آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 18-09-2016

(13-09-2016, 09:15 PM)مهمان نوشته: من هم پاسپورت ايرانى دارم، هم پاسپورت قبرس اروپايي.. اسم و فاميلم در پاسپورت قبرسي متفاوت است ، آيا هنگام خروج از ايران انجا كه ميگويند شما كه ويزا قبرس نداريد به مشكل بر ميخورم؟ سئوال بعدى من براى مدت ١٨ سال ايران نرفتم ولى بصورت كاملا قانونى از ايران خارج شدم معافيت هم دارم ، آيا هنگام ورود مورد سئوال جواب واقع ميشم  و بايد اعلام كنم دوپاسپورت دارم يا نه لازم نيست در كل بقول معروف گير ميدن؟ باتشكر

درود بر شما
کاملا معمول است که افراد دو تابعیتی باشند و اسم هایشان هم متفاوت باشد. مانند ایرانی هایی که مهاجرت میکنند و نام خود را تغییر میدهند. برای همین قاعدتا نباید مشکلی باشد چون پاسپورت قبرسی شما هم حاوی عکس و اثر انگشت و یک سری اطلاعات بیومتریک است که هویت شما را اثبات میکند.

راستش وقتی همه چیز را به صورت قانونی انجام داده اید قاعدتا هیچ مشکلی نباید باشد. نیازی هم به اعلام این که دو پاسپورت دارید نیست، هرچند هیچ مساله یا مشکل خاصی هم بحساب نمی آید و یک موضوع بسیار معمول است. احتمال این که مثلا نیاز داشته باشید کارت معافیت خود را هوشمند کنید و مسائل اداری ساده اینچنینی وجود دارد.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 18-09-2016

(14-09-2016, 03:38 AM)مهمان نوشته: با سلام
شخص ایرانی که تابعیت هلند را داره چطوری میتونه به طور قانونی از نظر هلند به ایران سفر کنه؟  نامزد من پاسپورت هلندی داره ولی با پاسپورت ایرانی به ایران سفر میکنه که طبق قوانین هلند نباید پاسپورت ایرانی داشته باشه. حالا اگر ما بخوایم در ایران عقد کنیم و از مدارک ازدواجمون برای درخواست ویزا استفاده کنیم ایشون دچار مشکل نمیشه با توجه به اینکه در پاسپورت هلندیشون ویزای ایران وجود نداره؟

ببینید، قوانین هلند اجازه میدهد تابعیتی که در زمان تولد کسب کرده اید را حفظ کنید (ولی اجازه نمیدهد بعد از گرفتن پاسپورت هلندی، بروید و مثلا تابعیت آلمانی هم بگیرید، در این صورت تابعیت هلندی ممکن است سلب شود). به همین دلیل ایشان بدون هیچ مشکلی میتوانند به ایران با پاسپورت هلندی سفر کنند.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 18-10-2016

با سلام 
بنده سوالی داشتم
کلا ایا کشوری هست که به مردی که با زنی با تابعیت آن کشور ازدواج بکند تابعیت بدهد؟
آیا کشورهایی هستند که بدون شرط اقامت، تابعیت بدهند؟؟
ممنون

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - nader - 19-10-2016

(18-10-2016, 10:10 PM)مهمان نوشته: با سلام 
بنده سوالی داشتم
کلا ایا کشوری هست که به مردی که با زنی با تابعیت آن کشور ازدواج بکند تابعیت بدهد؟
آیا کشورهایی هستند که بدون شرط اقامت، تابعیت بدهند؟؟
ممنون

درود بر شما
دوست عزیز معمولا اکثر کشورها و تقریبا همه کشورهای جهان اولی اگه شما با زنی که تابعیت اونجا رو داشته باشه ازدواج کنید به شما پاسپورت اون کشور رو خواهند داد اما بعضی از کشور ها قوانینشون فرق میکنه مثلا مثل خود ایران که به زنی خارجی با همسر ایرانی پاسپورت میده اما به زن ایرانی با همسر خارجی نمیده

در مورد گرفتن تابعیت ار این راه هم بازم کشورها تو جزییاتش قوانین متفاوتی دارن مثلا روسیه میگه باید ۵ سال از ازدواجتون بگذره بعد تبعه باشه یا یه کشوری میگه ۳ سال بگذره یا یکی میگه ۲ سال و شرایط گوناگون دیگر

موفق باشید

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 20-10-2016

با سلام. اگر فردی از طریق ازدواج با زن آلمانی وارد این کشور شود. و پس از سه سال به دلایلی و بالاجبار بدون طلاق از فرد مذکور به ایران برگردد و حالا پس از گذشت هفت سال بخواهد به آلمان برگردد .و در این مدت از همسر آلمانی خود هم اطلاعی نداشته. و ارتباطی نبوده. آیا با توجه به اتمام اعتبار اقامت امکان بازگشت وجود دارد ؟ و چگونه؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 25-10-2016

(20-10-2016, 03:44 PM)مهمان نوشته: با سلام. اگر فردی از طریق ازدواج با زن آلمانی وارد این کشور شود. و پس از سه سال به دلایلی و بالاجبار بدون طلاق از فرد مذکور  به ایران برگردد و حالا پس از گذشت هفت سال بخواهد به آلمان برگردد .و در این مدت از همسر آلمانی خود هم اطلاعی نداشته. و ارتباطی نبوده. آیا با توجه به اتمام اعتبار اقامت امکان بازگشت وجود دارد ؟ و چگونه؟

بستگی به کارت اقامت دارد و تاریخ اعتبار آن. اگر تاریخ اعتبار تمام شده است خیر نمیتوانید.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 26-10-2016

من درایران متولد شده ام وپدر ومادر من از کوچکی به پاکستان مهاجرت کرده اند ومن را به یکی از اقوام من داده اند آیا من می توانم از طریق اقوام برای خود شناسنامه بگیرم

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - nader - 26-10-2016

(26-10-2016, 02:13 PM)مهمان نوشته: من درایران متولد شده ام وپدر ومادر من از کوچکی به پاکستان مهاجرت کرده اند ومن را به یکی از اقوام من داده اند آیا من می توانم از طریق اقوام برای خود شناسنامه بگیرم
درود بز شما دوست گرامی

اگر پرد شما ایرانی باشد و یا تابعیت ایران داشته باشد شما میتونی با استناد به اداره ثبت احوال و تشخیص هویت گذرنامه ایرانی بگیری اما اگر صرفا فقط در ایران به دنیا اومده باشید و پدر شما تابعیت ایران رو نداشته باشند متاسفانه حیر چون ایران قانون خاک برای شهروندی نداره

موفق باشید

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 14-11-2016

با سلام
میخواستم بدونم خانم بنده که سیتیزن کانادا هست و پاسپورت ایرانی داره و پاسپورت کاناداییش ۳ ساله اکسپایر شده میتونه بره کانادا یا نه؟؟
یا نیاز هست که پاسپورت کاناداییش رو تمدید کنه؟؟
تو ترانزیت به خانمم گیر نمیدن؟؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 14-11-2016

تا سه روز پیش امکانش بود ولی در حال حاضر برای سوار شدن به هواپیما نیاز به گذرنامه معتبر کانادایی خواهند داشت.

http://www.cic.gc.ca/english/visit/dual-canadian-citizens.asp#background

قبلا دو تابعیتی هایی که گذرنامه شون امکان ورود بدون ویزا به کانادا رو میداد (مثلا آلمانی ها یا ژاپنی ها) با گذرنامه غیرکانادایی وارد می شدند و این باعث شد دولت قانونی رو بگذرونه که همه کانادایی ها فقط با گذرنامه کانادایی وارد بشن (آمریکایی ها به دلیل قرارداد دوجانبه ای که با کانادا دارند همچنان از این قانون مستثنی هستند).

به طور خلاصه شما اگر بتونید خودتون رو از راه زمینی یا هر روش دیگری تا مرز کانادا برسونید نمی تونند از ورود شما جلوگیری کنند و گذرنامه باطل شده هم برای اثبات شهروندی کافیست ولی قوانین ایرلاین ها امکان سوار شدن بدون گذرنامه معتبر رو نمیدن. بنابراین با ایرلاین تماس بگیرید اگر سوارتون می کنند مشکلی نیست ولی اگر نمی کنند می بایست یا گذرنامه جدید بگیرید یا هم برگ عبور. از اونجاییکه مدت زیادی از ابطال گذرنامه گذشته و با وجود این قانون بعید می دونم ایرلاین اجازه سوار شدن بده.

پینوشت: مدت زمان تعویض گذرنامه با پست معمولی حدود ۲۰ روز و با پست پیشتاز حدود ۱۰-۲ روزه. اگر شخصا مراجعه کنید ۲۴ ساعته هم میشه گرفت. ولی این سرویس اخیر فقط در دفاتر درون کانادا وجود داره، در خارج می بایست شرایط خاص باشه.

http://www.cic.gc.ca/english/passport/times.asp

(14-11-2016, 01:56 PM)مهمان نوشته: با سلام
میخواستم بدونم خانم بنده که سیتیزن کانادا هست و پاسپورت ایرانی داره و پاسپورت کاناداییش ۳ ساله اکسپایر شده میتونه بره کانادا یا نه؟؟
یا نیاز هست که پاسپورت کاناداییش رو تمدید کنه؟؟

تو ترانزیت به خانمم گیر نمیدن؟؟