به من اطلاعات کامل بده Smile

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - sripinta fuhrer - 14-07-2016

سلام^^
مطالبی که درمورد کره تویه این پست گفتین باعث شد تویه تصمیم برایه ادامه ی تحصیل دبه کره شک کنم و دیدم کمی نسبت بهشون عوض بشه
ولی با این وجود بعد از چند مدت علاقه ی شدیدم نسبت به کره و کره ای ها و فرهنگ و حتی نژاد پرستیشون و نه تنها از دست ندادم بلکه بیشترم شد..با اینکه میدونم نژاد پرستن و بیشتر به فکره منافع خودشونن و کم ارتباط برقرار میکنن و تویه چت ها و ارتباطاتمم باهاشون این و فهمیدم ولی نمیدونم چرا علاقه ی شدیدم نسبت بهشون از بین نمیره و هنوزم یه چیزی من و به سمتشون میکشونه.. احساس میکنم به کره و کره ایا پیوند خوردم و سرنوشتم اونجاست نه ایران
راستش من از موقعی که چشماشو باز کردم هر چیزی که دیدم چکیده ای هان گوک بوده..از 3سالگی توی خونمون به جایه فیلم ایرانی کره ای میدیدم و از 9سالگی زبون کره ای یاد گرفتم و اون فیلما رو تویه شبکه کره ای و با زبون اصلی میدیدم..
حتی مادر کیمچی یا غذاهایه کره ای درست میکرد ..و حتی نصف دوستامم کره ای و چینین
 روش زندگی کردنم و رفتارمم مثلشونه..احساس میکنم این چیزیه که دست خودم نیست و اینطور متولد شدم..
بعضی وقتا فک میکنم شاید اشتباه تو ایران بدنیا اومدم:|
بهره حال من با این روال بزرگ شدم و الانم 15سالمه..
علاقه +برنامه دارم که سخت تلاش کنم و درس بخونم تا برای کره بورسیه بشم(درموردش تحقیق کردم..حتی اون رویه اون مهارت خاصی که بتونه اونجا بهم کمک کنه هم دارم کار میکنم)
میخوام روانپزشکی بخونم و شنیدم اونجا بازار کار خوبی هم داره(جدا از اینکه بهش علاقه دارم)
نظر خودم اینه که پتانسیولشو دارم و چون ذهن خوب و خلاقی دارم و نمراتمم عالین اگه همینطور ادامه بدم میتونم
میخوام نظر شمایی که اونجایین رو بدونم.. ایا فردی مثل من که با رفتار و خویه اونا کنار میاد و بهشون شباهت داره و با این رشته و حرفه در اینده میتونه تویه کره موفق باشه یا کره برام مناسب نیست؟

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - zara_smart - 08-10-2016

سلام . من به تازگی عضو شدم برای اینکه بتونم از تجربیات دیگران بهره مند شم و دیدگاهم رو نسبت به کشوری که قراره بهش مهاجرت کنم وسیع و واقع بینانه کنم. یکی از گزینه های مورد نظر من کشور کره جنوبی بوده به دلایل مختلف مخصوصا وجود بورس کامل که برای من از همه مهم تره این قضیه (kgsp) . البته این تنها معیار نیست مسلما.
اما ... چقدر خوب میشد که آدم قبل اینکه به یه کشور خارجی مهاجرت کنه بتونه یکی دوهفته ای ( حداقل) تو محیط واقعی اونجا قرار بگیره و بفهمه (یکمی البته) که زندگی چطوره و آیا مناسبش هست یا نه. به هرحال اکثر اوقات این امکان میسر نیست. (مخصوصا اگه پولدار نباشیم ، مث من Big Grin )
بنابراین بهترین راه کمک گرفتن از کسانی هست که تجربه دارن تا بشه تا حداکثر حالت رو تو ذهن شبیه سازی کرد و تصمیم درست گرفت !
من مایلم حقایق زندگی در کره جنوبی رو بدونم ... اینکه چه تیپ شخصیتی میتونه با زندگی در کره جنوبی به خوبی کنار بیاد و در کل باید چجور سلیقه ای داشته باشه آدم تا اونجا خوشال زندگی کنه و البته با توجه به این که رشته من علوم انسانی هست و گرایش و استعداد زیادی تو حوزه تجارت ، مدیریت و بازرگانی دارم میخام بدونم وضعیت این رشته ها اونجا چگونه است؟
ببخشید طولانی شد .
امیدوارم سوالام تکراری نباشه Undecided

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - eliha1 - 11-10-2016

سلام.. خسته نباشید..
لطفا راههای زندگی کردن در کره رو بگید
ازدواج و سرمایه گذاری یک و نیم میلیاردی رو میدونم... اما اینا امکان پذیر نیست..
لطفا بگید از چه طریقای دیگه ای میشه توی کره زندگی کرد؟
میشه آیا مقداری پول جمع کنیم و اونجا خونه اجاره کنیم و کار پیدا کنیم ی چند سالی رو زندگی کنیم بعد با ی شخص کره ای ازدواج کرد و اقامت گرفت؟
منو دو تا از دوستام قصد داریم کره بریم زندگی کنیم اما کاملا گیج و ناامیدیم لطفا راهنمایی مون کنید?Sad
ممنون

RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - عاشق كره - 30-11-2016

(28-10-2012, 11:24 PM)Shihan نوشته: ببین امیر عزیزم.
چیزی که من تو شرق اسیا متوجه شدم اینه که سخترین زبان از لحاظ کاراکتر و نوشتاری به ترتیب از سخت به اسون (راست به چپ) : 1- چین 2- هنگ کنگی 3- کره ای 4- ژاپنی است.
بنابراین مطمئن باش تو مجیط یاد میگیری. مثلاً خودم هم این مدت یه چیزیایی یاد گرفتم. Big Grin
اما واقعاً این اقامت کار حضرت فیله!! نمیدونم شرایطش چیه خودشونم نمیتونن راهنمایی کنند. Big Grin
در ضمن در خدمتیم >> کره ای>>> بو کا چیه لیوشانگ Wink

من خودم عاشق و ديوونه كره ام از وقتي كه به دنيا اومدم و تا الان عاشق كره بودم و خواهم بود زبان كره اي كه گفتيد اصلا كار سختي نيست من همين الان دارم زبان كره اي ياد ميگيرم از طريق مجازي و واقعا هم پيشرفت كردم و هركي ميگه نميشه شايد اطلاعات كافي نداره

RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - عاشق كره - 30-11-2016

(17-11-2014, 08:17 PM)Shihan نوشته:
خیر. در حین تحصیل اجازه کار ندارید.!!!!

نه اين اشتباهه شما ميتونيد درحين درس كارپاره وقت هم داشته باشين

RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - Shihan - 30-11-2016

(30-11-2016, 01:34 PM)عاشق كره نوشته: نه اين اشتباهه شما ميتونيد درحين درس كارپاره وقت هم داشته باشين

دوست عزیز، بنده نگفتم که کار در رستوران و میوه فروشی و غیره کار محسوب میشه. بنده عرض کردم کار مربوط به رشته شما تا زمانی که شما مدرک زبان کره ای نداشته باشی شدنی نیست ضمن اینکه اینقدر بهتون assignments میدن که وقت نداری.

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - hana16 - 13-07-2017

سلام ١۶ سالمه و رشته ام تجربیه می خوام برای تحصیل با مدرک دیپلم
بورسیه کره جنوبی رو بگیرم درسم عالیه (تعریف از خود نباشه???) و راهنمایی رو با معدل بیست گذروندم پکیج اموزش زبان کره ای گرفتم باید زبان انگلیسی رو هم فول باشم؟ و منظور دوستان ک میگن اختراع یا مقام تو ورزش وغیره داشته باشی بدون اینا نمیشه؟؟؟و برای بورسیه چ شرایطی باید داشته باشم؟؟ن اصن مدارکو کجا باید تحویل بدم سفارت؟