آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Torkan - 31-12-2016

از دوستان کسی در مورد دانشگاه NHH Norwegian school of economics اطلاعاتی داره؟ ظاهرا این دانشگاه TUITION FEE نداره.
اگر کسی از رشته Finance در این دانشگاه برای مقطع ارشد اطلاعاتی داره لطفا در اختیار قرار بده. میخوام ببینم تموم کردن مستر از این چنین دانشگاههایی آیا واقعا برای پیدا کردن کار کمکی میکنه در کشور خودشون یا در کشورهای دیگر؟ خودشون که نوشتن از هر 4 نفر 3 نفرشون تز رو تموم نکرده کار پیدا میکنه و مشکلی نیست!

بااحترام،
ترکان

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 01-01-2017

(31-12-2016, 12:33 AM)Torkan نوشته: از دوستان کسی در مورد دانشگاه NHH Norwegian school of economics اطلاعاتی داره؟ ظاهرا این دانشگاه TUITION FEE نداره.
اگر کسی از رشته Finance در این دانشگاه برای مقطع ارشد اطلاعاتی داره لطفا در اختیار قرار بده. میخوام ببینم تموم کردن مستر از این چنین دانشگاههایی آیا واقعا برای پیدا کردن کار کمکی میکنه در کشور خودشون یا در کشورهای دیگر؟ خودشون که نوشتن از هر 4 نفر 3 نفرشون تز رو تموم نکرده کار پیدا میکنه و مشکلی نیست!

بااحترام،
ترکان

من تا اونجا که میدونم یکی از دانشگاههای خوب در زمینه اقتصاد در اروپاست و با دانشگاههای خوبی همچون کلمبیا، کرنل و HEC پاریس و IE بارسلون ارتباط داره. البته بیشتر متقاضیانش دانشجویان دوره های لیسانس و فوق هستن چون از سال 2012 رتبه خوبی در دنیا نداره و تقریباً در رنکینگها سقوط داشت. نمونه اش دانشگاه 46 اروپا در زمینه اقتصاد و مدیریت خیلی رنک خوبی نیست.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - M.heyatzadeh - 06-02-2017

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. چندتا سوال دارم از خدمت دوستان. اول از همه شرایطم رو میگم:
مدرک کارشناسی: مدیریت صنعتی از دانشگاه قم با معدل 18.60
مدرک کارشناسی ارشد: مدیریت بازرگانی-مالی از دانشگاه تهران با معدل 18.02
مقاله: یه دونه در سطح آی اس آی که داره داوری میشه. البته میخوام بازم کار کنم.
دوست دارم تو مقطع دکترا و گرایش Finance یا D.B.A تحصیلاتم رو ادامه بدم. میخوام بدونم:
1. آیا تحصیل تو این مقطع تو دانشگاه های نروژ رایگانه؟
2. آیا میشه فاند بگیرم برای مخارج زندگی؟
3. نیازی هست آزمون GMAT شرکت کنم یا نه؟ (در صورتی که چندتا مقاله داشته باشم)

[برش] مباحث مربوط به اخذ ویزای دانشجویی نروژ - erfan_karimiaan - 25-03-2017

سلام 
من دانشجوی ارشد نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد دولت آباد  هستم. دانشگاه آزاد درس میخونم و تا شهریور 97 دفاع میکنم. میخوام از دانشگاه نروژ پذیرش بگیرم. هیچ اطلاعای در این باره ندارم. لطفا راهنمایی کنین. 
ممنون

و آیا اینکه میشه دکتری در نروژ گرفت و مراحل آن چطور هست ؟

RE: مباحث مربوط به اخذ ویزای دانشجویی نروژ - saaaaam - 27-03-2017

(25-03-2017, 09:48 PM)عerfan_karimiaan نوشته: سلام 
من دانشجوی ارشد نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد دولت آباد  هستم. دانشگاه آزاد درس میخونم و تا شهریور 97 دفاع میکنم. میخوام از دانشگاه نروژ پذیرش بگیرم. هیچ اطلاعای در این باره ندارم. لطفا راهنمایی کنین. 
ممنون

و آیا اینکه میشه دکتری در نروژ گرفت و مراحل آن چطور هست ؟

دانشگاه های نروژ برای دکتری پوزیشن اعلام می کنند و موضوع اعلام می کنند شما باید در ان زمینه پروپوزال بنویسید و اپلای کنید
رقابت شدید هست و رزومه و معدل و پروژه پیشنهادی شما عامل تعیین کننده هست

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - erfanmarcopolo - 21-04-2017

سلام من فوق لیسانس کامپیوتر دولت آباد اصفهان معدل 14
لیسانس خوراسگان اصفهان معدل 12.21
مقاله ندارم 
یک شرکت کامپیوتری دارم 2 سال سابقه
شانسی برای پذیرش از نروژ دارم کدوم دانشگاه؟
برای دکتری کامپیوتر؟؟؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 21-04-2017

(21-04-2017, 12:59 PM)erfanmarcopolo نوشته: سلام من فوق لیسانس کامپیوتر دولت آباد اصفهان معدل 14
لیسانس خوراسگان اصفهان معدل 12.21
مقاله ندارم 
یک شرکت کامپیوتری دارم 2 سال سابقه
شانسی برای پذیرش از نروژ دارم کدوم دانشگاه؟
برای دکتری کامپیوتر؟؟؟

شانس نداری. برای سایر کشورها اقدام کن.

RE: تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ... - مهمان - 30-06-2017

سلام تورو خدا منو از این سرگردانی نجات بدین، برای پزشکی ایران میخونم ولی میخام بورسیه تحصیلی بگیرم و برم. نروژ را انتخاب کردم اما کسی نیست که بتونه تخصصی راه و چاه را بهم نشون بده. میشه کمکم کنین؟

RE: تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ... - automotive - 02-07-2017

(30-06-2017, 01:42 PM)مهمان نوشته: سلام تورو خدا منو از این سرگردانی نجات بدین، برای پزشکی ایران میخونم ولی میخام بورسیه تحصیلی بگیرم و برم. نروژ را انتخاب کردم اما کسی نیست که بتونه تخصصی راه و چاه را بهم نشون بده. میشه کمکم کنین؟

سلام
برای هیچ کجای دنیا پزشکی به رایگان تدریس نمی‌شود (به جز ایران). اگر قصد پزشک شدن در خارج از کشور دارید، باید شخصا هزینه دانشگاه را پرداخت کنید و اگر واقعا توان مالی دارید، در این راه درنگ نکنید.
کانادا و آلمان در اولویت هستند.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - abbas98 - 07-07-2017

سلام دوستان
رشته لیسانس: شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 13/81
رشته ارشد: مهندسی شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 15/02
زمینه تحقیقاتی:محیط زیست و تصفیه پساب
مقاله:یک مقاله آی اس آی در بهترین مجله دنیا در زمینه محیط زیست (water research) با ایمپکت 7 که مقالات بهترین دانشگاههای دنیا از جمله استنفورد در اون چاپ میشه... نویسنده اول هم خودم هستم.
برای کدام یک از دانشگاهها نروژ برای دکترای مهندسی شیمی (فول فاند) شانس پذیرش دارم...
سال اول دکترای دانشگاه شیراز هم هستم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اطلاعات کمی در این زمینه دارم.
سپاس فراوان