آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Saeid - 22-12-2011

دوستان بنده صداقت تمام داشتم...گفتم نمیتونم TUITION رو بدم....با 8000 هزار تا که یه سال اصلا نمیشه زندگی کرد....نزدیک ماهی 600$ میشه که نمیشه باهاش زندگی کرد...استاد کره ایه.....استاد میگه منم TUITION رو خودم دوره دانشجویی پرداخت کردم....ولی من در شرایط مالی نیستم که بتونم پرداخت کنم...من سالی 14-15 میلیون ندارم بدم...جوابشم زود دادم....البته استاد هم سریع جواب منو داد....ایشون جوان هستن....و احتمالا اولین دانشجوی دکتراشه که میخاد برداره....دوستان من اشتباهی مرتکب شدم؟؟؟؟گفتم که نمیتونم TUITION رو بدم.....

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - soilman - 22-12-2011

Smile
نه دوست عزیز..شما مرتکب اشتباهی نشده اید....

بهتره پس ازش تشکر کنید...

خلاص Angel
(22-12-2011, 07:42 PM)saeed_oroomy نوشته: دوستان بنده صداقت تمام داشتم...گفتم نمیتونم TUITION رو بدم....با 8000 هزار تا که یه سال اصلا نمیشه زندگی کرد....نزدیک ماهی 600$ میشه که نمیشه باهاش زندگی کرد...استاد کره ایه.....استاد میگه منم TUITION رو خودم دوره دانشجویی پرداخت کردم....ولی من در شرایط مالی نیستم که بتونم پرداخت کنم...من سالی 14-15 میلیون ندارم بدم...جوابشم زود دادم....البته استاد هم سریع جواب منو داد....ایشون جوان هستن....و احتمالا اولین دانشجوی دکتراشه که میخاد برداره....دوستان من اشتباهی مرتکب شدم؟؟؟؟گفتم که نمیتونم TUITION رو بدم.....

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 22-12-2011

(22-12-2011, 07:42 PM)saeed_oroomy نوشته: دوستان بنده صداقت تمام داشتم...گفتم نمیتونم TUITION رو بدم....با 8000 هزار تا که یه سال اصلا نمیشه زندگی کرد....نزدیک ماهی 600$ میشه که نمیشه باهاش زندگی کرد...استاد کره ایه.....استاد میگه منم TUITION رو خودم دوره دانشجویی پرداخت کردم....ولی من در شرایط مالی نیستم که بتونم پرداخت کنم...من سالی 14-15 میلیون ندارم بدم...جوابشم زود دادم....البته استاد هم سریع جواب منو داد....ایشون جوان هستن....و احتمالا اولین دانشجوی دکتراشه که میخاد برداره....دوستان من اشتباهی مرتکب شدم؟؟؟؟گفتم که نمیتونم TUITION رو بدم.....
سعید جان کار درست همینه
یه ایمیل بزن و بگو واقعا نمیتونم پرداخت کنم و خداحافظ و خلاص Blush

Thanks for your reply. I am interested in, but the problem is my financial situation. I am not in that situation to pay tuition fee even for the first year.
Regards
منم این ایمیلو زدم و خلاص
Big Grin

دوستان استاد اینو گفته در جواب آخرین ایمیل من....نظرتون چیه؟؟؟

Thanks Saeed,
If I have a fund to support you fully, let me contact you later. In the meantime, I wish you have multiple offers that support you fully from other universities.
Good Luck!

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - soilman - 22-12-2011

خوب
استاد معلومه هنوز به شما علاقه منده...
سعی کنید حتی جدا از مسایل اپلای و اینها با این استاد ارتباطتتون رو حفظ کنید...
اگر فکر می کنید بقیه گزینه هاتون ممکنه طول بکشه جواب بدن حتما بهش بگید که اگر کامل ساپورت بشه مشتاق خواهید بود....

یه جور در واقع تو دستتون داشته باشید ولی روش کاملا حساب نکنید Cool

روز خوش
(22-12-2011, 08:26 PM)saeed_oroomy نوشته: دوستان استاد اینو گفته در جواب آخرین ایمیل من....نظرتون چیه؟؟؟

Thanks Saeed,
If I have a fund to support you fully, let me contact you later. In the meantime, I wish you have multiple offers that support you fully from other universities.
Good Luck!

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - m0h3n - 23-12-2011

(22-12-2011, 08:26 PM)saeed_oroomy نوشته: دوستان استاد اینو گفته در جواب آخرین ایمیل من....نظرتون چیه؟؟؟

Thanks Saeed,
Good Luck!

یکم باید با تامل بیشتری با ایشون مکاتبه می کردید. اینطور موارد رو نباید از دست داد.
بهرحال پیشنهاد می کنم ارتباطتون رو با این استاد حفظ کنید.

موفق باشید

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Saeid - 23-12-2011

من در آخرین ایمیل به این استاد گفتم که دانشگاه scholarship داره که همراه با فاند میتونه منو کاملا ساپورت کنه....
ایشون در جواب گفته که: من scholarship رو به یه دانشجوی که کاراش انجام شده و عاقلانه نیست اون رو به دانشجویی اینترنشنالی که خارج از کشوره بدم...ایشون ما رو به قول خودش second group حساب کرده....جمله ایشون
So, it is not realistic that I offer full scholarship to International student who is oversee at that time, prefer to give that scholarship who already finished all paperworks.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - maria2012 - 23-12-2011

سلام

من قبلاً توی همین تاپیک
سوال کردم. به یک استاد ایمیل زدم و ایشان گفتن که اپلای کنین. مشکل من نمره ی
زبانم هست. واسه ی همین، به اداره ادمیشن ایمیل زدم و پرسیدم که آیا می تونم نمره
زبانو بعد از ددلاین بفرستم؟ جواب این بود

Thank you for your interest in our program. We have a rolling application deadline which
means as files are completed the committee reviews them and as long as we have
positions to fill we evaluate files. However, early submission is
suggested and encouraged.

توی سایت دانشگاه
ددلاین اول فوریه هست! به نظر شما من به استاد ایمیل بزنم؟ و چی بگم؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Mike - 23-12-2011

(23-12-2011, 09:28 PM)maria2012 نوشته: سلام

من قبلاً توی همین تاپیک
سوال کردم. به یک استاد ایمیل زدم و ایشان گفتن که اپلای کنین. مشکل من نمره ی
زبانم هست. واسه ی همین، به اداره ادمیشن ایمیل زدم و پرسیدم که آیا می تونم نمره
زبانو بعد از ددلاین بفرستم؟ جواب این بود

Thank you for your interest in our program. We have a rolling application deadline which
means as files are completed the committee reviews them and as long as we have
positions to fill we evaluate files. However, early submission is
suggested and encouraged.

توی سایت دانشگاه
ددلاین اول فوریه هست! به نظر شما من به استاد ایمیل بزنم؟ و چی بگم؟

سلام

من شبیه سوال شمارو قبلان جواب دادم. ببینید این سیستمی‌ که شما گفتی‌ و اداره تحصیلات تکمیلی اون دانشگاه داره شانس شمارو بسیار کم میکنه برای پذیرش چون سایرین زودتر از شما اپلی‌ میکنند واز شما جلو تارند. با این حال من فک می‌کنم که به استاد بگید و ازیشون نظر بخواید. اینجا کلند استادا خیلی‌ کار را میندازند. مساله بعدی دلین هست که اول فوریه تاریخ دیری هستش. احتمال زیاد اون برای خدا آمریکایی‌‌ها هستش و اگر اون موقع اپلی‌ کنید از فاند خبری نیست. معمولان ددلاین‌ها ۱۵ ژانویه هستش. خوب وبسایتش رو بگردید