![]() |
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +--- موضوع: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7) |
RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - مهمان - 28-05-2016 سلام یک سوال دارم من به اتفاق همسرم ویزای المان را داریم ایا میتوانیم برای امریکا توریستی اقدام کنیم در برلین ایا باید مدارک با خودمان ببریم چه مدارکی باید ترجمه باشه و ایا دعوت نامه لازم است چون ما 3 ماه در المان هستیم گفتیم اگه بشه به مدت دو هفته بریم امریکا ممنون از شما اگه جواب بدین RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - automotive - 28-05-2016 (28-05-2016, 09:12 PM)مهمان نوشته: سلام یک سوال دارم من به اتفاق همسرم ویزای المان را داریم ایا میتوانیم برای امریکا توریستی اقدام کنیم در برلین ایا باید مدارک با خودمان ببریم چه مدارکی باید ترجمه باشه و ایا دعوت نامه لازم است چون ما 3 ماه در المان هستیم گفتیم اگه بشه به مدت دو هفته بریم امریکا ممنون از شما اگه جواب بدین درود بر شما مهمان گرامی، شما می بایست در ابتدا در ایران از طریق وب سایت سفارت ایالات متحده در آلمان برای روادید گردشگری (ویزای توریستی) ایالات متحده وقت سفارت بگیرید (از سفارت ایلات متحده در آلمان، شهری که قصد سفر به آن را دارید)، بعد از سفر به آلمان باید در زمان اعلام شده به سفارت مراجعه کنید و مصاحبه انجام بدهید و دلیل موجهی برای سفر به ایالات متحده و دلیل موجه و محکمی دال بر بازگشت حتمی خود به خاک ایران را ارائه دهید، در صورت توافق سفارت، به احتمال زیاد به کلیرنس برخورد خواهید کرد که زمان آن مشخص نیست. این کار معمولا به نتیجه نمی رسد، چرا؟ برخلاف کشور های دیگر، سفر گردشکری به ایالات متحده مخصوصا از مقصد ایران توجیه ندارد، به این دلیل که برگشت شما مشخص نیست. ویزای شما به دو دلیل درجا ریجکت می شود: 1. سفارت ایالات متحده در آلمان، به صورت موردی کیس ایرانی را قبول میکند و دیده شده که برای مقاصد علمی روادید صادر کرده است، اما در ارتباط با گردشگری مسئول مربوطه ریسک نمی کند و به دلیل عدم آشنایی با کیس های ایرانی شما را درجا ریجکت می کند و به شما پیشنهاد می کند به همان سه سفارت معروف (آنکارا، دوبی و ایروان) مراجعه کنید (دوباره وقت بگیرید). 2.اصولا و اساسا دید بسیار منفی برای روادید گردشگری ایرانیان وجود دارد، مگر برای دیدار افراد درجه یک خانواده با دعوت نامه که باز هم مساله عدم بازگشت وجود خواهد داشت. یک مساله بسیار مهم برای سفارت ایالات متحده، اثبات مدارکی دال بر برگشت شما به خاک ایران وجود دارد که به آن Social Tie میگویند، اثبات این مساله برای شما بسیار سخت است، به این دلیل که به همراه همسر خود به ایالات متحده میروید و امکان برنگشتن شما بسیار زیاد است. وقت های سفارت در آن سه سفارتخانه معروف در حال حاضر پر شده است که هیچ، اصلا وقت جدید باز نمی شود، الآن دانشجویان هم در حال شکایت هستند که سفارت وقت خالی برای مصاحبه ندارد، در حالی که چند ماه دیگر کلاس هایشان شروع می شود. این موضوع برای شما بدتر هم می شود، چون اولویت برای وقت، با دانشجویان است، اولویت بررسی مدارک و کلیرنس هم با دانشجویان است. اگر شما به زبان آلمانی یا انگلیسی تسلط ندارید، در سفارت ایالات متحده در جمهوری فدرال آلمان، هیچ کس به زبان فارسی صحبت نخواهد کرد و باز هم ریجکت. با احترام پی نوشت: به دلیل مسائل بسیاری که از حوصله بحش خارج است، اقدام برای روادید گردشگری ایالات متحده اصولا ریجکت میشود، پس وقت و هزینه ی خود را صرف این کار نکنید، اولویت خود را کشور هایی قرار دهید که بهتر روادید صادر می کنند، از من می شونید هزینه ی سفر به ایالات متحده را صرف گردش و تفریح و سفر به تمام کشور های اروپایی کنید (تا آنجایی که بودجه ی شما اجازه می دهد، روادید گردگشری آلمان به شما اجازه می دهد که از طریق آلمان وارد محدوده ی شنگن شوید، از آن حا می توانید به تمام کشور های محدوده ی شنگن سفر کنید، سوئیس، فرانسه، ایتالیا، هلند و ... . RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - parsley - 05-06-2016 مورد من با موارد قبلی کمی متفاوته. سئوال من درباره اخذ ویزای بهشت (ببخشید شنگن!) هست... می خواستم بپرسم آیا شرایط دریافت این ویزا با توجه به قصد فرد متقاضی تغییر نمی کنه؟ مثلا من اگر بخوام برای شرکت در یک کنفرانس علمی 3-4 روزه و به عنوان یک دانشجو ویزا بگیرم، بازم باید از هفت خوان وثیقه، سند، حساب بانکی و... عبور کنم؟ RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - مهمان - 06-06-2016 سلام وقت بخیر ببخشید من اگر ویزای ژاپن داشته باشم میتونم از کشور دیگه مثل عراق به ژاپن سفر کنم یا حتما باید از ایران برم؟ یعنی من ویزای عراق بگیرم برم بغداد و اونجا بلیط توکیو بگیرم و برم RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - automotive - 06-06-2016 (06-06-2016, 10:42 PM)مهمان نوشته: سلام وقت بخیر سلام بر شما مهمان گرامی، وقت شما هم بخیر باشد بله میتوانید. RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - automotive - 06-06-2016 (05-06-2016, 08:40 PM)parsley نوشته: مورد من با موارد قبلی کمی متفاوته. سئوال من درباره اخذ ویزای بهشت (ببخشید شنگن!) هست... ویزای شنگن نه تنها بستگی کامل به کشور درخواست دهنده برای آن را داراست، بلکه به نوع سفر نیز بستگی دارد، اما در این مورد شکی نیست که شما باید مدارکی را دال بر توان مالی برای تامین هزینه های سفر ارائه کنید، ویزای 3-4 روزه هم تا جایی که اطلاع دارم وجود ندارد، ویزای کوتاه مدت شنگن 90 روزه هستش در یک بازه ی 180 روزه، اگر کشور مقصد را عنوان کنید صریح تر می توان راهنمایی کرد. برای اطلاع جامع به ویزای شنگن رجوع کنید. RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - amco - 07-06-2016 با سلام خدمت دوستان محترم من تو سایت مطلبی به عنوان ازدواج با دختر رومانیایی پیدا نکردم عذر میخوام اگه اینجا جای درستی برای این موضوع نیست. 1-میخواستم بدونم شرایط ازدواج با دختری از رومانی چگونست و از کجا باید شروع کنم؟ و این که من مسمان هستم و اون مسیحی هست مشکلی ایجاد میکنه در کار یا نه؟ این ازدواج سوری نیستش ولی میخواستم بدونم رومانی جزو کشورهای اروپایی هست و بعد از ازدواج میشه بدون ویزا و راحت به کشور های دیگر اروپا سفر کرد مثلا برای پیدا کردن کار؟ ممنون میشم اگه اطلاعات تکمیلی بهم بدین چون آینده منو مشخص میکنه بسیار سپاس گذارم از محبتتون. RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - Atlantis - 15-06-2016 سلام امکانش هست همزمان برای ویزای دانشجویی دو کشور (هلند و آلمان) اقدام کرد؟ آیا این کار غیرقانونی محسوب میشه؟ آیا دو سفارت باهم در ارتباط هستن و متوجه این موضوع میشن؟ ممنونم @ForeverBlue RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - ForeverBlue - 16-06-2016 (15-06-2016, 10:38 PM)Atlantis نوشته: سلام درود بر شما غیرقانونی که قطعا نیست اما در هنگام بررسی متوجه میشوند که پرونده باز دیگری هم دارید. معمولا این موضوع یک نکته منفی محسوب میشود چون ممکن است افسر پرونده تصور کند شما تصمیم دارید به هر قیمتی شده ویزا بگیرید و برنگردید. بهتر است یکی از آنها را به نتیجه برسانید و بعدا سراغ بعدی بروید. RE: قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا) - Atlantis - 16-06-2016 (16-06-2016, 09:06 PM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما ممنون از پاسختون مساله این هست که من وقت سفارت آلمان رو قبلا گرفتم و برای 10 روز دیگه مصاحبه دارم. از طرفی دانشگاه هلندی تازه دیروز جواب بورسیه رو داده و من هم اکسپت کردم و امروز پروسه ویزای منو استارت زده. برای همین نمیتونم یکی رو به نتیجه برسونم و بعدش سراغ اون یکی برم، چون اگه مصاحبه آلمان رو برم پروندم به قول شما باز میشه، اگه هم نرم که ویزای آلمان کلا میپره و تا 6 ماه دیگه بهم وقت نمیدن. طبق گفته کاربر saher در اون پست (که نمیدونم چرا پاک شد)، اولین وقت آزاد برای سفارت هلند هم هفته سوم سپتامبر هست، در صورتی که پروگرم من اواخر آگوست شروع میشه. لذا به نظر ریسک نرسیدن به ویزای هلند هم تقریبا بالاست. الان من تو یه وضعیتی هستم که تو شطرنج بهش میگن آچمز! ممنون میشم اگه نظر تکمیلی یا پیشنهادی برام دارید بفرمایید |