آکادمیا کافه
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: روادید ویزای دانشجویی - Shihan - 26-01-2014

(26-01-2014, 03:07 PM)'ali89' نوشته: سلام
ببخشید برای امسال حداقل نمره مدارک زبان انگلیسی برای سفارت ایتالیا چنده؟
البته حداقل نمره برای پارسال تو مطالب نوشته بود، میخواستم ببینم تغییر کرده یا نه؟

خیر. به همون منوال گذشته است.
Ielts: 6 , Toefl Ibt: 80

RE: روادید ویزای دانشجویی - ali89 - 27-01-2014

(26-01-2014, 09:40 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خیر. به همون منوال گذشته است.
Ielts: 6 , Toefl Ibt: 80

ممنون از جوابتون
ببخشید سفارت مدارک زبان cambridge certificate رو قبول نمیکنه؟ (first certificate یا advanced و proficiency ) ؟

RE: روادید ویزای دانشجویی - Shihan - 27-01-2014

(27-01-2014, 05:26 PM)'ali89' نوشته:
ممنون از جوابتون
ببخشید سفارت مدارک زبان cambridge certificate رو قبول نمیکنه؟ (first certificate یا advanced و proficiency ) ؟

خیر. سابقاً هر چیزی رو قبول داشت که اشاره شده باشه شما سطحی از زبان انگلیسی را یاد گرفتید اما چند ساله که همه دانشگاهها و البته سفارت فقط با ایلتس و تافل کار میکنن.

RE: روادید ویزای دانشجویی - pama - 16-02-2014

سلام.
دوستان یه سوال! اگر سفارت، امسال هم مثل سال گذشته مدرک تولیمو یا MCHE رو قبول کنه و زبان از نظر اونا اکی باشه، آیا میشه به استناد همون برای دانشگاههایی که تافل یا آیلتس رو موقع اپلای نمیخوان، یه کم دیرتر مدرک زبان فرستاد؟
البته خب یه جاهایی مثل تورین یا میلان صراحتا تو سایتشون زدن تا کی میشه مدرک زبان رسوند، اما اونای دیگه ای که نه جزو مدارک اصلیشون هست و نه اینکه گفتن تا کی میتونید بیارید، میشه رو حساب MCHE یا تولیمویی که بعد از اکسپت می بریم سفارت از دانشگاه بخوایم که تافل یا آیلتس رو بهمون بیشتر مهلت بدن؟ یا نه اصلا سفارت و دانشگاه ربطی به هم نمیدن؟! کما اینکه فک کنم ندن! اما شنیدم که دوستان میگن حتی میشه تافل نداد و بعد از پذیرش رفت ایتالیا امتحان داد، منتها من اصلا هدفم این نیست، حتما میخوام امتحان بدم منتها میخوام بدونم اینکه جایی مثل بلونیا که میگه زبان جزو مدارک ساپورت اپلای هست و جزو مدرک اصلیا نیست، اگه گیر سفارت با تولیمو یا  MCHE حل بشه، دیگه نیازی نیست فرس ماژور زبان رو رسوند دانشگاه؟!
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم!
سفارت تلفنی جوابی بهم نداد
دانشگاهها هم ایمیل زدم تا ببینم چی جواب میدن
خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم

RE: روادید ویزای دانشجویی - pama - 19-02-2014

سلام.
دوستان پیرو پست قبلی خواستم خدمتتون عرض کنم که طبق جوابی که دانشگاهها به این موضوع دادند؛ اونها اصلا کاری به مدارک قابل قبول سفارت ندارن و تا تاریخی که خودشون اعلام میکنن مدرک زبانو میخوان، برای نمونه تورین تو جواب ایمیلم اینجوری گفت:
We only accepts the certificates listed in the link above and we will inform Italian Embassies about this. Other certificates will not be accepted by Politecnico di Torino, regardless the Italian Embassy/ Consulate rules.
لینکی هم که گفته اینه:
http://apply.polito.it/language_requirements.html

منتها یکی از دوستانی که الان دانشجوی اونجان تو جواب بنده گفتن که:
"امسال دوستانی بودن که با ارائه مدارک زبان موفق به کسب ویزا شدن و اومدن ایتالیا ولی در مورد دانشگاه پلی تکنیک تورین باید خدمت شما عرض کنم که فکر نمی کنم مدرک mche رو قبول کنه ولی در عوض امتحان آیلتس نیمه رایگان و یا رایگان(به هر حال ارزان تر از داخل ایران در میاد) برگزار میکنه و می بایست تا ددلاین مشخصی امتحان داده و مدرک زبان را به سگرتریای دانشگاه ارائه کنید. در نتیجه: بودن کسایی که داخل ایران مدرک زبان مثلا mche که خیلی ارزان تر هست رو به سفارت ارائه داده و اومدن اینجا و اینجا هم امتحان آیلتس دادن با هزینه کمتر و به دانشگاه ارائه دادن. ولی: ممکن است سیاست ها در هر سال عوض شود و قوانین تغییر کند"

همونطور که دوستمون گفتن هنوز مشخص نیست که آیا امسال هم سفارت تولیمو یا mche رو قبول میکنه یا خیر، اما در صورتی که بپذیره؛ این مدرک خواسته ی دانشگاه تورین رو مرتفع نمیکنه(همونطور که تو ایمیلشون گفتن) و باید مدرک زبانو تا 30 جون بهشون رسوند.
سایر دانشگاهها هم به همین ترتیب، فقط کمکی که تولیمو یا mche میکنه اینه که اگر تا قبل از اپلای دانشگاهها مدرک تافل یا آیلتس آماده نبود با مدارک ذکر شده میشه نیاز سفارت رو برآورده کرد، اما دانشگاهها خیر.

پ.ن: با تشکر از دوست خوبمون rezasanei دانشجوی مهندسی مکانیک در پلی تکنیک تورین.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - saaaaam - 15-04-2014

سلام

بچه ها من الان پذیرشم از کالج کار البرتو دانشگاه تورینو امد لطفا یک نفر راهنمایی کنه من را که الان باید چکار کنم مثل اینکه باید the University admission fee (€ 571) بپردازم ولی یکم بالاتر مبلغ 7500 یورو گفته میشه راهنمایی کنید؟
در ضمن من نمی دونم بهم ویزا میدن یا نه ایا متداول هست که بگم مدارک بفرستن برای ویزا اقدام کنم بعد این مبلغ را بپردازم؟

Dear Mr. Saaaaam,
congratulations!
We are extremely pleased to offer you ADMISSION to the Master in Finance 
for the a.y. 2014-2015.
You succeeded in passing the highly selective admission procedure and 
you were also granted a generous tuition fee waiver.

The admission conditions you were able to achieve are: with the payment 
of the fees € 7.500

We kindly ask you to
a) e-mail us your acceptance or not;
b) confirm enrolment by paying the University admission fee (€ 571). 
The fee must be paid by bank transfer to the Collegio Carlo Alberto ( 
IBAN: IT 47 W 03069 20000 100000060857, motivation: Master admission fee)

You are asked to do so by TUESDAY April 22 at midnight.

I am very pleased to welcome you to our community.
Please feel free to contact us for any further information.

Together with the staff, I look forward to meeting you in September

Elisa Luciano
Director, Master in Finance
Professor, Unito

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - m0h3n - 22-04-2014

Mr. Saaaaam،

ظاهرن شما tution waive شدین و اون مبلغ 7500 یورویی که گفته احتمالا مبلغ کل شهریه هست که شما معاف شدین.
من از سیستم این دانشگاه اطلاعی ندارم و این رو بر اساس متن ایمیل دارم میگم.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ForeverBlue - 22-04-2014

دوست عزیر در متن نامه صراحتا گفته اند که شما از پرداخت ان ۷۵۰۰ یورو معاف هستید و فقط باید برای هزینه پذیرش ۵۷۰ یورو واریز کنید.
بهترین راه اینکه این موضوع را از همان فردی که به شما ایمیل زده دقیقتر بپرسید. مثلا طی نامه ای ضمن تشکر از این پذیرش بپرسید ایا این ۵۷۰ یورو تنها هزینه ای است که در کل تحصیل میپردازید یا نه.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - M1KE - 22-04-2014

من سایت دانشگاه رو نگاه کردم. برای رشته ای که مدنظر شماست در این قسمت از سایت اشاره کرده که هزینه سالانه دوره های ارشد در این دانشگاه 15000 یورو هست. کاری که این دانشگاه کرده شما رو از پرداخت 50 درصد شهریه معاف کرده (partial fund) و گفته به شرطی می تونید در این دوره ثبت نام کنید که نیمی از اون (7500 یورو) رو پرداخت کنید.

The admission conditions you were able to achieve are: with the payment of the fees € 7.500

برای اطمینان از اینکه شما برای دانشگاه ثبت نام می کنید از شما خواسته حدود 571 یورو به عنوان هزینه ثبت نام اولیه پرداخت کنید. این چیزی هست که من از مجموع اطلاعات سایت و ایمیل برداشت می کنم.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - nixe2006 - 17-05-2014

انقدر سفارت آلمان داره یک دندگی میکنه تا حالا ایتالیایی یاد گرفته بودم میتونستم برم ایتالیا فقط رشتم المانیه و نمیدونم چند وقته میتونم مدرک زبانشو بگیرم و آیا اصلا میتونم در ایتالیا واسه آلمانی ادامه تحصیل بدم.من که دیگه اینبار نشه واسه المان اقدام نمیکنم با اینکه آلمانیم فوله