![]() |
هزینه زندگی در آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: هزینه زندگی در آمریکا (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: هزینه زندگی در آمریکا - reza_1st - 11-11-2014 (11-11-2014, 05:48 PM)'gejah22' نوشته: سلام به همه دوستان. هزینه زندگی خیلی بسته به نوع زندگی می تونه متفاوت باشه، ولی برای دونفر تو ان آربر اگه مدل دانشجویی زندگی کنید، با حدود ماهی 1500-1600 دلار میشه زندگی کرد. هزینه اصلی هزینه خونهست، که حدود 1000 دلار در ماه، حالا یکم بیشتر و کمتر باید براش هزینه کنید، بقیه هزینهها هم دیگه بستگی به نوع زندگی داره. اینکه ماشین بگیرین یا نه، اینکه از کجا خرید کنید و ..
موفق باشین RE: هزینه زندگی در آمریکا - gejah22 - 11-11-2014 مرسی آقا رضا که جواب منو دادن. راستش من برای فرصت 6 ماهه که میخوام بیام از سوی وزارت حدود 6 هزار دلار بهم میدن و خودم هم همین مقدارو باید کنار بزارم. اما فکر کنم که همون موقع که میخوام بیام خدا یه کوچولو به ما هدیه بده یکی از دوستان نوشته بودن که هزینه بیمه زایمان چیزی حدود 30 تا 40 میلیون میشه واقعیتش کمی نگران شدم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره. ممنون میشم کمکم کنید RE: هزینه زندگی در آمریکا - parsomash111 - 24-12-2014 سلام به همه اساتید.من دانشجوی کاردانی دانشگاه شهید بهشتی در رشته الکترونیک هستم.و قصد ادامه تحصیل در رشته مرتبط به کامپیوتر و ای تی در مقطع کارشناسی دارم.بنده از همینجا مدرک مهندسی مایکروسافتMCSE می مدرک ccna رو گرفتم.یک سال هم سابقه کار دارم.با این شرایط به نظر شما ویزا تحصیلی بگیرم و لیسانس رو بتونم یا با ویزا تحصیلی وارد بشم و بعد از پیدا کردن کار به ویزا کار تغییر بدم؟ بنده با این شرایط چه درآمدی میتوانم اونجا داشته باشم ؟ شانس شغل پیدا کردن برای من چقدره؟؟ خیلی ممنون میشم آگه جوابم رو بدید...ببخشید طولانی شد RE: هزینه زندگی در آمریکا - gejah22 - 13-01-2015 سلام به دوستان من برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه از دانشگاه cornell پذیرش گرفتم میشه بگید حدودا ماهی هزینه چقدر در این جا. ممنون میشم کمکم کنید RE: هزینه زندگی در آمریکا - Babak - 13-01-2015 (11-11-2014, 10:26 PM)gejah22 نوشته: مرسی آقا رضا که جواب منو دادن. راستش من برای فرصت 6 ماهه که میخوام بیام از سوی وزارت حدود 6 هزار دلار بهم میدن و خودم هم همین مقدارو باید کنار بزارم. اما فکر کنم که همون موقع که میخوام بیام خدا یه کوچولو به ما هدیه بده یکی از دوستان نوشته بودن که هزینه بیمه زایمان چیزی حدود 30 تا 40 میلیون میشه واقعیتش کمی نگران شدم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره. ممنون میشم کمکم کنیدشما باید حتما با دانشگاه هماهنگ کنید که همسر شما بیمه مناسب داشته باشه، اگر دانشگاه بیمهای برای همسر نداره، شما خودتون حتما باید به صورت شخصی بیمه بگیرید. خدمات درمانی در امریکا گرونه ولی بیمه مناسب اکثر هزینهها رو پرداخت میکنه و مبلغی که خود شما باید بپردازید اون قدر زیاد نخواهد بود. اگر شما مجبور باشید که بیمه شخصی بگیرید، هزینه ماهیانه بیمه بسته به مقدار پوشش متفاوته، اما بیمهای که اکثر هزینههای زایمان رو پرداخت کنه حدود ۵۰۰-۶۰۰ دلار در ماهه. (13-01-2015, 09:56 AM)gejah22 نوشته: سلام به دوستان هزینه زندگی خیلی بستگی به فاکتورهای مختلف داره. اجاره یک آپارتمان یک خوابه نزدیک کرنل حدود ۸۰۰ دلار در ماهه و هزینه خورد و خوراک و مایحتاج اولیه زندگی برای دو نفر حدود ۵۰۰ دلار در ماه. سایر هزینهها مثل بیمه، تلفن، اتومبیل و هزینههای بچه و غیره به این هزینهها اضافه خواهد شد. RE: هزینه زندگی در آمریکا - gejah22 - 13-01-2015 با تشکر از دوستان که جواب ما را دادند. کسی میدونه هزینه زایمان اونجا چه مقدار میشه؟ من میتونم اونجا همسرمو بیمه کنم بطوری که بیمه هزینه زایمانو هم پوشش بده؟ هزینه ماهیانه بیمه چقدری میشه؟ لطفا کمکم کنید اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو کمک کنه RE: هزینه زندگی در آمریکا - Babak - 15-01-2015 (13-01-2015, 11:53 PM)'gejah22' نوشته: با تشکر از دوستان که جواب ما را دادند. کسی میدونه هزینه زایمان اونجا چه مقدار میشه؟ من میتونم اونجا همسرمو بیمه کنم بطوری که بیمه هزینه زایمانو هم پوشش بده؟ هزینه ماهیانه بیمه چقدری میشه؟ لطفا کمکم کنید اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو کمک کنه هزینه زایمان طبیعی و دو شب بستری در بیمارستان در کالیفورنیا بدون بیمه حدود ۱۵ الی ۴۰ هزار دلار خواهد بود. بیمارستانهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارند و هزینه به فاکتورهای متعددی از جمله تعداد ساعاتی که مادر در اتاق زایمان و تحت مراقبتهای خاص بوده بستگی داره. با توجه به هزینههای بالای خدمات درمانی داشتن بیمه درمانی اکیدا توصیه میشه، اما هزینههای ماهیانه بیمه هم به طبع کم نیستند.
بیمههای مختلف هزینههای ماهیانه متفاوتی دارند و شرکتهای مختلف بیمه وجود دارند که قیمتهاشون یکسان نیست. تا اونجا که من خاطرم هست، با حدود ماهی ۵۰۰ دلار میشه بیمه نسبتا خوبی گرفت که اکثر هزینههای زایمان رو پوشش بده، اما اگر با دانشگاه صحبت کنید، گاهی دانشگاه ممکنه پیشنهادهای بهتری داشته باشه که بتونید با تخفیفهای ویژه بیمهای با هزینه کمتر بگیرید که پوشش خوبی داشته باشه. RE: هزینه زندگی در آمریکا - nasim1234 - 29-01-2015 (13-01-2015, 11:53 PM)'gejah22' نوشته: با تشکر از دوستان که جواب ما را دادند. کسی میدونه هزینه زایمان اونجا چه مقدار میشه؟ من میتونم اونجا همسرمو بیمه کنم بطوری که بیمه هزینه زایمانو هم پوشش بده؟ هزینه ماهیانه بیمه چقدری میشه؟ لطفا کمکم کنید اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا منو کمک کنه سلام
من و همسرم هم ایتاکا زندگی می کنیم. من در مورد هزینه زایمان اطلاعی ندارم. اما بیمه کرنل برای فرد f2 یعنی همراه سالی حدود 5000 دلار میشه که می تونین ماه به ماه هم بدین. اگر بخواین می تونم شماره مرکز درمان دانشگاه رو بهتون بدم. البته خودتون هم میتونین از سایتشون بردارین. دو تا مرکز درمانی دیگه هم هست که یکیشون تخصصی برای زایمان هست فکر می کنم. اون رو شمارش رو ندارم. این سایت رو هم چک بکنین: cayuga medical center سرچ کنین گوگل میاره. درباره هزینه زندگی برای خونه 1100 دلار در نظر بگیرین و برای خوراک هم بین 600 تا 800. اگر زمستون میاین که باید هزینه لباس گرم رو هم توجه کنین. برای دو نفرتون فکر کنم 500 تا بشه. من ایمیلم رو براتون پیام خصوصی می کنم. اگر سوالی داشتین بپرسین. در کل زندگی تو ایتاکا راحت تر از اونیه که فکر می کنین. ایرانی ها به هم کمک میدن. نگران نباشین. RE: هزینه زندگی در آمریکا - alex78 - 02-04-2015 (18-08-2014, 04:11 PM)'ahmadpashaei' نوشته: دوستان سلام
این بحث حقوق بازنشستگی که این دوستمون مطرح کردند سوال من هم هست اگه ممکنه دوستانی که مطلع هستند لطف کنند و پاسخ بدند که آیا در آمریکا چیزی به اسم حقوق بازنشستگی مثل ایران وجود داره و اگر وجود داره شرایط احراز اون از نظر میزان سنوات کاری و یا سن چه طور باید باشه؟ ممنون از بذل توجه دوستان RE: هزینه زندگی در آمریکا - laracroft - 14-04-2015 با عرض سلام ببخشید بنده یه سوالی داشتم اگه معدل خوبی در رشته ی داروسازی تو دانشگاه شهید بهشتی تهران یا خود دانشگاه تهران داشته باشی و همچنین تعدادی مقاله به همراه نمره ی تافل بالا ، و در دانشگاه ممتازی توی آمریکا پذیرش بگیری ، و بخوای توی دانشگاه کار کنی ، در کل سالی چقدر درآمد میتونی داشته باشی ؟؟؟ خیلی ممنون از پاسخاتون( پیشاپیش [img]images/smilies/heart.gif[/img]) |