آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: [جداشده] شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 23-01-2013

(22-01-2013, 11:42 AM)artash نوشته: با سلام
من با شرایط زیر چقدر برای بورس شانس دارم
لیسانس مدیریت صنعتی با معدل 14.70 /دو سال اخر 16 از پیام نور
فوق لیسانس مدیریت مالی با معدل 16 (بدون پایان نامه) از دانشگاه تهران
مقاله 3 تا ISI در زمینه مدیریت مالی با ایمپکت خوب
یک ترم سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور .
یکسال سابقه کار در زمینه مرتبط .
تافل میگیرم حدود 90
دیگر مدارک معتبر رو هم دارم مثل ISO
راستش میخواستم اینم بدونم که بع از اتمام تحصیلات کجا برای موندن خوبه .اروپا یا استرالیا وکانادا
با تشکر
دروود.
دوست عزیز شرایط خوبی برای اروپا دارید برای رشته شما بیشتر باید بدنبال دپارتمان خود بگردید و با اساتید مکاتبه نمایید برای کشور هلند، سوئد، المان شانس خوب دارید.
برای اروپا که اقامت کمی دشواره اما اخیراً شنیدم المان شرایطی رو اجرا کرده اما کانادا و استرالیا همچنان در اولویت می باشند.
ازاد اندیش باشید

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - fhm - 05-03-2013

سلام
با توجه به اینکه احتمال هشتاد درصد نمیتونم فاند بگیرم چون نه مقاله دارم و نه تجربه کاری کدوم کشور رو بهم پیشنهاد میکنید که بتونم همزمان با تحصیل کار کنم و کار مرتبط باشه تا بتونم بعد پایان درسم اقامت اون کشورو بگیرم؟سوالمو بخوام خلاصه بپرسم اینشکلی میشه: به جز این کشورهای نروژ و فنلاند که شبوروزشون قاطیه دنبال کشوری هستم که هزینه کمتر و بازارکار بهتر برای رشته معماری داشته باشه.
من کاردانیمو سراسری ملایر خوندم و کارشناسیمو ایوانکی خوندم اما میخوام معماری ادامه بدم.
ممنون

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - soilman - 06-03-2013

(05-03-2013, 10:27 PM)'fhm' نوشته: سلام
با توجه به اینکه احتمال هشتاد درصد نمیتونم فاند بگیرم چون نه مقاله دارم و نه تجربه کاری کدوم کشور رو بهم پیشنهاد میکنید که بتونم همزمان با تحصیل کار کنم و کار مرتبط باشه تا بتونم بعد پایان درسم اقامت اون کشورو بگیرم؟سوالمو بخوام خلاصه بپرسم اینشکلی میشه: به جز این کشورهای نروژ و فنلاند که شبوروزشون قاطیه دنبال کشوری هستم که هزینه کمتر و بازارکار بهتر برای رشته معماری داشته باشه.
من کاردانیمو سراسری ملایر خوندم و کارشناسیمو ایوانکی خوندم اما میخوام معماری ادامه بدم.
ممنون

دوست عزیز
اول از همه نمی دونم این هشتاد درصد رو از کجا اوردید؟
به نظر من با توجه به صحبت هایی که کردید اگر قصد رسیدن به مقاصد بالا رو دارید باید به سختی بکوشید شما کارشناسی ارشد را در ایران بگیرید بهتر است چون فوق لیسانس معمولا فاند نداره...پس چه بهتر که بتوانید ارشدتان را در ایران در دانشگاه شناخته ای شده به اتمام برسانید و بتوانید در این حین زبان، GRE(در صورت قصد برای امریکا) و مقالات و سابقه کار رو و به صورت کلی رزومه تان را بهبود ببخشید

خوش باشید 

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - fhm - 08-03-2013

من هم دقیقا تاکید کردم که دنبال فاند نیستم! فکرنمیکنم کشور امریکا شرایطی که من گفتم رو داشته باشه یعنی یک کشور با هزینه پایین !
به پیشنهاد شما قبلا فکر کردم اما  هرچی میگذره شرایط سختتر میشه پس ترجیه میدم برم توی کشور دیگه به ارز همون کشور پول دربیارم و درس بخونم تا اینکه توی این اوضاع نابسامان دانشگاهی و کاری ایران کوچکترین دستوپایی بزنم! علاوه برا اینکه هرچقدرم تو ایران سابقه داشته باشی نمیارزه به سابقه ای که توی همون کشور کسب کنی نمونش برادر خودم که دوساله رفته استرالیا و بعد 7 8 سال سابقه کاری نتونسته یک کار مناسب پیدا کنه! ممنون میشم کشوری که شرایط کاری مناسبی برای رشته معماری داشته باشه  رو بهم معرفی کنین که بتونم همزمان با درس کار مرتبط پیدا کنم. 

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 09-03-2013

(08-03-2013, 12:26 AM)'fhm' نوشته: من هم دقیقا تاکید کردم که دنبال فاند نیستم! فکرنمیکنم کشور امریکا شرایطی که من گفتم رو داشته باشه یعنی یک کشور با هزینه پایین !
به پیشنهاد شما قبلا فکر کردم اما  هرچی میگذره شرایط سختتر میشه پس ترجیه میدم برم توی کشور دیگه به ارز همون کشور پول دربیارم و درس بخونم تا اینکه توی این اوضاع نابسامان دانشگاهی و کاری ایران کوچکترین دستوپایی بزنم! علاوه برا اینکه هرچقدرم تو ایران سابقه داشته باشی نمیارزه به سابقه ای که توی همون کشور کسب کنی نمونش برادر خودم که دوساله رفته استرالیا و بعد 7 8 سال سابقه کاری نتونسته یک کار مناسب پیدا کنه! ممنون میشم کشوری که شرایط کاری مناسبی برای رشته معماری داشته باشه  رو بهم معرفی کنین که بتونم همزمان با درس کار مرتبط پیدا کنم. 

دروود.
دوست عزیز ، شما باید بدونید در کشورهای اروپایی وضعیت اقتصادی اروم اروم در حال درست شدنه اما به این معنی نیست که به رااحتی بتونید از این فرصت استفاده کنید و در اونجا کار کنید زیرا به شایستگی و کمی زرنگی هر فرد بستگی داره. مثلاً در کشور المان که الان وضعیت باثبات تری وجود داره بسیاری از کارفرماها ترجیح میدن از فردی استفاده کنند که سابقه کاری خوب و دارای دانش بالای زبان المانی است!!! بنابراین شما اگر هم به المان و اتریش و فرانسه و نروژ که هم اکنون وضعیت کاری مناسبی دارند فکر کنید باید از پس اون فاکتورهای اولیه بر بیایید سپس اون ایده ال ها فراهم خواهد شد. برای رشته شما هم کشور اتریش  و المان برای تحصیل و کار مناسبه. 

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - hossein98 - 11-03-2013

خسته نباشید
من لیسانس مکانیک دارم (ساخت و تولید از دانشگاه آزاد) و ارشد مدیریت اجرایی (دانشگاه آزاد علوم تحقیقات) معدلم پایین هستش ولی 2 مقاله ISI و 2 کنفرانس داخلی هم مقاله فرستادم. می خوام دوباره ارشد بخوانم (مدیریت تکنولوژی یا کارآفرینی) به نظر شما از کجا می تونم فاند بگیرم (اروپا ، آمریکا یا استرالیا ..) برنامم برای حدود یک سال و نیم دیگه اس به نظرتون توی این مدت چه کار هایی انجام بدم؟ (هنوز مدرک زبان نگرفتم)

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 11-03-2013

(11-03-2013, 04:20 PM)'hossein98' نوشته: خسته نباشید
من لیسانس مکانیک دارم (ساخت و تولید از دانشگاه آزاد) و ارشد مدیریت اجرایی (دانشگاه آزاد علوم تحقیقات) معدلم پایین هستش ولی 2 مقاله ISI و 2 کنفرانس داخلی هم مقاله فرستادم. می خوام دوباره ارشد بخوانم (مدیریت تکنولوژی یا کارآفرینی) به نظر شما از کجا می تونم فاند بگیرم (اروپا ، آمریکا یا استرالیا ..) برنامم برای حدود یک سال و نیم دیگه اس به نظرتون توی این مدت چه کار هایی انجام بدم؟ (هنوز مدرک زبان نگرفتم)

دروود.
ابتدا که اینجا بیشتر برای اروپا میشه بحث رو ادامه داد، هم اینکه شما از معدلتون در مقاطع پایین صحبتی نکردید!!
کلاً برای اروپا معدل و نمره زبان مهمه و موقعیت خالی که باید بگردید و پیدا کنید. با نداشتن اطلاعات کافی از رزومه شما نمیشه خیلی نظر دقیق داد!!! 

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - fhm - 11-03-2013

مچکرم مدیر. اتریش رو که قبلا ی کوچولو درموردش خوندم و فهیمدم کشور گرونه ولی المان رو میرم مطالعه میکنم. ممنون از راهنماییتون. درمورد کشور هلند چطور؟ و اون دانشگاه دلف.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 11-03-2013

(11-03-2013, 08:15 PM)'fhm' نوشته: مچکرم مدیر. اتریش رو که قبلا ی کوچولو درموردش خوندم و فهیمدم کشور گرونه ولی المان رو میرم مطالعه میکنم. ممنون از راهنماییتون. درمورد کشور هلند چطور؟ و اون دانشگاه دلف.

در حال حاضر به نظرم المان و فرانسه و هلند جزو کشورهای مناسب اروپایی هستند هم به لحاظ ظرفیت بالای دانشگاه و تنوع رشته و اینده کاری هم به لحاظ حفط قدرت اقتصادی در این روزها. به نظرم دانشگاه های این کشورها رو هم بد نباشه نگاه کنید. دانشگاه صنعتی دلفت که از بهترین های مهندسی اروپا و دنیاست به هر حال ارزوی هر کسیه که در اروپا اینجا تحصیل کنه. 

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - PAR!SA - 12-03-2013

(11-03-2013, 08:15 PM)'fhm' نوشته: مچکرم مدیر. اتریش رو که قبلا ی کوچولو درموردش خوندم و فهیمدم کشور گرونه ولی المان رو میرم مطالعه میکنم. ممنون از راهنماییتون. درمورد کشور هلند چطور؟ و اون دانشگاه دلف.

فاند گرفتن تو دوره مستر خیلی خیلی سخته !!
البته دانشگاه های آلمان تا جایی که من میدونم واسه مستر شهریه نداشت. فقط هزینه زندگی هست
در مورد آلمان، اگه دانشگاهی که میخواید اپلای کنید رو انتخاب کردید، قبل از ارسال مدارکتون باهاشون یه مکاتبه داشته باشید
دانشگاههای آلمان مدرک دانشگاه آزاد رو قبول ندارند. ولی تو بعضی از دانشگاهاشون میتونید تو مقطعی که تو ایران مدرکش رو گرفتید دوباره درس بخونید
همه اش بسته به رشته، دانشگاه و در واقع شرایط فرد داره